• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabaha kadar uyku uyumadım

angelsblue28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
18
2
1
31
Günaydın sırf sizinle paylaşmak az da olsa rahatlamak için üye oldum Siz hiç rüya gördüğünüz zaman kabus dolu anlar yasadiniz mi uyurken tam istediginiz yerdesiniz ama.ruyada kabus olan yerde istemediginiz yerde ve istemediğiniz insanlarla siz hiç uyku ile uyaniklik arasında korkarak yalvararak nolur kabus bitsin orda uyanmiyim allahım nolur annemin yaninda uyanayim diye korkuyla sicrayarak uyandınız mı? Siz o kabusların neden olduğu rüyadan çığlık atarak kalbiniz sanki agzinizda atiyor ölecek derecede bu hissi yaşadınız mi? Siz hiç haklı olduğunuz halde konuşmanız gerekirken sırf şiddet görmemek icin susup korkudan titrediniz mi? Sadece tek amacınız aileniz ile kimseye karışmadan sessiz kendi halinde huzurlu kafası rahat birşekilde yaşamak isteyipte sürekli kötü olumsuzluklar ve huzursuzluklarla karsilastiniz mi? Siz hiç okadar sene korkutularak baskı görerek assagilanarak degersizlestirilerek artık günlük söz gibi hakarete ugrayarak yasadinizmı? En can alıcı nokta sizin en guzel en masum en temiz zamanlariniz cocuklugunuz hiç haketmediginiz şekilde sorulmadan size sökülüp ellerinizden alindimi? Sizin hiç küçücük yaşta boynunuza büyük yükler sorumluluk lar bindimi? Siz hiç icinize icinize haykırdınız mi? Siz her gece en sevdiğiniz okulda uniforma ile okuduğunuzu okul hasretiyle yandıginizi ve uyaninca hayallerindeki yerde değilde tam kabusun içinde olduğunuz oldumu? Siz hiç 10.yaşındayken uyumadan önce allaha yalvarıp allahım gözlerimi açtığımda annem yanimda olsun bikere koklayim yeter diye uyuyana kadar yalvarıp gözünüzü actiginizda hiçbişey yok ve hickirarak ağlayıp uykuya daldınız mi küçücük yaşta ? Siz hiç icinizdekileri söylemek isteyipte soyleyememenin hakkiniz oldugu halde nekadar acı ve kahir olduğunu biliyormusunuz ve bu sırada gözlerinizden düşen yaşlar ile birlikte elbisenizi tirnaklarinizla parcaladiniz mi? Siz hiç 10 yaşındayken tacize ugradiniz mı o yasta küçücük bir çocukken kurtulmak için çırpındınız mi ve aynı olayı yıllar sonra 28 yaşında tekrar yasadinizmi ağlayarak o günü hatirladiniz mi yine olan bana oldu diye ağladınız mi siz banyoya gidip ellerinizi şungerle citileyip boynunuzu sungerle citiledinizmi ben 10 yaşında nekadar korktuysam 28 yaşında da korktum ayni korku aynı gözyaşıSiz hiç baba ve annenizin ortasinda yatmak ve 1 kere de olsa onların ellerini tutup yürümenin en basiti onlarla yan yana kendinizi hayal ettiniz mihayalini kurdunuz mu ?

Profesyonel yardım almak size çok iyi gelecektir, kimseyle konusamadığınız şeyleri anlatmak rahatlatacaktır. Bu kadar içiniz dolmaz hem anlattıkça.

Sanki anlattıkça daha da cogalacak gibime geliyor icim okadar doluki anlatamam bu yazdiklarim yüzde 20 si gibi zaten
Anlatmak rahatlatır. Hele ki profesyonel kişiye anlatmak, onun size yardımcı olması sayesinde çoğu şey kolaylaşır. Sonucta bunun eğitimini alan insanlar. Yardım almayı düşünün lütfen. Allah yardımcınız olsun

Anlatmak rahatlatır. Hele ki profesyonel kişiye anlatmak, onun size yardımcı olması sayesinde çoğu şey kolaylaşır. Sonucta bunun eğitimini alan insanlar. Yardım almayı düşünün lütfen. Allah yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim nasip olursa ise baslarsam daha kolay olacak biraz maddi olarak zor durumdayim ondan gidemiyorum

Tabiki her insanda sıkıntı vardır mutlaka herkesin derdi kendine göre ağırdır ama benim ki çok fazla aklıma geldikçe haketmedim ben bu kadarını icim yangın yeri

Çok teşekkür ederim nasip olursa ise baslarsam daha kolay olacak biraz maddi olarak zor durumdayim ondan gidemiyorum
Özele gitmek zorunda değilsiniz, devlette de çok değerli doktorlarımız var bir araştırın derim. Daha sonra maddi olarak rahatlayınca isterseniz özelde devam edersiniz. Allah karanlıklarınızı aydınlığa çevirsin inşallah

Özele gitmek zorunda değilsiniz, devlette de çok değerli doktorlarımız var bir araştırın derim. Daha sonra maddi olarak rahatlayınca isterseniz özelde devam edersiniz. Allah karanlıklarınızı aydınlığa çevirsin inşallah
Aamin allah razı olsun ama devlet pek dinlemiyor ilacı dayiyor sürekli bi ara kullandım intihar düşünceleri ağır uyku mal gibi ediyor resmen

Kendimi hatırladığım yaş 5 o yaştan beri okadar çok ağır şeyler yasadimki bazen hepsi birden çöküyor göğsüme nefesimi kesiyor

Aamin allah razı olsun ama devlet pek dinlemiyor ilacı dayiyor sürekli bi ara kullandım intihar düşünceleri ağır uyku mal gibi ediyor resmen

doktora söylerseniz ona göre ilaç verir
yaşadıklarınız ağır diye belki ağır ilaç verdi, gittiğinizde "ben çalışıyorum -çalışmasanız da mesela- ve işlerim oluyor, o nedenle beni sersemletmeyecek hafif ilaçlar verin başlangıçta" derseniz bunu dikkate alır bence

doktora söylerseniz ona göre ilaç verir
yaşadıklarınız ağır diye belki ağır ilaç verdi, gittiğinizde "ben çalışıyorum -çalışmasanız da mesela- ve işlerim oluyor, o nedenle beni sersemletmeyecek hafif ilaçlar verin başlangıçta" derseniz bunu dikkate alır bence
Ilaç icip uyuşmak.istemiyorum başka şekilde azaltmak istiyorum

Çok zor şeyler yaşamışsınız, Allah yardımcınız olsun.
Bunlar bi uzmana görünmeden, kişinin tek başına atlatabileceği şeyler değil bence..

Cok gecmiş olsun aynı yaştayız dua edin hafiflesin bu acılarınız annesizlik zordur bilirim ama emin olun sizin gibi cok kötü cocukluk yaşayanşar var. Allah Allah hepimizin yardımcısı olsun

yaşadıklarınız çok zor şeyler, fakat bütün bunlara rağmen şuan 28 yaşındaysanız çok güçlü bir kadınsınız demektir.
ciddi bir desteğe ihtiyacınız var.
unutmayın ki hayat devam ediyor. etmeli de.
bir gün bir yerden dönecek, ve herşey çok güzel olacak. umudunuzu yitirmeyin.

Back
X