İstanbul'da bir çiftlikte besleseydi sorun olmazdı (şimdi sosyeteler kendileri ekip biçiyor ya) ama annesi hırsız değil utanılacak bişeyi yok sırf bu yüzden insan sevdiğini uzermi kiyarmi o şartlarda mühendis olmuş gurur duy bence.. Annenide takma baban fransız dükumu... Adam olsun senin kıymetini bilsin... Ama böyle kompleks olusturursan adamda evlendikten sonra sıkıntı olurAllah nasib ederse evlenmek istedigim kisinin ailesi anadoluda bir sehirde yasiyor ben de istanbulda yasiyorum. Dun laf arasinda sevdigim insan bana annesinin bir kac tane inek baktigini onlardan ayrilamadigini soyledi aksam gelip anneme anlattim annem de biz uygun aileler miyiz bu sekilde nasil olacak dedi. Kendisi muhendis bu arada ve evlenince benim yasadigim sehirde oturacagiz. ailemde lutfen yanlis yorumlar yapmayin varlikli ve cok cevresi olan bir aileyiz. Kendisinin anne babasi da okul servisi yapiyor ayni zamanda. onu cok seviyorum sanki benim icin yaratilmis gibi seviyorum. Bu olay oyle canimi yakti ki oda sezinledi cok uzuldu agladi annem de pisman oldu ama yine bana duzgun birini bulamadin diyor ben oyle caresizim ki lutfen incitmeyen yorumlariniza ihtiyacim varcok icim aciyor
Eşim devlet bankasında uzman olarak çalışıyor.ayrıca kocaman bir besi çiftliğimiz var.ailesiyle ortak.iki katlı şahane bi evimiz var.tabi bu evi bankacılıktan kazandığı parayla yapmadı.çok şükür oradan da iyi bir gelirimiz var.eşim çok çalışkandır bu zamana kadar sabah 6 da kalkıp gidip ailesiyle baktı hayvanlara.oradan geldi işe gitti.akşam çıkışta tekrar gitti.hafta sonları orada her işi yaptı.şimdi şükür yardımcı tuttuk o bakıyor.evlenmeden önce hayalini bile kuramadığımız şeylere o annenizin beğenmediği inekler sayesinde kavuştuk.ayrıca sütümüz yoğurdumuz tereyağımız hep organik çiftlikten geliyor.çocuklarım yazın istediği gibi oynuyor.yani annenizin küçümsediği şeyler bizim için nimet.insanlar şehir hayatından bıkmış köyüne yerleşiyor.ağlayıp zırlayacak birşey yok bence ortada.
Saol canım
İmrendirici bir hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?