Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
köpek sizim mi peki yoksa esinin mi valla kendi acındna haklı olabilirsin ama iste düzen insanıysan cıkarken nasıldı esin aile yok demisin esinin benim esimde yemek yemez secer cok gıcık alıskanlıklar vardı ama 7 yıl sürdü ki her davranısıda düzelmedi sen daha cok yenisinÇocuk yok ama 4 e kadar oturmak sabah da 3 e kadar uyumak normal mi? Nasıl ona uyuyayım? Evde köpek var çişe çıkıyor sabah o saate kadar yatarsak bu ev ne olur o köpek batırır? Sorumluluklar bende o anca sabaha kadar otursun öğlene kadar uyusun. İlk aylarda böyle yapan ilerde de yapar ve benim canımı çok sıkıyor bu durum
oooo sana yazı yazarken dikkat edelim desene ayy özelden yaz cok merak ettım hangi parti bariiiAhahah yok canımm siyasi bir işi var. Halkın oylarıyla seçilmiş biri yani. :) zorunlu değil işe gitmesi.
Ay niye uzuluyorsunuz cok sekersiniz ya :) gidin sizde icin kola falan:) hem uykunuz acilir :)Köpeği evlenince ortak aldık. Benim zaten bir köpeğim vardı,ama babama düşkün olduğu için İstanbul'a getiremedim babam izin vermedi. Öyle olunca eşimde isteyince evlenip köpek aldık. Ama ortak karardı yani. Karşılıklı aldık ben alalım diye baskı yapmadığım halde yükü bana kaldı!
Evet belki onu yatağa çekmeyi başaramıyorum ama ne farkeder ki ben 11 de uyusam o gece 3 de yanıma gelse yine beni uyandırıp istediğini yapabiliyor. Ya açık konuşmak istemedim ama değişen bir şey olmuyor. Acaba uyandırmasına izin mi vermesem cezalandırsam mı bilemedim ki of. Gitti kola aldı içiyor şimdi de keyif yapıyor bensiz. Gelip yatsana be adam diye bağırcam şimdi !?
Ay niye uzuluyorsunuz cok sekersiniz ya :) gidin sizde icin kola falan:) hem uykunuz acilir :)
Burda kizmayin diye ugrasiyorum :) bizim de kedi kopek var anliyorum erkekler sadece seviyor kakasini ben temizliyorum ama bizim cocugumuz :) bence hiic uzulmeyin. Ben cok gamsizim kocam ben yataktayken kola acsa salak salak salona gelip orda cekmecede cekirdek var cikar yiyelim derim. Herseyi kafaya takarsak nolur boyle :)Sabah da köpek salonun ortasına yapmış olur temizlemesi yine bana kalır :) bütün gün bayram temizliği yaptım bütün camları sildim adam elinden telefonu bırakıp da bana yorgunluk kahvesi bile yapmadı. Onu bile o kDar işin içinde bana yaptırdı ne acımasız yahu! Bak düşündüm de Cidde'n acımasız en iyisi bir kaç gün konuşmamak çok kızdım şimdi !
Eşinizi sıkmayın denmiş ama arkadaş yeni evli olduğu için bir şeylerin tadını çıkarmak istiyor anladığım kadarıyla. Ben de eşinizi sıkmamanız taraftarıyım kesinlikle, ama yeni evli olmanın verdiği heyecanı yaşamak istemenizi anlayabiliyorum.
Eşinize "yeni evliyiz, bir daha bugünleri yaşayamayacağız" minvalinde bir konuşma yapabilirsiniz. Telefonla oyun oynayacaksa da sizin yanınızda oynasın mesela siz sarılıp uyursunuz. Ya da siz de bir parça geç uyumaya alışabilirsiniz.
Çok denedim bu dediklerini. Ona anlayış göstermeye çalışıyorum düzelecek o da düzene girecek diyorum ama her geçen gün ben ipleri gevşettikçe o daha geç yatıyor. Bak bir saattir yatağa geldim uyuyorum sanıyor hala tık yok açmış kolasını içiyor deli ediyor beni. Sanki 10 senedir evliyiz de artık bazı şeylere doymuşuz uzak kalıyoruz daha 5 ay ya ! 5 ayda toplasan 10 kere aynı anda yatağa girdik. Canıma tak edecek az kaldı. Belki sabahları erken kalkmasını gerektiren bir işi olsaydı böyle olmazdı ama yok kahretsin!
Burda kizmayin diye ugrasiyorum :) bizim de kedi kopek var anliyorum erkekler sadece seviyor kakasini ben temizliyorum ama bizim cocugumuz :) bence hiic uzulmeyin. Ben cok gamsizim kocam ben yataktayken kola acsa salak salak salona gelip orda cekmecede cekirdek var cikar yiyelim derim. Herseyi kafaya takarsak nolur boyle :)
Peki siz salonda ya da eşinizin oturduğu odada uyusanız? "Sen olmadan yatağa girmek istemiyorum" falan deseniz ne tepki verir?
Mesela bigun onunla oturun sabahlayin. Sabah olunca bi is cikartin uykusuna engel olun aksama kadar kostursun. Aksam bayilip yatar. Ertesi gun uykusunu alinca aksama kadar yatamaz. Boylece duzene girer :)Derdim sadece onun da düzene girmesi bu yaptığının bekarlıkta kalması evlilik ortak yaşamak demek. Ben ortak hiç bir şey bulamıyorum. Kahvaltı bile yok uyku yok o yok bu yok 5 ayda hiç bir şey yok. Sadece allahtan bir dediğimi iki etmeyen biri bir şey istesem gider Ankara'dan alır gelir o kadar iyidir ama işte birde uykuyu düzene soksak ah !
Onu denemedim işin açığı. Acaba Nasıl olur? Yarın deneyeyim ya da dur şimdi yapayım uyku tutmadı geldim diyeyim kovacak değil ya :)
Köpeği evlenince ortak aldık. Benim zaten bir köpeğim vardı,ama babama düşkün olduğu için İstanbul'a getiremedim babam izin vermedi. Öyle olunca eşimde isteyince evlenip köpek aldık. Ama ortak karardı yani. Karşılıklı aldık ben alalım diye baskı yapmadığım halde yükü bana kaldı!
Evet belki onu yatağa çekmeyi başaramıyorum ama ne farkeder ki ben 11 de uyusam o gece 3 de yanıma gelse yine beni uyandırıp istediğini yapabiliyor. Ya açık konuşmak istemedim ama değişen bir şey olmuyor. Acaba uyandırmasına izin mi vermesem cezalandırsam mı bilemedim ki of. Gitti kola aldı içiyor şimdi de keyif yapıyor bensiz. Gelip yatsana be adam diye bağırcam şimdi !?
Ben yazıyorum sandım biran.Yahu şu aynı anda yatma olayı kaldımı hala yaben sabahlara kadar oturuyorum eşim hiç rahatsız olmaz sanki yatakta sarılıp uyunabiliyor 2dk sarılmak için uykusu gelmeyen adam neden yatsın.
Ben eşim yatinca giderim yanına biraz sarılırız konuşuruz sonra ben salona o uykuya![]()