sabahları gıyecek bısey bulmayorum sız nasıl yetısıyorsunuz işe makyaj falan??

maksimum 15 dakikada evden çıkıyorum. Kıyafetlerini geceden hazırlıyorum makyaj özel günler haricinde hiç yapmam o yüzden sıkıntı yaşamıyorum sabahları.

Aksamdan giyeceklerimi hazirliyorum. Sabah cantami alip giyinip cikiyorum. 10 dakikada. Duzlestirici ve makyaj cantam her gun cantamda. Isyerinde kahvalti oncesi geciyorum ayna basina ilk is. saclarim zaten duz cok az gezdiriyorum duzlestiriciyi. Makyaj yapiyorum 15 dakika ya hazirim :)

haftasonu çamaşır yıkama ve ütü işini hallederim. akşamdan kombin yapmak / kıyafet ayarlamak hiç bana göre değil. sabah kalkıp hazırlanıp çıkmam maksimum 10 dk

akşamdan planlıyorum giyeceklerimi. bi kaç kombin hazırlıyorum ki hava aniden değişirse sorun yaşamıyorum. saçım da zor şekil alıyo akşamdan toplayıp yatıyorum sabah kolay oluyo yine de zaman zaman geç kalıyorum tabi

akşamdan hazırlıyorum. eğer hazırlamadıysam sabah ik alarm çaldığında uyanana kadar kafamda kombin yapıyorum sonra 5 dk giyinip çıkıyorum

kıyafet ayakkabı almaktan cok hoslanan bırıyım alırımda alırım ama gıyecek hıcbısey bulamam ıse gıderken ne gıysem der durrum sız neler yapıyorsunuz sac makyaj hazırlık evden cıkıs :?*

bende bayılırım almadığım denemedim şey kalmadı diyebilirim aslında artık ünlülerin kombinlerini taklit ediyorum özellikle de dünyaca ünlü olanların tam bir saat sürüyor evden çıkamam ama ben acayip keyif alıyorum tabikide bu işten bu 1 saatte radyomuda açıyorum emin ol harika hissettiriyor ve giyinip çıkıyorum dediğim gibi aslında tam taklit olamsada örnek aldığım mankenlerin kombinlerine dikkat ediyor uyguluyorum bence sende böyle yapmalısın. Bak şu sitede 3 mankenide yapmışlar

aslında tek tek de isimlerini yazıp bakabilirsin dediğim gibi ünlülerde yardım al hazır yapılmışı var:))9

Son düzenleyen: Moderatör:
tesekkurler canım... bende bakıorum kombınlere aldıgım eyler pek aynı degıl...ama moda meraklısıyım bugun gene kot aldım mesela:)

tesekkurler canım... bende bakıorum kombınlere aldıgım eyler pek aynı degıl...ama moda meraklısıyım bugun gene kot aldım mesela:)

benim gibisin sende valla hiç birşey almıycağım diye alışverişe çıkıp 10 parça şeyle dönüyorum :) bende dün yaptım aynışeyi istanbul indirim festivalide başılıyor sanırım kaçırmayalım :) bence bu indirimler de bahane ya neyse

Geceden hazırlıyorum hazırlamayı unutursam sabah halim yaman 😄😄😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saçlarınız kısa olmalı.....
benim saçımın fönü sadece 20dk sürüyor......

Valla sabah 8 de uyanirim 8:15 te yataktan cikarim kendime cilvelenirim resmen.sonra 8:30 a kadar kahvemi icerim iki lokma atarim agzima dislerimi fircalarim.9 a kadar ne giysem diye dusunur sonra giyinirim bir guzel.baslarim.makyaja 9:30 a kadarda makyaj yapar cikarim evden ve her seferindede 10 daki ilk dersime gec kalirim ama herkez alisti artik erken gitsem garipserler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendımı anlatıyım bende 7 de kalkıorum dolabın basına gecıyorum ne gıyeyım dıye alır gıyerım okadar mal alırım bulamam ama gıyecek bısey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…