SABAHA KADAR AGLADIM

Ay yazik uzuldum onlar adina eger evlenirseniz omur boyu annenin burnu buyuklunu cekcekler tabi cekerse

Evlilik kumar işi hesap işi değil

Pardon da inek bakmanın neyi ayıp niye size uygun olmuyor inek bakan bir aile? Nenem inek bakardı hayvanlarla buyudum onun sayesinde hep dua ederim. Ben de emekli olunca köye yerleşip inek bakmayı hayal ettim hep. Varlıklı ve çok çevresi olan aileler beni beğenmeyecek demek. Esasında varlık da çevre de insan olmak için yeterli degil. Bakalım ben onları begenecek miyim …

Herkes zaten annenize yorum yapmış,bende size olan fikrimi söyleyeyim.
Siz o kişiyi sevmiyorsunuz,
"anneme gittim söyedim annesi iki inek bakıyormuş".
"Annem dedi nasıl uyum sağlarız bunlarla"
"Oda anladı üzüldü ağladı"
Ben erkek olsam çöpçü bile olsam sizinle evlenmezdim,onun lafını ona,onun lafını buna taşıyan ne erkek ne kadından eş olmaz postacı olur.
Anneniz size birini bulsun bencede ancak böyle gider sizin evlilik hayatınız.

Sizin anneniz ne is yapiyor? Onun annesi en azindan hobi sahibi birine benziyor. Anneniz sacmalamis. Ama sizin icinize inekleri olan biriyle evlenmek sinmiyorsa ayrilin.

Denk olmasi gereken mustakbel esiniz ve sızsiniz. Kafalarinizin denk olmasi durumunda baska hicbir sey sorub olmamali. Annen esinin annesiyle denk olsa ne olacak ki onlar evlenip ayni evde yasamayacaklar.

Annenizin konuşma tarzı hoş değil ama sonuçta hiçbir anne evladı mutsuz olsun istemez. Aranızda olan kültür farkından bahsetmek isterken yanlış bir cümle kurmuş. Eğer gerçekten bahsettiğiniz gibi farklı hayat tarzınız varsa uyuşmama durumunuz muhtemel. İyi düşünüp karar verin ve annenizle konuştuklarınızı sevgilinize söylemeyin.

Olayı bu kadar dramatikleştirecek bir şey yok. Ailemiz, çevremiz vs herkes bir şeyler söyleyebilir, önemli olan sizin duruşunuz ve sizin neye inandığınız. Bu kadar etkilenmenizin sebebi annenizin düşüncelerini önemsemeniz mi yoksa içten içe sizin de uygun olmadığınızı düşünmeniz mi? Kendinize karşı dürüstçe bir değerlendirme yapmaya çalışın.

Ne hadsiz insanlar var pes! Koca/baba parasiyla kendine sinif bicmis denklik degerlendirmesi yapiyor kadin. Kendini gelistirebilmis olsa bunlari dusunmezdi bile. Cehalet parayla tedavi edilemiyor maalesef. Siz de kusura bakmayin anadan nasibinizi almissiniz. Insan sevdigi insana bunu nasil 'caktirir'????

Sanırım anneniz kraliyet ailesinden geliyor. Bide karşı tarafa sormak lazım o kadincagiz annenizi kendine layık görüyor mu diye. Çok burnu havada kendini üstün gören bir anneniz var. Yazık etme o çocuğa da annesinede ayrıl.

Allah ım ne saçma insanlar var sadece dizilerde olur sanırdım adama acıdım..
Nişanlını seviyorsan hep onu savun bu konuda..

Benim babamda okumuş kendini çok geliştirmiş bir çok konuda ilkler yapmış bir adam şimdi emekli oldu ve bir çiftlik kurdu ve hayvanlarına bakmaya bayılıyor annemde öyle çiftlikte ekmek acıyor çok mutlu..eşimin ailesi de paraya para demeyenlerden bankalar kbabamı ayakta karşılıyor ben onun geliniyip dedikten sonra bana kredi açtıklarını bilirim kvdemin inekleri var süt sağar peynir yapaorganik diye torunlarına gönderir..şimdi biz ayıplancak ya da başkalarına denk düşmeyecek haldemiyiz..hayır annene sor ona göre kendimizi bir şey sanmayalım

Konunun girişini okuyunca, köyde yaşar inek bakarız dedi sandım sevgiliniz.

Benim kv de bakti, yoğurdu, sütü tereyağı, yayık ayranı mis gibi oluyordu.

Anneniz ayıp etmiş gerçekten, kv inek bskmasinin denklikle ne alakası var, küçük mü görüyor yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…