Sabaha kadar otur!

Uyumuyorsa zorla uyutamazsınız ya o erken yatacak ya da siz uyumayacaksınız.Benim uykum olsa bile yanında uyuyorum dizine yatıyorum.Yatagıma gidip yatamıyorum uykum kaçıyor çünkü..Siz yatakta o oyunda daha şimdiden hiç normal değil.Geceyi ayrı geçirmek için,eski hayatı devam ettirmek için evlenmediniz.Arada uyum olması lazım..
Söz verdi biraz önce bir saha geç uyumıcam seninle aynı uyuyup uyanıcam dedi sanırım surat asmamdan anladı. Kavga edene kadar keşke surat assaydım daha kolay oldu.

Bnm esimde bazen geceleri gec yatar oyun oynar nette takilir gel yatalim dedigimde sen yat cnm bn sonra gelicem der bazen gider yatarim bazen de dizine kivrilip uyurum
Az tasimadi kucaginda bni oyuzden:)
Yani siz de cok takmayin

Bnm esimde bazen geceleri gec yatar oyun oynar nette takilir gel yatalim dedigimde sen yat cnm bn sonra gelicem der bazen gider yatarim bazen de dizine kivrilip uyurum
Az tasimadi kucaginda bni oyuzden:)
Yani siz de cok takmayin
Aslında anlattığın gibiyse daha romantik olabilir kucağında taşıma fikri :) denemekten ne çıkar

Eşim gece 2-3-4lere kadar oturuyor. Sabah işe gitme zorunluluğu olmadığı içinde geç vakte kadar uyuyor. Ben erken yatıyorum genelde bazen 1e kadar duruyorum ama haftasonları haftaiçi ev hanımı olsam da düzenli bir hayatım var erken kalkar işime gücüme bakarım. Ama eşimin sen uyu uykum gelince bende uyurum demesinden rahatsız oluyorum. Telefonda oyun oynuyor durmadan vakti bununla geçiyor. Beraber sarılıp uyumaya hasret kaldım şurda 5 aydır evliyiz toplasam 10 kere aynı anda yatağa girmişizdir. Çok sıkıldım ne desem kar etmiyor. Neden böyle ?
Bekar hayatına devam ediyor gibi düzene sokamadım
Bizde de tam tersi canım ben gece oturmayı severim daha yeni yeni küçük bebeğim beni çok yorduğu için erken yatar oldum ondan önce eşim erkenden uyuyakalırken ben otururdum ama eşim bana hiçbi zaman zorlamada bulunmadı hatta benden ayrılmamak için oturduğum oda da uyuyakaldığını bilirim bence onu değiştirmeye çalışmanız ilişkinize zarar verebilir sonuçta iş konusunda sıkıntısı yokken neden sevdiği şeylerden vazgeçsin ortak bi yol bulmalısınız

Yeni nesil kocaları boyle tatlım :KK53: Bız de yenı evlıyız. Benımkı de gec yatar. Pc de oyun oynar telefonda oyun oynar. Deliriyor oyun oynucam dıye :rolleyes: Sevıssek bıle bırlıkte aynı yataga gırıp uyudugumuz nadir. Ben yatıyorum o cook sonra gelıyor:KK12:

Yeni nesil kocaları boyle tatlım :KK53: Bız de yenı evlıyız. Benımkı de gec yatar. Pc de oyun oynar telefonda oyun oynar. Deliriyor oyun oynucam dıye :rolleyes: Sevıssek bıle bırlıkte aynı yataga gırıp uyudugumuz nadir. Ben yatıyorum o cook sonra gelıyor:KK12:
Yapmıcam dedi ama sanırım bir haftalık bir süre için bunu söyledi :))) daha fazlasını onun bünyesi kaldırmaz. Bekarlık hayatına devam ediyor gibi ama ben hoşlanmıyorum ki. Ortak bir şeyler tapmak istiyorum. O zaman neden evlendik ki?

Yapmıcam dedi ama sanırım bir haftalık bir süre için bunu söyledi :))) daha fazlasını onun bünyesi kaldırmaz. Bekarlık hayatına devam ediyor gibi ama ben hoşlanmıyorum ki. Ortak bir şeyler tapmak istiyorum. O zaman neden evlendik ki?

Benımkı de oyle. Soz verıyor. 1 gun tutuyor. Sonra gene takılmaca :KK11: Zamane kocalarıı:rolleyes:

Benımkı de oyle. Soz verıyor. 1 gun tutuyor. Sonra gene takılmaca :KK11: Zamane kocalarıı:rolleyes:
Nereye kadar böyle devam edecek yarın çocuk olunca da bana yıkacak bütün sorunları eminim bu yüzden de korkuyorum Bebek'ten sorumluluğunu tek başıma alamam diye.

Nereye kadar böyle devam edecek yarın çocuk olunca da bana yıkacak bütün sorunları eminim bu yüzden de korkuyorum Bebek'ten sorumluluğunu tek başıma alamam diye.

Yaşayıp gorecegız:KK3: Ya belkı de bu konuyu cok takmamalıyız. Bız de belkı onun cok gıcıgına gıden seylerı yapıyoruzdur.
Herkesın kendı ozrgurluk alanları var. Bırakalım dogasına onları :KK37: Herseyı takmamak lazım. Cok sıkbogaz etmeye de gelmıyorlar:-)

kızın da amma üstüne gittiniz bee bi grafikerde evde oturuyo ille size yalan mı söyleseydi yani evinden islerini halleden bi sürü sektör var kız dogru söyledi diye topa tuttunuzz

kızın da amma üstüne gittiniz bee bi grafikerde evde oturuyo ille size yalan mı söyleseydi yani evinden islerini halleden bi sürü sektör var kız dogru söyledi diye topa tuttunuzz
Bazen acaba yalan mı söyleseydim diyorum dünden beri. Milletvekilleri de yattığı yerden para kazanıyor diyenler bunlar iştw halbuki gece uyku bile uyumuyorlar işin içinde olduğum içim konuşuyorum. Bizler de buralara gelebilmek için gece gündüz çalışıyoruz siyasi bir kariyer yapıyoruz bende siyasetle uğraşıyorum sadece eşim değil ama aldığım paranın hakkını verdiğimizi düşünüyorum. Yattığımız yerden para kazanmıyoruz çalıştığımız Zaman eve bile gelmiyoruz. Dışardan davulun sesi hoş geliyor.

Bazen acaba yalan mı söyleseydim diyorum dünden beri. Milletvekilleri de yattığı yerden para kazanıyor diyenler bunlar iştw halbuki gece uyku bile uyumuyorlar işin içinde olduğum içim konuşuyorum. Bizler de buralara gelebilmek için gece gündüz çalışıyoruz siyasi bir kariyer yapıyoruz bende siyasetle uğraşıyorum sadece eşim değil ama aldığım paranın hakkını verdiğimizi düşünüyorum. Yattığımız yerden para kazanmıyoruz çalıştığımız Zaman eve bile gelmiyoruz. Dışardan davulun sesi hoş geliyor.
bizim bi halamız var oda bi partının kadın kolları üyesinin yardımcılarıyla ama hani öyle semt kadın kolları diyim bastakılerden bile degil o bile nasıl ugrasıyodu kadın toplantıları özel günlr dernek ziyaretleri falan ki ne kdar yogun oldugunu ben gördüm ki halamız baya yükselise gecicekti ama kaynatası geri kafalı cıktı partiye devam edersen bosan öyle git dedi kocasına sustu kadın mecbur bıraktı yoksa simdi o kadının yerine kadın klou baskanı olucaktı maddi anlamdada gücü vardı yani ama kısmet ben seni anlıyorum bosverrrr takma her lafııı

bizim bi halamız var oda bi partının kadın kolları üyesinin yardımcılarıyla ama hani öyle semt kadın kolları diyim bastakılerden bile degil o bile nasıl ugrasıyodu kadın toplantıları özel günlr dernek ziyaretleri falan ki ne kdar yogun oldugunu ben gördüm ki halamız baya yükselise gecicekti ama kaynatası geri kafalı cıktı partiye devam edersen bosan öyle git dedi kocasına sustu kadın mecbur bıraktı yoksa simdi o kadının yerine kadın klou baskanı olucaktı maddi anlamdada gücü vardı yani ama kısmet ben seni anlıyorum bosverrrr takma her lafııı
Bizde oralardan yetiştik gençlik kollarında : gece eve girmediğimizi bilirim. Ama ne oldu kademe atladık, yerimizde kalmadık ordan destek burdan destek partide saygım bir yere geldik ve şimdiki makamı hak ettik 2008 den beri buralara gelmek için kendimizi benimsetmek için çalmadığımız kapı kalmadı. Sağolasın genel Başkan'ımızdan ki bizi buralara layık gördü. Emeğimizin ekmeğini yıyoruz. Bu şekilde eleştiri almak benim açımdan çok kırıcı oldu. Karpuz büyütmüyoruz. İnsanların sorumlarıyla uğraşıyoruz.

Bizde oralardan yetiştik gençlik kollarında : gece eve girmediğimizi bilirim. Ama ne oldu kademe atladık, yerimizde kalmadık ordan destek burdan destek partide saygım bir yere geldik ve şimdiki makamı hak ettik 2008 den beri buralara gelmek için kendimizi benimsetmek için çalmadığımız kapı kalmadı. Sağolasın genel Başkan'ımızdan ki bizi buralara layık gördü. Emeğimizin ekmeğini yıyoruz. Bu şekilde eleştiri almak benim açımdan çok kırıcı oldu. Karpuz büyütmüyoruz. İnsanların sorumlarıyla uğraşıyoruz.
:))) kayahanın bi sarkısı var ya al benide yanına diye o bicimim ))
beni tanımıyosun muhtemelen bilsen dogustan senin partili oldugumu anlarsın suan bayrak sallıyorum sana :)))

parti muhabbetıne nerden gelındı yaf :deli:

Ben de öyleyim, ertesi gün erken kalkmam gerekmiyorsa sabahların, bu sabah 5te yattım mesela.

Yapı meselesi, biri beni gece 12de uyutmaya çalışsa mutsuz olurdum.

Bence yazarken biraz düşünerek yazın. Hamallıktan daha zor falan diye söylemişsiniz. Hamalın karnı ne kadar doyuyor , sağlığı ne kadar yıpranıyor , çalışırken fiziksel olarak ne kadar yoruluyor bunları düşünün. Hala zor olduğunu düşünüyorsanız sadece 1 günlük hamallık yapın görürsünüz o zaman gerçek dünyayı. Hatanın 5 günü öğleden sonra kalkmaya benziyor mu bu işler?

Gelmeyen adamı ne bahaneyle sokucam ki? Zaten istediğini geldi Zaman alan biri. Ama bından sonra tavrım farklı olacak. Bende herkes gibi belli bir saatte uyuyup uyanmak istiyorum bak uyandım yalnızım uyuyor hala
E adamın niye böyle rahat olduğu belli kusura bakmayın ama hiç ağırlığını koymuyorsun demekki. Ben mesela gecenin 4 ünde gelen adamın istediği şeyi yapmam :) bütün gün iş yapmışsın bayram temizliği falan. Sen yorulmuşsun o ense yapmış. Bir de kahve keyfi yapmış. Ben de uykum yoksa geç yatıyorum ama evi ve eşimi ihmal etmem. Birlikte yeriz gezeriz. Eşinle konuş ihmal etmesin böyle.

Back
X