merhaba. 16. aydan bildiriyorum, değişmiyorlar. telefondaki oyundan sıkılsa yeni bir PlayStation oyunu çıkmış oluyor. oyunu bitirse yeni bir film hiçbirşey yoksa telefondan haberlere vs bakıyor. Başlarda çok şüphelendim çok dedektiflik yaptım ama yok adam sadece keyif yapıyor. keyfine rahatına çok düşkün. yıllarca bekar yaşamış, erken kalkması gereken bi işi yok. kahvaltı alışkanlığı yok. Zaten sizin konunuzu okurken ben açsam ancak bu kadar benzer olurdu dedim. sonuca geliyorum. bu zaman içinde o oyun oynarken yanında uyudum öyle olunca daha erken oyunu bırakıp hadi yatağa girelim üşüyeceksin burda dedi. bazen film izledik bende o yatana kadar oturdum. bazen erken Kalkıp sevdiği şeyleri yaptım kahvaltı için. sırf emek verdim diye bikaç lokma yedi zamanla kahvaltı etme ihtiyacı duymaya başladı. ama bu süreçte benim de uyku düzenim bozulduğu için şuan şartlara göre yatıp kalkıyoruz. hatta bir dönem o kadar alakasız saatlerde uyuyup uyandık ki birbirimizi göremez olduk. Yılların alışkanlığı kolay değişmiyor da ben asıl çocuk olunca bunun sorun olacağını düşünüyorum.
Tehtit et :))) secmenkerine derim birdaha seni secmezler ha makul zamanda yatip makul zamanda kalkmazsan diye :))
Esin esprisi ama...
Yata yata parasini kazaniyor demekki. Halk birsey icin secmisse kalksin isini yapsın.
Ay keske kocaminda oyle bir isi olsa. Var ya omce tr yi sonra dunyayi gezerdik.
Ama ben isini suistimal edilmesini sevmiyormuyorum. Denetlemesi gereken yada yapmasi gereken hic birsey yok mu?
Hicmi gitmiyor ise?
Yada meclis toplandigindami gidiyor sadece ? :))
Ay neyse konu kaydi... :)) turk milleti iste. Meraklidir.
Ama bidaha kocana oy vermicem, isini yapmiyor ha bire yatiyor. :)))))
Cok taniyoruzda sanki. :)
Bakın cevabını siz vermişsiniz zaten ''istediğini geldiği zaman alan biri ''diye ...Gelmeyen adamı ne bahaneyle sokucam ki? Zaten istediğini geldi Zaman alan biri. Ama bından sonra tavrım farklı olacak. Bende herkes gibi belli bir saatte uyuyup uyanmak istiyorum bak uyandım yalnızım uyuyor hala
Bakın cevabını siz vermişsiniz zaten ''istediğini geldiği zaman alan biri ''diye ...
Demekki ne yapmak gerekiyormuş;istediğini istediği zaman vermemek gerekiyormuş....
Denemeden bilemezsin %50 şansın varSadece bunu yapsam düzelecek mi yani? Öyleyse bu geceden başlıyorum.
Sadece sizi değil vergimle kazandığına göre beni de sonuna kadar ilgilendiriyorBunu yapan bir tek eşim değil lütfen işinden mesleğinden dolayı yürümeyin bunu her partiden olan bu mesleği yapanlar yapıyor. Lütfen insaflı yorumlar yapın ya da hiç yapmayın. Kimin ne iş yaptığı hangi şartlarda çalıştığı ancak kendisini ve ailesini ilgilendirir. Burda benim bahsettiğim geç yatması. İşi değil saygılı olun.
Sadece sizi değil vergimle kazandığına göre beni de sonuna kadar ilgilendiriyor
Yatak odasıyla cezalandırmayın bence. Sonra acısı sizden çıkabilir.
Çalışmıyormuşsunuz, e sabah erkenden kalkma mecburiyetiniz de yokmuş. Siz ona ayak uydurun.
Yani illa akşam erkenden yatma kuralı niye?
Siz ona ayak uydurmuyorsunuz ama size uydurmasını bekliyorsunuz
Bu da çok yanlış
Ben hak verdim size. Ben de sinir olurdum. Benimki de geç saatlere kadar oyun oynayan biri ama neyse ki işe gitmek zorunda sabah yoksa maaşı yatmıyor.
Haksızlık olmaz mi adamahannaz .!.:Telefonundaki oyunları sil bence , silsen de yenisini indirir ya neyse ...
Uyku duzeni basa bela. Ben uyuyana kadar yanimda uzan sonra yine kalkarsin deyin yumusak yumusakEşim gece 2-3-4lere kadar oturuyor. Sabah işe gitme zorunluluğu olmadığı içinde geç vakte kadar uyuyor. Ben erken yatıyorum genelde bazen 1e kadar duruyorum ama haftasonları haftaiçi ev hanımı olsam da düzenli bir hayatım var erken kalkar işime gücüme bakarım. Ama eşimin sen uyu uykum gelince bende uyurum demesinden rahatsız oluyorum. Telefonda oyun oynuyor durmadan vakti bununla geçiyor. Beraber sarılıp uyumaya hasret kaldım şurda 5 aydır evliyiz toplasam 10 kere aynı anda yatağa girmişizdir. Çok sıkıldım ne desem kar etmiyor. Neden böyle ?
Bekar hayatına devam ediyor gibi düzene sokamadım
Canımm haftada 3 gün evdeyse 2 gün gidiyor çoğunluk olarak evde olduğu içim gitmiyor dedim. Sizin verdiğinizi oylar direkt onu seçmiyor zaten ya da onun gibi olan binleri seçmiyor siz adaya ya da partiye oy verirsiniz onlar seçilir dğzen böyle ki bu 1923 den beri böyle :) onunla aynı işi yapanlar toplantılara bile gitmiyor şehir dışına çıkıyorlar vs vs. Biz yine evdeyiz bir telefonla orada oluyoruz. Bende siyasiyim dışardan gördüğünüz kadar kolay bir iş değil belki hamal olsa daha kolay olurdu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?