ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
E bunları ona söyleyin?Ben mi abartiyorum bilmiyorum tabi 4 aylik hamileyim esimin haftada bir gün izni var sabah bir bakiyorum elinde telefon ben de istiyorum ki bana sarilsin öpsün günaydin desin iliski yasamaya korkuyorum o da korkuyor düsük riskim de yok ama bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum. Gece sarilir ustumu örterdi hic yok onlar sanki iki yabanci gibiyiz bazen. Ben mi abartiyorum bilmiyorum. Ama sabah uyaninca elinde telefonla gormek beni niyeyse deli ediyoo !! Insan bi uyanir gunaydin karicim der. Uyanir uyanmaz b.k var telefonda. Bazen ilgisizlik beni delirtiyor. Evde yalnizim zaten butun gun nasil yaklasmaliyim sizce ? O da boyle davraninca icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Beni istedigi zaman sarilip open adama her gun hizmetci gini yemek mi yapmak zorundayim...
Erkekler kendisi anlamaz bunu kabullenmemiz lazım önce. Evet kocamın içinden gelmiş bana sarılmış, öpmüş, hediyeler almış hissi çok güzel çok mutlu edici ama içinden gelmedikten sonra nasıl kendisi anlayacak? Söylemeniz lazım önceden böyleydin şimdi böyle vs diye. Ama ben söyledikten sonra yapmasının ne anlamı var diye düşünüyorsanız hiç umursamıcaksınız maalesef.Kendi anlasin istiyorum gecen aylarda soylemistim yoruluyorum gece hic uyanmiyorum nasil sarilayim filan demisti
MerhabaBen mi abartiyorum bilmiyorum tabi 4 aylik hamileyim esimin haftada bir gün izni var sabah bir bakiyorum elinde telefon ben de istiyorum ki bana sarilsin öpsün günaydin desin iliski yasamaya korkuyorum o da korkuyor düsük riskim de yok ama bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum. Gece sarilir ustumu örterdi hic yok onlar sanki iki yabanci gibiyiz bazen. Ben mi abartiyorum bilmiyorum. Ama sabah uyaninca elinde telefonla gormek beni niyeyse deli ediyoo !! Insan bi uyanir gunaydin karicim der. Uyanir uyanmaz b.k var telefonda. Bazen ilgisizlik beni delirtiyor. Evde yalnizim zaten butun gun nasil yaklasmaliyim sizce ? O da boyle davraninca icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Beni istedigi zaman sarilip open adama her gun hizmetci gini yemek mi yapmak zorundayim...
Erkeklerde bahane tükenmez. İstediği kadar yorgun olsun, insan sağında soluna dönerken bile bi temas edip sarılabilir veya elini tutabilir. Yapılamayacak bişey istemiyorsunuz ki.Kendi anlasin istiyorum gecen aylarda soylemistim yoruluyorum gece hic uyanmiyorum nasil sarilayim filan demisti
Ahahahah çok beklersiniz. Anlamazlar. Adamlardan çocuk yapabiliyorsanız ilgi talep etmeye de utanmayın, yüksünmeyin. Gerekirse kavga dövüş alın. Kocanızdan istemeyip kimden isteyeceksiniz? Tek eşli kalacaksanız birbirinizin ihtiyaçlarını karşılayacaksınız mecbur, dön dötünü ile olmaz, geçmez öyle hayat.Kendi anlasin istiyorum gecen aylarda soylemistim yoruluyorum gece hic uyanmiyorum nasil sarilayim filan demisti
Valla her gun kapiyi neseli acarim giyinir suslenirim makyajimi yaparim parfumumu sikarim gelince o da oper me guzel olmussun der ayrica ben sabah kahvalti hazirlamaya baslarken geldi sarildi optu beni bu ara ayri kaldik sanki karicim dedi icim biraz rahatladiMerhaba
Önce aşık kadın olun.
Ama rol icabı değil.
Strateji değil.
Tüm ruhunuzla hissederek.
Cinsellik yemek, içmek gibi biyolojik bir eylem.
Eşinizin boğazına takılabilir diye yemek yemesini engellemeniz kadar absürt, ilişki istemiyorum diyerek kendi kendinize aldığınız bu cinsellik kararı. Sağlığınızla ilgili engel olmadığını belirtmişsiniz çünkü. Ve karşılıklı alınan bir karar değil sanırım.
Yemek yapmayı hizmetçilikle genellemeniz, bir görev gibi saymanız büyük yanılgı. Sofralar yataktan çok daha fazla paylaşımı hak ediyor.
Aşkla sarılma istiyorsanız, aşkla sarılın. Aşkla kavga edin. Aşkla bir bardak su verin. Aşkla bakın.
yüzyıl kandırmacalarından uzaklaşın. Hamilelikte biyolojik. Hem anne olun hem aşık kadın kalın. Bu mümkün. Tanrı nın mucizesi şu yaşadığınız süreç. Her ikiniz için. Hormonları ciddiye alarak kaprislerle taleplerle pasif agresif tavırlarla karanlığa boğmayın kendinizi.
Mutlu olun. Mutlu edin. En çok bebeğiniz için.
Bir avazda doğsun dilerim.
Aşkla
Doktor aksini belirtmedikce hamilelikte cinsellik bebeğinize zarar vermez.
Aksine psikolojik olarak size iyi gelir, mutlu hissedersiniz.
Bosuna böyle engeller koymayın.
Evet telefonda b.k var. Hepsi için bu böyle. :) Bu kadar sinire gerek yok.
Elinden telefonu alıp sirnaşabilirsiniz
Ya bu hamileligimden once bir düsük yasadim o beni cok uzmustu simdi istiyorum ama inanilmaz kasiyorum kendimi korkuyorum illa cinsellik mi olmasi gerekir ? Inanin nelrr yapiyorum onun yerine iliskimizi diri tutabilmek icin. Cok cilveli bir kadinimdir yani.Sağlıklı bir hamilelikte cinsellik bebek için çok faydalıdır
Mutlu anne eşittir mutlu bebek
Illa elestireceksiniz dimi ? Yazik hem cinsim. Sinirlendim aldim elime aglayarak yazdim tuvalette. Sen herseyi cok iyu biliyirsunSabah uyanıp eline tel alıp kkya giren ben bunu utanarak okudu.
Gecenin korunde uyan bana saril mi dediniz ki? O nasi cvp? GygygyKendi anlasin istiyorum gecen aylarda soylemistim yoruluyorum gece hic uyanmiyorum nasil sarilayim filan demisti
Şaka amacıyla yazmıştım bu ne drama yahu ?Illa elestireceksiniz dimi ? Yazik hem cinsim. Sinirlendim aldim elime aglayarak yazdim tuvalette. Sen herseyi cok iyu biliyirsun
Kadin size veya kocaniza bisey mi demis?Illa elestireceksiniz dimi ? Yazik hem cinsim. Sinirlendim aldim elime aglayarak yazdim tuvalette. Sen herseyi cok iyu biliyirsun
Gel bana saril diye kavga ettigim adam gelip bana sarulsa cakarim ben bi tane kavganin etkisiyle nxnxnAhahahah çok beklersiniz. Anlamazlar. Adamlardan çocuk yapabiliyorsanız ilgi talep etmeye de utanmayın, yüksünmeyin. Gerekirse kavga dövüş alın. Kocanızdan istemeyip kimden isteyeceksiniz? Tek eşli kalacaksanız birbirinizin ihtiyaçlarını karşılayacaksınız mecbur, dön dötünü ile olmaz, geçmez öyle hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?