Sabahın köründe eski sevgili telefonda!...

kedigen

Mucize diye bir şey var... :)
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
93
179
628
Merhaba hanımlar...

1.5 yıl süren, zırıl zırıl aşık olmam yüzünden yeter ki ayrılmayalım diye her türlü ilgisizliğini ve yalanlarını sineye çektiğim, ağlaya ağlaya uyuduğum ve uyandığım uzun günlerin ve gecelerin sonunda başka bir şehirde iş bulmasını Allah'ın kafamı toplamam için bana verdiği bir fırsat olduğunu düşünerek nihayet sonlandırdığım bir ilişkim vardı. 1 yıl oldu biteli. Göz görmeyince gönül katlandı, acılar ve üzüntüler azaldı, bitti, arkadaş kendine yeni sevgili buldu, üzerine nişanlandı falan filan... Hiç aramadım, aramalarına yanıt vermedim.

Bu sabah, saat 06.30 da telefonum çaldı. Uyku sersemi arayana bile bakmadan açtım. Halimi hatırımı sormak istemiş. Beni çok özlemiş, ona kızmalarımı bile özlemiş, çok iyi biriymişim, ölene kadar beni unutmayacakmış, bana çok haksızlıklar etmiş ama bilmeliymişim ki ne zaman ona ihtiyacım olsa, bir telefonumla her zaman atlar gelirmiş, falan filan... Sadece dinledim, iyi günler diledim, kapattım.

Artık onu sevmiyorum, kalbim kırık değil, ayrılmakla doğru yaptığımı biliyorum. Ama sabahtan beri içimde ince bir sızı. "Neden beni yeterince sevmiyor? Bende eksik olan ne?..." diye kendi kendime ağladığım günler geldi aklıma. Sadece içimi dökmek, birilerine anlatmak istedim...

Bu erkeklerin U dönüşleri ne zaman bitecek acaba merak ediyorum.Yani insana türlü cefa verip sonra kaybettiğini anlayınca çark etme durumu çok yersiz.
Sözün özü geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye..

şuanda nişanlı mı? ve seni arayıp bunları mı zırvalıyor? hepsi ego tatmini.. başka bişey değil.

o saatte sarhoş mu nedir, durduk yere akıl karıştırmaya çalışıyor, ayrılalı 1 yılı geçmiş, nişanlanmış vs, hiç açmayın eski defterleri, can sıkar durduk yere, numaranızı değiştirin olmazsa hatta...

"Sarhoş musun?" diye ben de sordum... Değilmiş, işe gelmiş, beni aramak istemiş. İşin komik tarafı o özledimleri filan söylerken tekrar görüşelim, geleyim, gideyim gibi bir girişimde filan bulunmadı. Yapsa ağzının payını verirdim. Adam açtı, günah çıkardı, kapadı gibi oldu. Ben hiç yorum yapmadım, lafa söze girmedim, sadece dinledim.

Zaten nişanlandığını da sosyal paylaşım sitesindeki profiline koyduğu poz poz mutluluk resimleriyle öğrenmiştim (birbirimizde ekli değiliz) Onu takip ediyor durumuna düşmemek için ağzımı açıp da buna dair bir şey söylemedim. Zaten ayrılmıştım, 3-4 ay sonra bu resimler konmuştu, beni ilgilendirmezdi. İlk zamanlar kendime engel olamayıp her gün defalarca kez sayfasına girip resmine bakardım, kızı incelerdim, onda bende olmayan ne buldu diye. Sonraları bu duygular da geçti. Ayrıldım ve iletişimi kestim. Ben sadece sustum.

O niye aylar sonra beni aradı, anlamadım...

Haklısın. O ciğer delen acılar geçti gitti, bu sızı da bir kaç güne geçer inşallah.

Bir şekilde aklı sende kalmıştır, sana yaşattıkları vicdanını rahatsız etmiştir, aramıştır büyük ihtimalle. Ama niye aradığından çok neye sebep olduğu önemli şu durumda; senin aklını karıştırmış. Eğer aklını tekrar karıştırmasını istemiyorsan en iyi çözüm numaranı değiştirmek.

Ben bunu "U" dönüşünden ziyade vicdan rahatlatması olarak görüyorum. Sizinle ilişkisi varken size haksızlık ettiğini anlamış, kötü duanızın kalmaması için de özürden de önce, bencil bir içsel rahatlama için sizi aramış. Bence bundan sonrası için siz de ona iyi dileklerinizi iletin. O da kendi kafasında kendi ilişkisini ileri taşıyabilir, sizi de rahatsız etmez ve hayatınızdan çıkar gider.

Böyle kişiler yüzünden de kendinizde eksik aramayın lütfen. Her şerde bir hayır vardır. Onun hayatınızdan çıkması lazımmış demek ki. Daha hayırlısını bulacaksınız belki, sizi seven, yalan söylemeyen, kötü yanlarına katlanmak zorunda olmayacağınız.

Dilerim bu durum hakkında üzüntü ve endişe duymanız en yakın zamanda geçer.

"Sarhoş musun?" diye ben de sordum... Değilmiş, işe gelmiş, beni aramak istemiş. İşin komik tarafı o özledimleri filan söylerken tekrar görüşelim, geleyim, gideyim gibi bir girişimde filan bulunmadı. Yapsa ağzının payını verirdim. Adam açtı, günah çıkardı, kapadı gibi oldu. Ben hiç yorum yapmadım, lafa söze girmedim, sadece dinledim.

Zaten nişanlandığını da sosyal paylaşım sitesindeki profiline koyduğu poz poz mutluluk resimleriyle öğrenmiştim (birbirimizde ekli değiliz) Onu takip ediyor durumuna düşmemek için ağzımı açıp da buna dair bir şey söylemedim. Zaten ayrılmıştım, 3-4 ay sonra bu resimler konmuştu, beni ilgilendirmezdi. İlk zamanlar kendime engel olamayıp her gün defalarca kez sayfasına girip resmine bakardım, kızı incelerdim, onda bende olmayan ne buldu diye. Sonraları bu duygular da geçti. Ayrıldım ve iletişimi kestim. Ben sadece sustum.

O niye aylar sonra beni aradı, anlamadım...

işte bende de olması gereken ruh buydu.. beni de aylar sonra aradı. sesini duymak istedim dedi. ama geri dönmeye dair tek bişey yok. keşke ben de aylar sonra böyle sessizce dinleseydim, ağırlığımı korusaydım. o kadar çok yüz göz oldum ki.. seni bu açıdan takdir ediyorum. artık aramasının bir önemi yok. adam kendine başka bir hayat kurmuş. yolu açık olsun:113:

Merhaba hanımlar...

1.5 yıl süren, zırıl zırıl aşık olmam yüzünden yeter ki ayrılmayalım diye her türlü ilgisizliğini ve yalanlarını sineye çektiğim, ağlaya ağlaya uyuduğum ve uyandığım uzun günlerin ve gecelerin sonunda başka bir şehirde iş bulmasını Allah'ın kafamı toplamam için bana verdiği bir fırsat olduğunu düşünerek nihayet sonlandırdığım bir ilişkim vardı. 1 yıl oldu biteli. Göz görmeyince gönül katlandı, acılar ve üzüntüler azaldı, bitti, arkadaş kendine yeni sevgili buldu, üzerine nişanlandı falan filan... Hiç aramadım, aramalarına yanıt vermedim.

Bu sabah, saat 06.30 da telefonum çaldı. Uyku sersemi arayana bile bakmadan açtım. Halimi hatırımı sormak istemiş. Beni çok özlemiş, ona kızmalarımı bile özlemiş, çok iyi biriymişim, ölene kadar beni unutmayacakmış, bana çok haksızlıklar etmiş ama bilmeliymişim ki ne zaman ona ihtiyacım olsa, bir telefonumla her zaman atlar gelirmiş, falan filan... Sadece dinledim, iyi günler diledim, kapattım.

Artık onu sevmiyorum, kalbim kırık değil, ayrılmakla doğru yaptığımı biliyorum. Ama sabahtan beri içimde ince bir sızı. "Neden beni yeterince sevmiyor? Bende eksik olan ne?..." diye kendi kendime ağladığım günler geldi aklıma. Sadece içimi dökmek, birilerine anlatmak istedim...

ah be canım aynı seylerı bende yasadım cok sevdım senın gıbı kac gece ağlayarak uyudum bılmıyorum ama ayrıldık ayrıldıktan sonra ısyerınde bır kızla bırlıkte oldu kızda evlı ve bızım ılıskımızı bılen bırıydı.cok kavfa ettık aylarca gorusmedık bır gece aradı benı ara sıra gorustuk sonra benden ayrıldığına pısman olduğunu fılan soyledı sonra ben kızgınım ve bır laf ettım kavga ettık gıttı bırını buldu sonra gorusmedık 1 ay sonra ondan ayrıldı yıne geldı bana gorustuksonra yıne sustu bırını bulmuş tabı yenı ogrendım ben aramaıdm o aradı arada.sonra ben 3 hafta aramadım bırden telefonda evlenme teklıf ettı.nıye mı anlattım bnu soyleyım senın onu zamanında nasıl sevdıgını bılıyor senı cepte goruyor bılıyorkı neyaparsa yapsın o bırsey olduğunda sana donebılecegını senın onu kabul edebılecegıını düşünüyor düşünme bunları dıkkat et senı kandırmasın.eger senı sevıyorsa çabalasınburnu surtsun senın pesınden kossun

Senin onu sewdigin, baglandigin kadar bagli olan bi nisanlisi yoktur ki aklina dusuyosundur.. Allah bu sansi bizlere belki 1defa veriyor. Sansini kullanamamis, gecmis olsun..

hayatının içine ettiği yetmemiş gibi tam unutuyorken karşına böyle çıkması o kadar sinir bozucu kii :47:
umarım birdaha aramaz

bence nişanlısından hevesi geçti...
gerçekten sevseydi nişanlısnı seni aramazdı...ayran gönlüü demekki beyefendi...
nişanlısına acıdım...sizin adınıza sevindim keza böyle birinden paçayı kurtardığınız için...yoksa ileriniz için iyi şeyler gözükmezdi bu durumda...bugün ağlatan sızlatan, evlenince alasını yapar unutma...
allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın..üzülme..

Sağolun hanımlar, yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için...

O'nun aramasından sonra üzerime çöken mahsunluk fazla durmadı, geçti gitti... Eskiden uzunlu kısalı her kopmamızdan sonra beni aradığında havalara uçardım, yeniden umutlanır ve ilişkimizi bilen arkadaşlarıma teker teker telefon açar, sevine sevine anlatırdım. Onlar da yazık aslında görürlerdi benim acizliğimi, adama da zerre güvenmezlerdi ama mutlu oldum diye ses çıkarmazlardı. Sadece gelecek ilk krizde çökmeyeyim diye kendimi çok kaptırmamam için öğütler verirlerdi. Tabii bir kulağımdan girer, diğerinden çıkardı... Neyse, o günler geçmiş gitmiş çok şükür...

Bu sefer sadece sizlere anlattım. Cevap bile beklemiyordum aslında... Nişanlısıyla durumu ne, pişmanlık mı yaşıyor, vicdanını mı rahatlatmaya çalıştı, beni cepte tutmak amacıyla bir kapı mı aralamak için aradı, hiç bilmiyorum. Önemi yok. Bendeki zehir akmış içimden. Ne özlüyorum, ne pişmanlık duyuyorum, ne keşke diyorum...

Hepinize tekrar teşekkür ederim... :)

Son düzenleme:
işte bende de olması gereken ruh buydu.. beni de aylar sonra aradı. sesini duymak istedim dedi. ama geri dönmeye dair tek bişey yok. keşke ben de aylar sonra böyle sessizce dinleseydim, ağırlığımı korusaydım. o kadar çok yüz göz oldum ki.. seni bu açıdan takdir ediyorum. artık aramasının bir önemi yok. adam kendine başka bir hayat kurmuş. yolu açık olsun:113:

Sevgili Black Swan, seni ayrıca yanıtlama gereği duydum çünkü "İşte benim de yapmam gereken buydu" diye kendi adına üzülmüşsün ya. Üzülme... İnan, ben de bu noktaya gelene kadar ne kavgalar yaptım, laflar soktum, bazen ağladım, bazen yakardım... Kendimi verdiğim tavizler yüzünden geçmişte ne çok kınadım. Her hikaye zamanı gelince sonlanıyor inan. Kendime artık hiç kızmıyorum. Bir adamı sevdim ve ilişkimin yürümesi için elimden geleni yaptım. Bu anlamda ne kendime, ne de ona hiç bir borcum kalmadı. Sadece şunu çok iyi öğrendim, bir daha birini sevecek kadar şanslı olursam eğer, kendi değerimi karşımdakinin gözüyle ve davranışları ile belirlemeyeceğim. Daha en baştan kıymetli olduğumu unutmayıp, bana o kıymeti vermeyene bu kadar bağlanmayacağım. "Senin için saçımı süpürge ettim, niye beni hala sevmiyorsun" mantığıyla yürümüyor ilişkiler...

Geçmişi boşver, yaşandı, bitti. İkimiz de önümüzdeki maçlara bakalım... :38:

çok sevilmek erkeklere iyi gelmiyor. afallıyorlar.. o yüzden peşinden koştukları yada daha dengeli yürüyen ilişkilere daha çok sahip çıkıyorlar.
ama çok seven aynı zamanda da yüz göz olmayan saygı duyduklarını birini de unutamıyorlar.. unutamama nedenleri de karşılarındaki kişinin kalbinde yada aklında varlıklarını sürdürmek istemeleri. yani unutulmamak istiyorlar..

nişanlısıyla/eşiyle çok mutlu olsa bile senin başkasını sevdiğini gördüğü zaman içi cız edicek. bir gün bu duyguyu yaşayacak.

seni şuanda arama nedeni de; ayrıldıktan bu kadar kısa bir süre içinde nişanlanmış olmasına ve bunu facebooktan nispet yapar gibi görebileceğin şekilde ayarlamasına rağmen, senin sessiz kalman olmuş.

arkasında bıraktığının enkaz olup olmadığını merak etmiş. sen de üzgün ve hala seven bir hal farketse egosu tatmin olucaktı.
tepki göstersen, terslesen vicdanı rahatlıycaktı. ikisi de olmadı anladığım kadarıyla. sessizliğini koruyup kafasının netleşmesini engellemişsin. en iyisini yapmışsın.. avcunu yalamış.

Back
X