arkadaşlar ben de bu sorundan muzdariptim ancak benimki bademciklerimden kaynaklanıyordu. üstelik sabahları daha yoğun hissetmeme rağmen sabah dışında da bu durumu farkedip kendimi çok kötü hissediyordum. küçüklüğümden beri her kış bademciklerim iltihaplanırdı, seneler geçtikçe artık sürekli iltihaplanıp sönmekten bademciklerimin gözenekleri genişlemiş, aynada baktığımda dahi üzeri delik delik görünüyordu ve bu deliklerden kokulu bir salgı dışarıya çıkıyordu bu da felaket bir kokuya neden oluyordu hele tüm gece boğaz bölgesinde birikince
seneye evleneceğim inşallah ve tarih de yaklaştıkça bu sorun benim için çok büyük bir hal almıştı, ben de sonunda geçen sene bademciklerimi aldırdım :)
sürekli doktora giderdim bu sebepten ama senede 6 kez iltihaplanmayan bademcikleri almıyoruz deyip durdular, sonunda bir tanıdığımız vasıtası ile bir operatör doktora gittim, gözeneklerimin çok büyüdüğünü ve ilaçla tedavi edilemeyeceğini, akıntının da durdurulamayacağını söyledi ve genç bir kızda böyle bir durum oluşturması bademcikleri almamız içi bir sebeptir deyip sonunda beni bu dertten kurtardı.
belki sizlerde de farkında olmadan benim sorunumdan meydana gelmiş olabilir fikriniz olması için anlattım, ama gerçekten çok kötü bir durum şükür ben kurtuldum. ağız bakımına çok önem veren biriyim, sırf bu yüzden 20 yaşında diş teli taktırıp 1,5 sene ortodontik tedavi gördüm, buna rağmen bu durum böyle olunca çıldıracak gibi oluyordum,
Allah herkese şifasını versin...