Sabaha kadar susmayan alarm.

agresf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
164
1
98
Balıkesir
İyi akşamlar, sesin nereden geldiğini tam olarak anlayamıyoruz ama akşamları sanırsam araba alarmı sabaha kadar ötüyor.
Muhakkak bizden başkalarınıda rahatsız ediyordur ve polisi aramışlardır diye tahmin ediyorum.
Bende birazdan aramayı düşünüyorum ama polis müdahale etmezse veya bizim yapabileceğimiz bir şey yok derse başka nereye şikayet edebilirim bir fikriniz var mı ?

Gürültü kirliliği sonuçta ceza yazabilir polis

Gürültü kirliliği sonuçta ceza yazabilir polis
Biraz baktım netten bazen araç sahibide haberi olmayabiliyormuş arabayı kitledikten sonra alarmın çaldığından.
Durduk yere ceza alsın istemem ama aküsü biter bir şey olur nasıl farketmiyor anlamadım.

Biraz baktım netten bazen araç sahibide haberi olmayabiliyormuş arabayı kitledikten sonra alarmın çaldığından.
Durduk yere ceza alsın istemem ama aküsü biter bir şey olur nasıl farketmiyor anlamadım.
Hangi araba olduğunu biliyorsanız üzerine durumu anlatan bir not bırakın sileceğine sıkıştırın devam ederse polise durumu anlatıp uyarıldığını söyleyip yaptırım uygulanmasını rica edin

Hangi araba olduğunu biliyorsanız üzerine durumu anlatan bir not bırakın sileceğine sıkıştırın devam ederse polise durumu anlatıp uyarıldığını söyleyip yaptırım uygulanmasını rica edin
İşte sorun arabayı bilmiyoruz, biraz uzaktan geliyor ama sabaha kadar devam ettiği için sinir bozucu oluyor sesin arabadan gelip gelmediğinden de emin değilim ama büyük ihtimal arabadır diye düşünüyorum.
Ekipler gelince sokakta sesi nasıl takip edebilirler ki kimse aramıyor mu ilginç gerçekten.

Belki bi dükkan alarmı falandır sizden başka şikayt eden de olmustur mutlaka bulurlar onlar

Polisin siren sesleri geliyor güleyim mi ağlayayım mı
Alarm ya böyle şeyler için meşgul etmek çok ayıp geliyor bana .

Polisin siren sesleri geliyor güleyim mi ağlayayım mı
Alarm ya böyle şeyler için meşgul etmek çok ayıp geliyor bana .
Neden ayıp olsun ki?
Önemli bir sorun da olabilir ses. Polisin görevi güvenlik sağlamak değil mi?

Ya daha mühim işler için enerji harcamaları gerektiğini düşünüyorum.
Ben kıyamıyorum polise, askere.

Canım şey zaten hani böyle görevlere senin sandığın gibi
sıcak çatışma elamanlarını yollamıyorlar
o gün nöbeti olan sözüm meclisten dışarı
masa başında pinekleyen adamı yolluyorlar :)

Polisin görevi zaten toplumun genel emniyet ve asayişini sağlamak. Sizin gibi pek çok insan rahatsız oluyordur da çoğu kişi "Ben aramayım nasılsa başkası aramıştır" mantığında. Rahatsız oluyorsanız elbette arayacaksınız.

Valla galiba öyle oldu yoksa üç ay niye devam etsin sabaha kadar.

Valla galiba öyle oldu yoksa üç ay niye devam etsin sabaha kadar.

Ne demek 3 ay ne demek !
Elektriğim 20 dk kesilsin hemen ihbar kaydı yaparım .
Küçükken daha 10 yaşındayken babamı kaçırdılar sanmıştım .
Resmi polis , sivil polis ve jandarmayı kapıya dikmiştim
Siz çok sakinsiniz

Öyle miyim ya, eşim çıldırıyordu ben de öff abartma ses o kadar yakın değil hem diye geçiştiriyordum.
Baban öğrenince ne dedi sana polis jandarma için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…