sabahları gıyecek bısey bulmayorum sız nasıl yetısıyorsunuz işe makyaj falan??

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
kıyafet ayakkabı almaktan cok hoslanan bırıyım alırımda alırım ama gıyecek hıcbısey bulamam ıse gıderken ne gıysem der durrum sız neler yapıyorsunuz sac makyaj hazırlık evden cıkıs :?*

Ben akşamdan Kombinimi yapıyorum. Çantami ayakkabımi ve kıyafetlerimi belirliyorum. Makyaj yapmıyorum zaten yapsamda kıyafetlerimi belirlediğim için çok uzun sürmez. Siz her şeyi sabaha bırakmayın. Zaten Afyon patlamamış oluyor sabah sabah. 😂😴😴😴

Kombini utuyu geceden yapiyorum, sabah sadece giyinme kaliyo. Pudra kalem rimel ruj 10 dk.da cikarim rutin gunde

Kombini ve utuyu geceden yap ona gore hangi cantayi kullanicaksan ona aktar esyalarini. Makyaj icnde ben ne kullanicaksam cikartiyorum..taki kullancaksam onuda ayarliyorum sabaha sadece uygulama kaliyor.

Eğer yetişme sorunu yaşıyorsanız ve imkanınız da varsa makyajınızı işyerinde yapıp sadece giyinip çıkabilirsiniz.
Makyaj çok oyalıyor şahsen beni
Onun dışında zaten kıyafetler akşam seçilmeli, sabah tek göz kapalı yarı uyurken insan ne giyeceğini bulamıyor

aksamdan dusunuyorum bazen sabah vazgecıyorum okadar esya ıcınde bısey begenmıyorum gıyecek

Genelde haftanın ilk 3 günü için kombinim hazırdır.
Makyaj zaten çok kısa sürüyor bende.
Kalem,rimel,parlatıcı.

Geceden düşünmeye başlıyorum sabaha kadar karar verememiş oluyorum. Sabahta ilk bulduğumu giyip işte makyajımı yapıyorum.bazen geceden hazırlanıyorum ruh halime göre değişiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy bende öyleyim akşamdan hazırlarım sabaha beğenmem. Sabah zaten çok huysuz oluyorum nerdeyse pijamalarımla gidicem işe dolabı açıyorum geçiriyorum bişeyler üstüme cıkıyorum yüzüm gözüm şişmişse bi fondoten rimel sürüyorum düzeliyorum o yüzden fondoten çok onemli :))

Uniforma gibi sadece is icin aldigim kiyafetler vardir benim de. Ayda bir yeni bir kac kiyafet almaya calisirim is icin. Sabah uyandigimda onlardan birini giyerim. Makyaja zaman bulamiyorum bazen bende. Gerci cok kisa suruyor bir tek rimel, allik ve parlatici surdugumden ama evden cikmaya yarim saat kala yataktan kalktigim icin ona zaman zor buluyorum Arabada yapiyorum napicaksam hahaha (bu yonetimi tavsiye etmiyorum )

Akşam hazırlarım, sabah asla beğenmem...
6:15 de kalkarım, 7:30 da anca çıkarım evden.
Elim hep aynı kıyafetlere gider, sürekli aynılarını giyiyorum gibi hissediyorum.
Hafta sonu, bütün ütüyü yaparım.Dolaba asarken, neyi neyle giyeceksem yanyana asarım.
Örneğin krem pantolonun yanına siyah bluzumu asarım, alternatif olsun diye asker yeşili gömleğimi de yanına asarım.Ruh halime göre birini seçerim.
Bu şekilde bir kaç kombin yapıp asınca, seçmek kolay oluyor, tavsiye ederim.
Makyajı işyerinde yaparım, genelde 8:30 dan önce pek kimse gelmez ofise ( mesai 8 de başladığı halde)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kiyafet alirken dolabinizdaki kiyafetleride dusunurseniz kafanizda kombinleyip oyle alirsaniz kombin konusunda sikinti yasamazsiniz diye dusunuyorum . sabahlari kiyafet secmek cok zor oluyor onun icin aksamdan hazirlarsaniz ya da dolabiniza asarken kombinlediklernizi yanyana asarsaniz sabah giyim konusunda kafa kariskligi yasamazsiniz

Ben de akşamdan ne giysem diye düşünür bulurum sabahsa elime geçeni giyer direkt makyajı yaparım, okula giderkense pantolon tişört bb krem ☺️

7 den önce evden çıkmalıyım sabah 6.20 de uyanırım
bende çoğu zaman aynı şeyleri giyerim oysaki biri sürü eşyam vardır

hele canım sıkkınsa hiç umrumda değildir iki üç gün üstü üstüne giyinirim

ruh halime göre giyinmek doğru değil ama her gün dışarı çıkıp çalışınca ay birde 4 sene olunca bu süre sıkılıyor insan ...

aksamdan hazırlarım hazırlamasamd a kafamdadır gıyecegım.
10 dk hazıranırım makyaj pudra allık ruj rimel 5 dk kahvaltı hemen yola koyulurum. sınır olurum sabah gıyecek bırsey bulamamaktan hıc kafamda bırsey yoksa hemen tayt tsort uzerıne ceket bıraz takı mis gibi kombın oluyor. olduda bitti.

Hafta sonu tüm çamaşırlarımı yıkayıp, tüm ütülerimi bitiriyorum. Hafta içi elimi neye atsam, temiz ve ütülü olmuş oluyor. Böylece hafta içi akşam yada sabah ütü telaşem olmuyor. Mutlaka akşamda, sabah için şunu giyerim bunu giyerim diye bir kombin yapıyorum. Çantamı değiştirmem gerekiyorsa akşamdan onu da hallederim. Sabah 07:20 'de kalkıyorum, duşumu alıyorum, saçlarıma fön çekiyorum. Birşeyler atıştırıp, giyiniyorum. Zaten fazla makyaj yapmıyorum, göz kalemi-rimel-allık-ruj. Saat 08:05'te çıkıyorum evden. Eşim hep şaşırır bunca işi bu kadar zamanda yapmama ama yapıyorum valla

ne güzel dakik olmak bende kılo sorunu yasıyorum boyum 170 kılom 74 10 kılo vermem lazım ne gıysem yakışmıyor gıbı gelıyor

Arabada makyaj kesinlikle bende tavsiye etmiyorum, bir tecrübem var o konuda
Lambada beklerken Rujumu sürim dedim, demez olaydim, dudagima konsantre
Olurken freni birakmisim kütt öndeki arabaya

Aksamdan iyi dusunup karar vererek hazirlayip sabah giymek :S baska bi yolu yok sanirim. Eger begenmiyosan aksamdan hazirladigini , aksam 2 cesit giyeceklerini hazirla birinden birini sec. Aklima gelen simdilik bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…