• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum :((

Yok çok sert değil ama visco yani yatınca vücudunun şeklini alıyor.sert yatak daha mı iyi olur acaba??

Aman yapma sakın, Yataş'ın tam ortopedik olanını almıştım doktor tavsiyesi üzerine
Kemiklerim resmen birbirine geçiyordu, 2.000 liraya aldım, gold bilmem ne serisi
Verdim birine sonunda, şimdi 500 liralık adı sanı olmayan bir yatakta yatıyorum gayette rahatım
Çok pişmanım o ödediğim paraya, doktorun gazına geldim resmen

Aman yapma sakın, Yataş'ın tam ortopedik olanını almıştım doktor tavsiyesi üzerine
Kemiklerim resmen birbirine geçiyordu, 2.000 liraya aldım, gold bilmem ne serisi
Verdim birine sonunda, şimdi 500 liralık adı sanı olmayan bir yatakta yatıyorum gayette rahatım
Çok pişmanım o ödediğim paraya, doktorun gazına geldim resmen

Bu yatak işi tamamen şansa bağlı galiba.aynı yatakta biri çok rahat ederken başkası edemiyor.ama günlük hayatı da çok etkiliyor.

Arkadaşlar bu konuyu başka nereye açacağımı bilemedim ve benim için gerçekten dert olmaya başladı.yardımcı olabilirseniz çok sevinîrim.
Geçen yıl yatak odası takımı aldık,hediye olarak bir yatak verdiler.ama çok rahatsızdı geri verdik ve tavsiye üzerine visco yatak aldık.
Ama bu yatağa da alışamadık bir türlü.İnanın her sabah sırtımız ağrıyarak kalkıyoruz.Uyumamış da dayak yemiş gibi oluyoruz resmen.
Artık dayanamıyorum başka yatak alacağım ama nasıl karar vereceğimizi bilmiyoruz.yani alınca bir süre sonra aynı şeyleri yaşamak da istemiyorum.para vereceğiz sonuçta.
Sizin kullandığınız ve memnun olduğunuz markalar ve modelleri yazabilir misiniz bana?en azından yaylı mı alalım yoksa başka marka visco mu alalım?İşkenceden kurtulmak istiyorum ve sabah kalktığımda bir yerim ağrımasın istiyorum artık çok yoruldum.

belki görmüşşünüzdür reklamlarda adamın teki ofiste hoplayıp zıplıyor diğerleri yorgun
İstikbal'in recharge diye bir yatak yapmışlar. kalın bir şey.
o yeni çıktı onu deneybilirsiniz.
kolay gelsin.:1:

Bizde visco yatak kullanıyoruz. Esim bel fıtığı ağrıları bitti başka yerde uyuyamiyor. Ben ölüyorum sırt,bel ve omuz her yerim agriyor. Aynen dayak yemiş gibiyim :(((

İlk zamanlar alisma surecinde sizi rahatsiz edebilir yatak ama zamanla alisiyorsunuz:6:

Back
X