sabahki kavgamız

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
hanımlar merhaba

Sabah işe giderken giyindim hazırlandım tam çıkmak üzereyken;

(üstümde tişört-pantolon vardı) üstünede kısa kollu uzun hırka giyecektim. )
Eşim eğer iş yerinde hırkasız duruyorsan hakkımı helal etmem dedi. Ben hırkayla duruyorum dedim. Kapalılar nasıl duruyorlar dedi . Bende onlar en azından ince şifon uzun şeyler giyiyorlar dedım. sende oyle giy madem dedi. İş yerimdeki ortamım kapalı çalışmaya izin vermiyorlar malesef...
Sürekli yaşıyoruz bu tartışmayı ki ben çok dikkat ediyorum ama artık bunalttı gerçekten her gün her gün.....
Çıkarken tamam her yeri kapa çıkalım dedi. kapalı zaten dedim. ( bir tek oturma odası açıktı gittim kapadım hemen) off illa bişey diyor gibilerinden sinirlendi. gidiyorum ben dedim normalde beraber çıkıyorduk. defol dedı. tamam dedim çıktım gittim servisi beklemeye. bakındım yanımdan falanda geçmedi.
Şuan konuşmuyoruz. NE yapayım ben bu adama?

hanımlar merhaba

Eşim eğer iş yerinde hırkasız duruyorsan hakkımı helal etmem dedi. Ben hırkayla duruyorum dedim. Kapalılar nasıl duruyorlar dedi . Bende onlar en azından ince şifon uzun şeyler giyiyorlar dedım. sende oyle giy madem dedi. İş yerimdeki ortamım kapalı çalışmaya izin vermiyorlar malesef...
Sürekli yaşıyoruz bu tartışmayı ki ben çok dikkat ediyorum ama artık bunalttı gerçekten her gün her gün.....
Çıkarken tamam her yeri kapa çıkalım dedi. kapalı zaten dedim. ( bir tek oturma odası açıktı gittim kapadım hemen) off illa bişey diyor gibilerinden sinirlendi. gidiyorum ben dedim normalde beraber çıkıyorduk. defol dedı. tamam dedim çıktım gittim servisi beklemeye. bakındım yanımdan falanda geçmedi.

Karşına al, ben senin malın değilim de.
Sen de insansın, ben de insanım
Bana ve fikirlerime saygı duy lütfen de.

Hatasını anlayıp özür dileyene kadar da başka şey konuşma

defol nedir ya?
kot+tişörtle dikkat çekeceğinizi düşünen bir eşle yaşamak zor.
mini etek dekolte elbise giymiyorum kim beni napsın sanki diye bastırmaya çalış.

hanımlar merhaba

bu nasıl bir hadsiz adam ya.. okurken ben çıldırdım sen nasıl dayanıyorsun?? kusura bakma da böyleleri için ben kişi kendinden bilir işi diyorum. kendi nefsine sahip çıkamıyor ki sana herkes bakacak diye düşünüyor..
buna ne kadar dayanmayı düşünüyorsun?

İşyerinizde ki ortamınız kapalı çalışmanıza izin vermiyor mu?
Nasıl bir yermiş burası hayret! kapalı giyinince yakanızdan paçanızdan mı çekiştiriyorlar?

Şunu söyleyebilirim; bu durum hiç bitmeyen bi girdap, yaşadığım için biliyorum siz kapattıkça daha çok kapatmanızı isteyecektir.En iyisi hehe deyip geçmek sanırım.Laftan da anlamıyor çünkü bu tipler, hemen küfüre hakarete başvuruyorlar.

Ya arkadaslar eslerimiz bize karismalali kesinlikle ams bu adamlarla evlenirken nasil evleniyorsunuz. Yani her gun dizustu etek giyen yada giymek zorunda kalan bir hanim ona gore bir adamla evleniyor. Siz de ona gore bir adamla evlenseydiniz keske. Ben tshirt pantalon aciktir kapalidir kiyasa girmemem ama esinize gore fazla. Ee siz bu adamla evlisiniz. Keske kapali bi hanimla evlenseydi. Ne bileyim ya hayati niye bu kadar zorlaştırıyoruz yeterince zor zaten.bir de kapali giyinmeye izin vermeyen is yeri nasil bir isyeri ? Ortululer var diyorsun eee onlar nasil calisiyor ?

Sende onun gırtlağına gırtlağına bas. Sana yaptığı gibi bunalt zor durumda bırak. Bu gömlek çok seksi durmuş üstüne oturmuş giyme de. Bu içini gösteriyor de. Bu pantolon çok dikkat çekici giyme de. Saçını söyle yapma böyle yap de. Sana yaptığı gibi hayattan soğut. Bakalım kaç gün dayanacak.

Noluyo ya bu kadar kolay mı defol demek? Bu kadar kolay diyorsa hakkımı helal etmiyorum defol vs suç sizin çook taviz vermişsiniz her şeye tamam demişsiniz ki iş buralara gelmiş görünüyor nasıl toparlarsınız bilmem ama sakince olamayacağı kesin

Kilik kiyafet kiskancliklari yuzunden cok cekmis biri olarak seni cok iyi anliyorum canim.gereksiz gerginlikler...cok taviz vermemek lazim.giciklar

Konu sahibi, seni o kadar iyi anliyorum ki. Tecrubelerim bana erkeklerin eslerinin giyimi konusunda hep bir tik fazlasini istedigini/isteyecegini ogretti. Ta ki tamamen kendi istedigi sekle burunmemize kadar. Ben de evliligimde kiyafetten dolayi cok sorunlar yasadim hala da yasiyorum. Bazi uyeler demis ki agzinin payini verin, esleri giyiminize karistirmayin veya evlenmeden gormediniz mi adamin ne oldugunu vs vs. agzini payini versen de degismeyen adam degismiyor. Ne oluyor o soyluyor, sen iki soyluyorsun, bir sey degismiyor. Sozler cirkinlesiyor. Kimisi kendini evlenmeden belli ediyor, kimi nisandan sonra ilk sinyali veriyor, kimisi de evlendikten sonra ''koca''lik vasfini kullanarak karisini ''yola getirmeye'' calisiyor. Yillardir su giyim konusunda erkeklerin neden boyle baskici tavir takindigini dusunmekteyim. Ozellikle kendim gibi, konu sahibi gibi kot-tisort gibi olagan seyler giydigi halde kocalarin neden bunu cok uc bir sey gibi algiladiklarini dusunmekteyim. Vardigim sonuclardan biri: ne olursa olsun koca, karisina bir sey yaptirmak istiyor, deniyor belki. Bakalim kadin hemen itaat edecek mi yoksa inada mi bindirecek veya sorgulayacak mi adamin bu istegini. (Cunku erkekler sorgulayan kadindan haz etmez,hemen itaat gordugunde kendini daha bir erkek hisseder.) vardigim diger sonuc: evet, ne yazik ki her kadina o gozle bakiyor boyle tipler. Mesela birindeki bi kirmizi ruj, veya leopar desen pantolon, topuklu ayakkabi, mini etek vs onlar icin her kadini ayni kefeye koymaya yeterli. Bir diger cikarimim ise su: ailesi/ arkadas cevresi muhafazakarsa her ne kadar kocada bu yon o kadar baskin degilse evlendikten sonra eslerini kiyasliyorlar cevrelerindeki kadinlarla ve istiyorlar ki es, bekarlugina oranla daha kapali giyindin. Kimisi bunu tesetture girmeye kadar zorluyor, kimisi de kisa kol, kisa etek, dar pantolon, sort, mayo/bikini yasaklamalarinda birakiyor. Aman Allah'im , simdi sizlerden yazimin uzunlugundan dolayi paparayi yiyecegim. Ama hak verin arkadaslar, su giyim-kusam derdi benim evliligimin merkezindeki temel sorun. Ve hic cozulemiyor. Zaten evliligimix cok yiprandi, karar asamasindayim

Bu saatten sonramı seni değiştirecek.Bu adamlar evlenirken ne istediklerini bilmiyorlar mı çok rahatsız oluyorsa türbanlı bayanla evlenseydi.Ben böyleyim beni böyle kabul edeceksin diyeceksin ve taviz vermeyeceksin.

Banaysa aciklayayim. Ben uc yila yakin bir suredir cekiyorum bu sikintiyi. Kapali degilim. Esimle flort evresinde hic tartisma yasamazken nisan kiyafetimle ilk kiyafet kavgamizi yaptik. Evlendik ve surekli talepleri artti. Asil mevzu isin icine hakaretler, agir kufurler, hirpalamalar ve istedigim gibi olmazsan bosarim laflari girdi

Banaysa aciklayayim. Ben uc yila yakin bir suredir cekiyorum bu sikintiyi. Kapali degilim. Esimle flort evresinde hic tartisma yasamazken nisan kiyafetimle ilk kiyafet kavgamizi yaptik. Evlendik ve surekli talepleri artti. Asil mevzu isin icine hakaretler, agir kufurler, hirpalamalar ve istedigim gibi olmazsan bosarim laflari girdi
Durduğun kabahat o zaman

Bu saatten sonramı seni değiştirecek.Bu adamlar evlenirken ne istediklerini bilmiyorlar mı çok rahatsız oluyorsa türbanlı bayanla evlenseydi.Ben böyleyim beni böyle kabul edeceksin diyeceksin ve taviz vermeyeceksin.
Evlilik yikilmasin diye bazi isteklerini yaptim, bekarligima gore daha dikkatli giyindim. Ama doymadi adam, baslarda sorun olmadigi kiyafetlerim tek tek sorun oldu. Bazen yirtti atti bir iki parca esyami. Orta yolu bulalim diyor ama onun buldugu yolda benim isteklerim yer almiyor. Neyse konu sahibinin alanini daha faxla mesgul etmeyeyim kendi yasadiklarimla.

Back
X