Mesela bigun onunla oturun sabahlayin. Sabah olunca bi is cikartin uykusuna engel olun aksama kadar kostursun. Aksam bayilip yatar. Ertesi gun uykusunu alinca aksama kadar yatamaz. Boylece duzene girer :)
Aynı benim kafaBurda kizmayin diye ugrasiyorum :) bizim de kedi kopek var anliyorum erkekler sadece seviyor kakasini ben temizliyorum ama bizim cocugumuz :) bence hiic uzulmeyin. Ben cok gamsizim kocam ben yataktayken kola acsa salak salak salona gelip orda cekmecede cekirdek var cikar yiyelim derim. Herseyi kafaya takarsak nolur boyle :)
Ondan kaytarabilir. Ama mesela kahvaltiya biri cagirsa sizi kiramayacaginiz gidersiniz. Sonra zaten oyalana oyalana aksam olur :)Ay çok mantıklı bunu denemeliyim akıl akıldan üstün gerçekten çok teşekkür ederim dilerim işe yarar valla çok dua edicem sana sağol aklıma gelmemişti :) geri kalan bayram temizliğini ona yaptırabilirim mesela :)
Bayılıyorum bebişimi yatırıp geliyorumBen yazıyorum sandım biran.
Kocaları uykuya yatıran kadınlara selam olsun.
Ondan kaytarabilir. Ama mesela kahvaltiya biri cagirsa sizi kiramayacaginiz gidersiniz. Sonra zaten oyalana oyalana aksam olur :)
Bayılıyorum bebişimi yatırıp geliyorum
İkiniz de evdesiniz sonuçta, erken kalkma zorunluluğunuz neden? 12-1-2de kalkınca kötü bir şey olmuyor dene sen de.
Kocam bana böyle tüm gün karı koca evde olmamıza rağmen (biz de öyleyiz) sabah erken kalkalım akşam erken yatalım baskısı yapsa sinir olurum.
En kötü 8-9 da yapacağın kahvaltıyı 12'de yaparsın. Akşam yemeğini de ona göre kaydırırsın falan.
Bütün gün evdeyken sabah erken kalkınca depresyona giriyorum ben akşama kadar gün geçmez valla. Gece sabahın sessizliğinden daha renkli.
Ha bide benimde kedim var sabah balkonu açayım (çiş için) yemek vereyim diye uyandırıyor beni kalkıyorum ilgileniyorum sonra birlikte 2 3 lere kadar uyuyoruz
Hımm biz iki öğün yiyoruz evet. Erken kalktı mı nasıl oluyorsa üç öğün oluyor o.Köpeğimiz var sabah gezmesi gerekiyor ondan erken kalkıyorum ben. Ayrıca geç kalkınca öğlen yemeği yiyemiyorum kahvaltı öğlen olmuş oluyor iki öğün yemiş oluyorum zaten 38 kiloyum az ol kilo aşmak için düzenli yaşamak zorundayım doktor tavsiyesi. Bende istiyorum ki eşim bana eşlik etsin birlikte olalım. Çünkü o da çok zayıf belki düzene girerse o da aşır bir iki kilo istiyor da ama düzensiz yiyerek Nasıl alacak? Kafamda deli sorular
Kahkaha attımAy en ozendigim hayat. Insanin isi gucu yoksa neden erken yatip erken kalksin ki :) ben erken uyuyunca gece herkes parti veriyor gibi geliyor bana :)
Ahahah yok canımm siyasi bir işi var. Halkın oylarıyla seçilmiş biri yani. :) zorunlu değil işe gitmesi.
Hmm halk oyuyla seçilip işe gitmiyorsa bir daha aday olmasın bence.
Eminim halk onu 4e kadar oyun oynayıp karısını yalnız bıraksın diye secmemistir.
Sorumluluk sahibi falan sanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?