Sabahın 8inden 12 ye kadar süpürge yapan ist komsu

Alya elif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
702
783
33
39
Laf arasında söyledim kırmakta istemiyorum
Hemen hemen hergun sabah 8-9 gibi başlıyor süpürgeyle nerdeyse 4-5 saat
Sadece süpürge sesi olsa iyi
Sanırım evi yerinden oynatıyor
Sürekli birşeyler çekiştiriyor
Ancak akşama doğru bitiyor gürültü
Küçük çocuğum var sabah onun sesiyle uyanıyoruz
Öğlen çocuğu uyutuyorum iki dk geçmeden pat kut sesten çocuk kalkıyor
Sınır olmaya başladım

Laf arasında uyardım komşum çok titiz bizi uyutmuyor sabah 8 de başlıyor falan diye
Binde bir görüyorum zaten ama evine bu yüzden çıkmak istemiyorum
Insanlar ne kadar bencillesti

Her gun mu haftada bir gun mu. Kapisina not birakabilirsin. Supurgenizin gun icinde bizi rahatsiz edici davranislari var. Cok gurultu yapiyor. Onu bir psikologa goturun diyebilirsin.:KK53: Ben olsam derdim hem guler gecer, hem bir daha yapmaz belki.

Bence sakin dostane bi şekilde uyarmalısınız hatta çocuğunuzla çıkın

Ayni komsudan benim annemde de var :işsiz:
Bazi insanlar apartmanda nasil yasanir ogrenemiyor maalesef :deli:

Bence sakin dostane bi şekilde uyarmalısınız hatta çocuğunuzla çıkın

Her gun mu haftada bir gun mu. Kapisina not birakabilirsin. Supurgenizin gun icinde bizi rahatsiz edici davranislari var. Onu bir psikologa goturun diyebilirsin.:KK53: Ben olsam derdim hem guler gecer, hem bir daha yapmaz belki.
Hemen hemen her gün
Süpürge bisey değil
Sürekli eşyaları sürüklüyor
Daha net anlatayım sabah 8 de üst komşunun sandalye koltuk vb..seylerini sağa sola çekmesi gibi

Banyoda akıtıyordu ama altını yıkadığı zaman dus yeri degil yani
yaptirana kadar yıkamasanız dedim pek umrunda olmadı kaç kez banyomdaki
Klozet takımlarım falan ıslandı
Eve bi geliyorum akmis su icinde

Hemen hemen her gün
Süpürge bisey değil
Sürekli eşyaları sürüklüyor
Daha net anlatayım sabah 8 de üst komşunun sandalye koltuk vb..seylerini sağa sola çekmesi gibi

Hobi olarak mi yapiyor. En ust katta olunca bu sorunlar cozuluyor da iste. Acikca konusacaksin.

laf arasinda mizah katmadan anlatin anlatacaginizi. zira bana sevimli sevimli uyarilacak bi konu gibi gelmedi.

Benim üst komşum da öyleydi her sabah 8 gibi başlar o kadar uzun sürerdi ki evi süpürmesi tüm eşyaları da yerinden oynatırdı hayır bari başlıyorsun yatak odasından başlama değil mi?

Ben de kapısına not bıraktım bir gün çok sinirliydim çünkü yüz yüze söylesem kavga çıkarırdım :işsiz:

Bazen de sabah ezanıyla başlıyordu bir insan neden sabahın köründe ev süpürmeye başlar anlamam:işsiz:

Sonra sessiz süpürge aldılar artık duymuyorum pek bir şey

Velhasılı kelam direkt açıkça söylemek lazım ima ile anlamayabilir komşun

Benim tasinmadan once oturdugum apartmandada ust komsunun tuvalet sesleri geliyordu, hem de bir kez degil yarim saatte bir.. Allahim cildiriyordum.. dayanilacak gibi degildi. :tokat: tasindim cok sukur oradan..Bence direkt güzel bir uslupla uyarmalisiniz. Kadinin belli ki psikolojik olarak temizlik hastaligi var, hemen duzelecek bir seyde degil bu aslinda.. bilemedim..

Benim bebeklerim geç uyuyor öğlen kalkıyor. Saat 11 gıbı. Sıtede oturuyorum. O saatlerde. Kolidorda. Çocukların hepsı. Çıkma bısıklet sürüyor. Kafama kafama vuruyorlarmış. Gıbı ses geliyordu çocuklar uyandı bı sınırlendm çıktım bağırdım. Bn sıze böylemi yapıyorum dedım sız erken yattığınızda tv sesını bıle kısıcık yapıyorum dedım k,bakma falan dedı ıcerı gördüler bıdahada yapmadılar o günde çok pis sınırlıydım. Öyle bişy bana yapsa Allah dıyorum.

Ben hic nazik olamiyorum hak edene..Evim garaj ustu hemen hemen hergun bir arac abartısız 1 saat boyunca calistiriliyordu garajda..Uzun sureli calismaya bagli motor sesinden ev zingir zingir ediyor 1 oldu 2 oldu 3 oldu 4 oldu bebegimin uyku saatinde sicradigini gorunce indim garaja poykurdum..19 20li yaslarda bi veletmis calistiran..Bi de demez mi "Abla bunu calistirmazsam aküsü biter"
-Disarda calismayan arabami yapmislar da garajda 1 saattir calistiriyorsun.. dedim..O gun bugundur cok sukur sustu..

Kadinda anlayis apartman duzeni kul hakki kavramlari sifir demekki gidip konusmadikca anca kendi basinin etini yersin bir degil iki degil uc degil miş cunku konusmazsan boyle devam edecek gibi

Back
X