ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
EvetÖf gidin kocanıza yapın nazınızı ya, gaz alma yeri mi burası kocaya gık diyemeyen millete sarıyor, hormonlarmış sanki biz hamile bıraktık hayret bişey.
KOcama da gik derim sana da diyorum bak simdi gygyg oldu mu ? Insallah aynilarini sen de yasarsin sana da boyle tepki verirlerÖf gidin kocanıza yapın nazınızı ya, gaz alma yeri mi burası kocaya gık diyemeyen millete sarıyor, hormonlarmış sanki biz hamile bıraktık hayret bişey.
Kadın kadının düşmanı imiş öyle deme.O barut her yerde alev alıyor da nedense bi kocaya patlamıyor. Su var heralde adamda, değince fıst sönüyor.
Evet o barut simdi sana dogru geliyi biraz daha konusursanO barut her yerde alev alıyor da nedense bi kocaya patlamıyor. Su var heralde adamda, değince fıst sönüyor.
Şu yorgunluk bahaneleri beni benden alıyor zaten. aynı vaka kadınlarda da var.zıpkın gibi gencecik insanlar yok canım çıkıyor, yok pertim çıkıyor, yok yorgunluktan kanepede yığılıp kalıyorum.yav ne oluyor ya 30, 35 yaşında.şu yaşıma geldim.yorumdum dediğim gün sayısı 4,5 günü geçmez.onlarda da koca gün 1 saat bile uyumamışımdır.tek sağlıklı insan ben miyim diyorum bazen koca ülkede.Erkeklerde bahane tükenmez. İstediği kadar yorgun olsun, insan sağında soluna dönerken bile bi temas edip sarılabilir veya elini tutabilir. Yapılamayacak bişey istemiyorsunuz ki.
Siz söylemeye devam edin.
Çünkü sonra da "ben senin düşüncelerini mi okuyayım, söyleseydin" diye üste çıkarlar.
Evet sen dusmandan betersin hanfendiiiiKadın kadının düşmanı imiş öyle deme.Al bak beddua'da gelmiş ohhhhh.
Ahhahay adama dünyayı dar ediyordur ya bakma senO barut her yerde alev alıyor da nedense bi kocaya patlamıyor. Su var heralde adamda, değince fıst sönüyor.
Her şey cinsellik hanımefendi. Bunu da söyledim rahatladım bu günlük. Sizi bilemem.Iste ben de buna dellendim maytap geciyolar komik diye. Dalga gecer gibi yorum yapiyolar ya sinirlerim tepeme cikti. Biz 7 yilin sonunda ne zorluklarla evlendik ben de asiri ilgiliyim sirnasirim surekli. Her sey cinsellik mi bi tatli soz opucuk sarilma bile yeter bir ruhu doyurmaya. Sabah gordum oyle tuvalete girdim konu acip hemcinslerimle dertleseyim dedim herkes komik emojisi atmis. Kadin kadinin dusmani olmus ben bunu anladim.. Aglaya aglaya yazdim. Neymis ben de girip kk ya yazmisim birileri de utanmis sonra saka yapmis patavatsizlik diz boyu.
Sizin hal ve hareketlerinize bakınca düşmana ihtiyacınız yok kendi elinizle de mahvedersiniz hayatınızı merak etmeyin.Evet sen dusmandan betersin hanfendiiii
O yüzden mi ağlaya ağlaya buraya koştunuz?Evet
KOcama da gik derim sana da diyorum bak simdi gygyg oldu mu ? Insallah aynilarini sen de yasarsin sana da boyle tepki verirler?
Degil canim benim benim icin degil ben bir guzel soze opuse tav olan bir kadinim ay egoya bak git seni buralar rahatlatamaz ben sana soyliyim git baska bi yerde rahatlaHer şey cinsellik hanımefendi. Bunu da söyledim rahatladım bu günlük. Sizi bilemem.
Sizin ilacınız bende değil, akşamı bekleyin.Evet o barut simdi sana dogru geliyi biraz daha konusursan
Ay tamam ya gir ötede oyna imla klavuzu filan da oku aradaSizin hal ve hareketlerinize bakınca düşmana ihtiyacınız yok kendi elinizle de mahvedersiniz hayatınızı merak etmeyin.
İyi de ben rahatım zaten.Degil canim benim benim icin degil ben bir guzel soze opuse tav olan bir kadinim ay egoya bak git seni buralar rahatlatamaz ben sana soyliyim git baska bi yerde rahatla
HAhaha aksama gerek yok canim snaa mi sorucamSizin ilacınız bende değil, akşamı bekleyin.
Hormonlarınız baya tavan yapmış. Hanımefendi eşiniz gibi sabah uyandığında telefonu aldığını gösteren, KENDİSİYLE ilgili bir ironi yapmışIlla elestireceksiniz dimi ? Yazik hem cinsim. Sinirlendim aldim elime aglayarak yazdim tuvalette. Sen herseyi cok iyu biliyirsun
Gir ve ötede oyna mı ? Siz imla kılavuzu ile bu Türkçe'ye ulaştınız galiba kalsın.Ay tamam ya gir ötede oyna imla klavuzu filan da oku arada
Yok bugunluk rahatladim filan dedin yaİyi de ben rahatım zaten.
Bana sormayacaksanız niye konu açtınız ya ahahahah, hani şimdi siz konu açtınız ya ben okudum ya, yazabiliyorum ya, hah siz bana sormuş oluyorsunuz zaten. Anladınız?HAhaha aksama gerek yok canim snaa mi sorucam
Evet canim oyleyim ben bu sekilde de mukemmelim en azindan ya konum ve benimle ilgili artik yorum yapmayin olur mu ? Benim sizin gibilerin yorumuna ihtiyacim yokGir ve ötede oyna mı ? Siz imla kılavuzu ile bu Türkçe'ye ulaştınız galiba kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?