SABAHA KADAR AGLADIM

Herkese yorumlari icin tesekkur ediyorum her ne kadar incitici yorumlar gelse de. Anneme bilincli olarak soylemedim oncelikle laf arasinda soylemistim daha oncesinde biliyordum cunku ama annem asiri bir tepkiyle cok farkli bir hayat yasiyor olabilecegimizi, kultur olarak sorun olabilecegini dusundu ve ben karsimdaki insana moralsiz olusumdan bu durumu caktirdim onu uzdugumu farkettim tum gece de bu sacma durumu yasadigim icin agladim bunun oncesinde de annem o aileyle ilgili anlattigim seyleri begenmemekteydi sevgim ve annemin beni hirpalamasi arasinda git gel yasiyorum kisacasi. Suan annemle de kus gibiyim.

düzgün birini bulamadın mı diyor..annesi inek bakıyor diye mi düzgün biri değilmiş..bnm kayınvalidem de 30 tane inek bakıyor merak etmeyin öyle insanların zararından çok yararı bile var.hem doğal doğal her şeyimizi hazırlıyor kışlık erzak vs..4 yıllık evliyiz evimize 1 defa geldi hayvanlardan dolayı gelemiyor..bu da bnm için avantaj..bi başıma olmayı severim çünkü..

Sevgiliniz ineklerden neden ayrilamiyormus o kismi anlamadim tam.
Ayrica ne var hayvancilik yapiyor olmalarinda? Annenizin sozleri hic hos degil.

Kültür farkı ayrı bir şey. Konu sahbii, sevgilisinin annesi köyde yaşayıp inek bakıyor diye küçümsediğini söylemiş başka birini mi bulamadın demiş.

Dediğinizde haklısınız burada mesafeyi koruyacak kişi eşi olacak kişi. Köyde yaşıcaz falan deseydi olmaz yapamazdın derdik. Ama çoğumuzun kökü köye dayanıyor, bayramlarda tatillerde köye gidip azcık iş yapınca kimsenin bi yeri eksilmez bence.

Demeye geldim siz demişsiniz zaten teşekkürler...

Nedir bu denklik ?
Nerde Huzur ?
Nerde Mutluluk...

Ön yargılardan vazgectigimiz gün hepimiz huzura ereriz bence..
Rica ederim:)

Sorun şurda ki
Insanlar hadlerini aşıyorlar ve aştıklarınında farkında değiller. Konu sahibi yazdığı detayın ne kadar utandırıcı olduğunu idrak edebilseydi bu şekilde asla yazmazdi. Öyle kendilerini yüksekte görmüşler ki sabaha kadar aglayip rahat rahat konu açmış

Çocuğn duygularini tahmin edebiliyorum korkunc kirilmiştır.

Ay bunda ağlayacak ne var yaa
Çok hassasmışsın
Zengin kız fakir oğlan dizisini izle. Moralini de bozma hallolur herşey :)

Ohoo belki maddi durumunuz iyi ama insanlik konusunda eksileriniz var kusura bakmayin.
Kızın annesinin dediğinden bunu anlıyoruz. Ya kusura bakmayın konu sahibi. Sizi bilemem ama annenizin cümlelerinden bu anlaşılıyor. Bende okuyorum üniversiteye gidiyorum. Tamam herkes dengiyle ama annem hep der helal kazansın insan olsun yerini saygısını bilsin pazarcı olsun der. Evler arabalar diplomalar medeni yapmıyor çünkü insanı. Sevgiliniz kırılmıştır ama kırılacak bi şey yol. Gurur duymalı annesiyle. Hayvam beslemek çok zor. Babaannemler de besliyorlardı gerçekten emek. O yüzden annen çalışkan dünürlerin var diye gurur duysun. UMARIM YORUMUMU OKURSUN KONU SAHİBİ

Bu kültür farkıdır işte.

Bir de köy var köy var. Ne tür iş yaptıklarına bağlı. Birkaç konu okumuştum kadın da kocası da öğretmen ve her tatilde köye gidip iş yapıyorlardı. Böyle bir hayat tarzı çok uçuk mesela çoğu insan için. Bazıları uyum sağlayabilir mesela size çok yabancı değil demek ki, yapılır edilir diye görüyorsunuz ama bazıları için uç nokta.

O yüzden bence baştan uyarmak en mantıklısı. Hayat pembe dizi değil malesef.

Baştan uyarmak lazım evet bu konuda haklısın tatlım ama bu tarz bir uyarma yanlış annesinin üslubu çok çirkin.. dediğim gibi benim kv de bakıyor annem dedi sen dedi ayak uydurabilecek misin dedim anne bende zaten kraliyette buyumedim evlendim gittim köye kadın hayvanlara bakarken yemek ev işi yapıyorum bu da bir insana koymamali sonuçta eşini yetiştiren kadın saygıyı hürmetine bekliyor tabiki haksızlık varsa işin içinde eşim müdahale eder hayır yapma der. Yazın mesela gittim kendime kisliklarimi yaptım kv hem hayvan vakti hem yardim etti bu kdr güvenen birşey yok sana dama gir demiyorlar sonuçta

yani Sana gel bu inekleri sağ demeyecekse nie dert ettin ki? İster inek bakar ister timsah. Size yük olmasınlar da Ne yaparlarsa yapsınlar

İfrit oluyorum şu tiplere kendileri insan üstü varlık sanki
Benim teyzem inek bakmaya tarlada çalışmayla 5 tane ev aldı kaç tane tarlası var hem o inekçi insanlar sayesinde karnınız doyuyor çok ayıp

Ne guzel o aile hayvancilik yaparak helalinden oglunu okutmus, karakterli yetistirmis (sen onu sevdigine gore), muhendis etmis... Helalinden kazandiktan sonra onemi yokki kimsenin ne is yaptiginin. Bence insanliklarina bakin o onemli.

Konu sahibi biraz empati yapsa annesinin düşüncesinin saçmalığının farkına varır. Tam tersi olsa senin annen köyde yaşasa inek baksa ve sevdiğin çocuğun annesi bize uygun değil annesi köyde inek bakıyor vs. diye küçümsese ( ki asla küçümsenecek bir durum değil) tepkin ne olurdu?

içiniziniz acıycağı bir durum yok siz ne istediğini iyi bilen biri olduğunuz için aksine kendinizle gurur duyun. bu annenizin düşüncesi insanların parası ve iyi bir işi olması tabiki önemli yaşmak için gerekli bunlar ama eşinizin ailesi çok zengin olmak zorunda değil ki... evet kültür farklılıkları olabilir iki aile arasında bu durum işleri zorlaştırmıyor demeyeceğim bu koca bir yalan olur çünkü. tabi çok zor oluyor ama kabullenmek diyede birşey var bu da zamanla oluyor. ben her yerde aşkın galip geleceğine inananlardanım. sonuçta evlenmene izin vermiyoruz gibi katı bir şekilde karşınıza çıkmamış anneniz sadece onun hayallerini değil kendi hayallerini süsleyen biriyle evleneceksiniz.bunun için sevinin üzülmeyin. annenizde zamanla sevicek belkide sevmiyecek kendinizi önemseyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…