Sabahları Ağız kokusu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bir ağız kiliğini aradım,diş röntgenı,halometre koku ölçer,ve 15 günlük tedavi,sonra yıne gidiyoruz,yıne ölçüm film,100 tl,ramazandan sonra gidicem,bulamıyorla benım kokumu,çok üzülüyorum,bence içerden geliyor,yedıklerıme fırçama,çok dıkkat ediyorum,yınede koku varbizimkiler bilmıyor bu işi,ablamın diş eti kanaması vardı,avrupada yaşıyor,demiş doktor,mıdende,ilaç vermiş,endoskopi sonrası,ablamın bırdah dişeti kanamış,benımkide kanıyor,temızleyelım dıyolar,temızleye temızlıeye boşaldı araları,bırşey olduğuda yok,kanıyor,hiç kimse içerden demedi

ama diş taşını temizletmek diş etine çok zarar vermiyor mu hekim hemen yapmıyor

çikolata,naneli sakız veya karanfil sorununu çözebilir galiba,tabi dişlerini fırçalamanda senin için iyi olur ama ağız kokusunu bastırmanın en iyi yolu naneli sakız çiğnemektir sanırım ama her sabah gerçekten ağır bir kokuyla uyanıyorsan gerçekten bir diş eti sorunun var demektir bencede bir doktora görünmen senin için en iyisi olur..

arkadaşlar benimde ablamin ağzı çok kokardi . Dişini ne kadar yıkasada ağsızla bir problemi yoktu koku nefesinde içinden geliyordü. Babam ona siyah kuru üzüm aldı ama kaliteli öyle marketteki basit poşette kiler den değil aktardan aldı . Hergün sabah aç karnına 41 adet yedi ve koku yok şuan .buna devam edin sadece ağız kokusu değil bir çok şeye faydalı deneyin derim ablam faydasini gördü.

bende bademcik taşı var ve cok kötu koku yapıo bademciklerimi aldırıcam bu kış, eger ağzınıza boğazınızdan zaman zaman kuçuk kötu kokulu beyaz parcalar geliosa bunlar bademcik taşı olabilir, bademcikleri buyuk olan insanların yediği yiyecekler bademcik ceplerinde kalır ve mikrop urtetir ve bu mikroplu küçük beyaz bulgur gibi parcalar dökulur yutarsanz midenizide agrıtır.

nasıl bi sevgili o yaw seven insan sevdiğinin herşeyini sevmeli... sabah normalde herkesin kokar bence ağzı az da olsa..bnmde sevgilimin kokardı ben değil ama o kendinden rahatsız olurdu yaklaşma die ki ben hiç takmazdım...
bnmde olur en kısa zmnda gitmeyi düşünüyorum ama ne zmn bilmiyorum.

tamam insan sevdiğini hoş görür de, çaresi varken ağzının kokusuna tahammül etmekte saçmalık olur yani.

benım agız kokumun caresı yok kullandıgım b vit dolayı cok kokuyor :gitme:

ağız kokusu yaşayan arkadaşlar sürekli ağzınızda naneli sakız bulundurun.yani çiğnemenize gerek yok her ortamda sakız çiğnenmiyor ama ağzınızın içinde dursun kokuya engel olur geçicide olsa bir çözüm.

düzenli diş fırçalama, düş ipi kullanımı, gece yatarken tarçın alma, mutlaka dili de fırçalama ağız bakımı için uygun olabilyor ama nefes kokusuna engel olamıyor.. en iyisi doktora gitmek.. valla kötü oluyor gerçekten.. heerkes özen göstermeli.. kendi sağlığı için hemde diğer insanları rahatsız etmemek için..

bu çok enterasan niye özellikle 41 adet ?

herşeyi bir kenara bırakın ! sabahları oluşan ağız kokusu için üretilmiş özel bir diş macunu çıktığını gördüm ve hemen aldım.sonuç mükemmelll.sanki az önce dişlerimi fırçalamış gibi uyanıorum sabahları.bu sorunu olanlar mutlaka denemeli bence.Dentiste' Plus White diye aratın ve bulduğunuzda alın derim..

düzenli dişlerimi fırçalamama ragmen sabah uyandığımda malesef aynı durum bendede mevcut sigara yüzünden.. çürüklerimde yok hiç ama ne kullandıysam çare etmedi kesin sonucu nedir acaba kolay uygulama olsa çok iyi olur

Sigara içenlerin bu berbat şeyi hayatlarından çıkarmadıkça kısa yoldan çözüm elde etmek gibi bir şansı olmadığını kendimden biliyorum.Ama çok şükür bıraktım.Bırakın şu iğrenç şeyi hem nefesiniz, hem elleriniz, hem kıyafetleriniz miss gibi koksun.

Mıgdeden kanaylı olabiliyor ben gittim doktora ilaç verdi geçti gerçi ilç bittikten sonra yine oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…