Sabaha kadar otur!

Mesela bigun onunla oturun sabahlayin. Sabah olunca bi is cikartin uykusuna engel olun aksama kadar kostursun. Aksam bayilip yatar. Ertesi gun uykusunu alinca aksama kadar yatamaz. Boylece duzene girer :)
Ay çok mantıklı bunu denemeliyim akıl akıldan üstün gerçekten çok teşekkür ederim dilerim işe yarar valla çok dua edicem sana sağol aklıma gelmemişti :) geri kalan bayram temizliğini ona yaptırabilirim mesela :)

Aynı benim kafa

Ondan kaytarabilir. Ama mesela kahvaltiya biri cagirsa sizi kiramayacaginiz gidersiniz. Sonra zaten oyalana oyalana aksam olur :)

Yapı olarak ortak bir şeyler yapmayı seviyorum uyku yemek temizlik gibi. Özenmişimdir evlenince öyle yapıcam demişimdir. Allahım sağolsun en olmazını verdi başıma :))))

Ondan kaytarabilir. Ama mesela kahvaltiya biri cagirsa sizi kiramayacaginiz gidersiniz. Sonra zaten oyalana oyalana aksam olur :)
Yok kaytarmıyor. Çok yoruluyorum azıcık yardım eder misin deyince dayanamıyor sen otur ben yaparım deyip hepsini yapıyor Allah var inkar edemem. :)

İkiniz de evdesiniz sonuçta, erken kalkma zorunluluğunuz neden? 12-1-2de kalkınca kötü bir şey olmuyor dene sen de.
Kocam bana böyle tüm gün karı koca evde olmamıza rağmen (biz de öyleyiz) sabah erken kalkalım akşam erken yatalım baskısı yapsa sinir olurum.
En kötü 8-9 da yapacağın kahvaltıyı 12'de yaparsın. Akşam yemeğini de ona göre kaydırırsın falan.
Bütün gün evdeyken sabah erken kalkınca depresyona giriyorum ben akşama kadar gün geçmez valla. Gece sabahın sessizliğinden daha renkli.

Ha bide benimde kedim var sabah balkonu açayım (çiş için) yemek vereyim diye uyandırıyor beni kalkıyorum ilgileniyorum sonra birlikte 2 3 lere kadar uyuyoruz

Köpeğimiz var sabah gezmesi gerekiyor ondan erken kalkıyorum ben. Ayrıca geç kalkınca öğlen yemeği yiyemiyorum kahvaltı öğlen olmuş oluyor iki öğün yemiş oluyorum zaten 38 kiloyum az ol kilo aşmak için düzenli yaşamak zorundayım doktor tavsiyesi. Bende istiyorum ki eşim bana eşlik etsin birlikte olalım. Çünkü o da çok zayıf belki düzene girerse o da aşır bir iki kilo istiyor da ama düzensiz yiyerek Nasıl alacak? Kafamda deli sorular

Ha bide benimde kedim var sabah balkonu açayım (çiş için) yemek vereyim diye uyandırıyor beni kalkıyorum ilgileniyorum sonra birlikte 2 3 lere kadar uyuyoruz
Ben sabah köpeğe kalkınca bir daha uyuyamıyorum. Sorun da burd onu bıraksam akşama kDar uyur top patlasa uyanmaz. Eeeee o da haklı 4 de yatan uyanır mı? Offffff öldiriciğiiiiim şimdi gidip hala gelmedi

Hımm biz iki öğün yiyoruz evet. Erken kalktı mı nasıl oluyorsa üç öğün oluyor o.
Bence zayıflık iyidir. Bir zamanlar şuanki kilomdayken kilo almaya çalışırdım. Aldım. Sonra tekrar bu kiloya indim. :d hala daha 2 kilo yağ fazlam var.
Kilo almak için bence kas yap, yağ olarak alma.
Köpeğin sorumluğunu keşke ortak paylaşsanız.
Bak kocam hadi yatalım dedi sinir oldum.

Ben sizi haklı buldum. Hele ki gecenin 3'ü bile olsa uyandırıp istediğini yapar kısmından sonra bende film koptu. Adam çok bencil belli ki. Daha 5 aylık evlisiniz ama tadını çıkaramamaktan şikayetçisiniz, haklısınız. Bence sizi uyandırıp da istediğini yapmasına izin vermeyin, sakın. Ve kesinlikle uyum sağlayan taraf siz olmayın, o olsun olacaksa. Onun bekarlık alışkanlığı varsa sizin de var sonuçta. Neden kadın kocasına uysun ki? Temizlik yapmışsınız yardım bile etmemiş. Kendini serip duran biri demek ki. Lütfen taviz veren taraf siz olmayın, bu erkekler amma yüzsüz.

bn ilk ewlendğm zamanlarda bu yüzden bazen kavga ettm bazen uykulu uykulu başnda bekledm bazen küstm ağladm bu şekilde aynı anda girdik yatağa. şmdi kesin tavrımı anladı skıntı yaşamıyorum. szde yılmayın gerekrse kavga edin 1 olmaz 2 olmaz belki ama 3. ye düşünür haklı mı die. çok yorgunda olsan o uyumadan uyumayın bi süre snra oda alışcak bu duruma.

Valla kıskandım mı kızdım mı bilmiyorum ama öyle işe gitmeden para kazanmak var mıymış. Siyasetçileri bu yüzden mi seçiyoruz, o aldıkları maaşı umarım hakedecek işler yapıyolardır. Bu kocanız için değil sadece genel bir yorumdu :))
Bence de siz gidip sokulun rahat oturamasın koltuğunu kaplayın. Dizine yatın ayağı uyuşsun rahatsız olunca yatağa geçmek ister

Ahahah yok canımm siyasi bir işi var. Halkın oylarıyla seçilmiş biri yani. :) zorunlu değil işe gitmesi.

Hmm halk oyuyla seçilip işe gitmiyorsa bir daha aday olmasın bence.
Eminim halk onu 4e kadar oyun oynayıp karısını yalnız bıraksın diye secmemistir.
Sorumluluk sahibi falan sanmıştır.

Hmm halk oyuyla seçilip işe gitmiyorsa bir daha aday olmasın bence.
Eminim halk onu 4e kadar oyun oynayıp karısını yalnız bıraksın diye secmemistir.
Sorumluluk sahibi falan sanmıştır.

Halk onu totosunu evde yayarak buyutsun diye secti zaar
Iyiymis heee
Ayyy cok demokratigiz gene

Benim esimde erken yatardi en gec 1-2 gibi bende otururdum sabah 5-6 ya kadar net, oyun, tv falan. Uyuyamayinca uyuyamiyor insan iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…