aksamdan dusunuyorum bazen sabah vazgecıyorum okadar esya ıcınde bısey begenmıyorum gıyecek
Hafta sonu tüm çamaşırlarımı yıkayıp, tüm ütülerimi bitiriyorum. Hafta içi elimi neye atsam, temiz ve ütülü olmuş oluyor. Böylece hafta içi akşam yada sabah ütü telaşem olmuyor. Mutlaka akşamda, sabah için şunu giyerim bunu giyerim diye bir kombin yapıyorum. Çantamı değiştirmem gerekiyorsa akşamdan onu da hallederim. Sabah 07:20 'de kalkıyorum, duşumu alıyorum, saçlarıma fön çekiyorum. Birşeyler atıştırıp, giyiniyorum. Zaten fazla makyaj yapmıyorum, göz kalemi-rimel-allık-ruj. Saat 08:05'te çıkıyorum evden. Eşim hep şaşırır bunca işi bu kadar zamanda yapmama ama yapıyorum valla
Uniforma gibi sadece is icin aldigim kiyafetler vardir benim de. Ayda bir yeni bir kac kiyafet almaya calisirim is icin. Sabah uyandigimda onlardan birini giyerim. Makyaja zaman bulamiyorum bazen bende. Gerci cok kisa suruyor bir tek rimel, allik ve parlatici surdugumden ama evden cikmaya yarim saat kala yataktan kalktigim icin ona zaman zor buluyorumArabada yapiyorum napicaksam hahaha (bu yonetimi tavsiye etmiyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?