Sabahlari güne telefonla başlayan eş kişisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öf gidin kocanıza yapın nazınızı ya, gaz alma yeri mi burası kocaya gık diyemeyen millete sarıyor, hormonlarmış sanki biz hamile bıraktık hayret bişey.
Evet
Öf gidin kocanıza yapın nazınızı ya, gaz alma yeri mi burası kocaya gık diyemeyen millete sarıyor, hormonlarmış sanki biz hamile bıraktık hayret bişey.
KOcama da gik derim sana da diyorum bak simdi gygyg oldu mu ? Insallah aynilarini sen de yasarsin sana da boyle tepki verirler

Şu yorgunluk bahaneleri beni benden alıyor zaten. aynı vaka kadınlarda da var.zıpkın gibi gencecik insanlar yok canım çıkıyor, yok pertim çıkıyor, yok yorgunluktan kanepede yığılıp kalıyorum.yav ne oluyor ya 30, 35 yaşında.şu yaşıma geldim.yorumdum dediğim gün sayısı 4,5 günü geçmez.onlarda da koca gün 1 saat bile uyumamışımdır.tek sağlıklı insan ben miyim diyorum bazen koca ülkede.

Her şey cinsellik hanımefendi. Bunu da söyledim rahatladım bu günlük. Sizi bilemem.

Her şey cinsellik hanımefendi. Bunu da söyledim rahatladım bu günlük. Sizi bilemem.
Degil canim benim benim icin degil ben bir guzel soze opuse tav olan bir kadinim ay egoya bak git seni buralar rahatlatamaz ben sana soyliyim git baska bi yerde rahatla

Sizin hal ve hareketlerinize bakınca düşmana ihtiyacınız yok kendi elinizle de mahvedersiniz hayatınızı merak etmeyin.
Ay tamam ya gir ötede oyna imla klavuzu filan da oku arada

Degil canim benim benim icin degil ben bir guzel soze opuse tav olan bir kadinim ay egoya bak git seni buralar rahatlatamaz ben sana soyliyim git baska bi yerde rahatla
İyi de ben rahatım zaten.

Illa elestireceksiniz dimi ? Yazik hem cinsim. Sinirlendim aldim elime aglayarak yazdim tuvalette. Sen herseyi cok iyu biliyirsun
Hormonlarınız baya tavan yapmış. Hanımefendi eşiniz gibi sabah uyandığında telefonu aldığını gösteren, KENDİSİYLE ilgili bir ironi yapmış

Ben az önce başlığında “ŞENLİK” yazan bir videoya hüngür hüngür ağladım, siz düşünün gerisini.

Ama günümüzde çoğumuz telefonu elimize alıyoruz uyanır uyanmaz. Ne yazıkki günümüzün gerçeği oldu. 56-57 yaşlarındaki anne babam bile öyle artık biraz hormonlardan dolayı siz daha çok takmışsınız

Onun harici bize ilk 3 ay ilişki yasaktı, riskli gebelik olduğu için. Sonrasında ilişkimize hep devam ettik. Hem psikolojik olarak hem de doğum öncesi bendensel olarak rahatlatıyor. Ama şu da var, havaların aşırı sıcak olması teması azaltıyor birbirimize değme lütfen isteklerimizi bu ara çok sık iletiyoruz, çünkü zevk değil sadece zulüm hissettiriyor o yüzden hormonlardan olduğu gerçeğini kabul edip, gereksiz kendinize ve eşinize yüklenmeyin

HAhaha aksama gerek yok canim snaa mi sorucam
Bana sormayacaksanız niye konu açtınız ya ahahahah, hani şimdi siz konu açtınız ya ben okudum ya, yazabiliyorum ya, hah siz bana sormuş oluyorsunuz zaten. Anladınız?

Gir ve ötede oyna mı ? Siz imla kılavuzu ile bu Türkçe'ye ulaştınız galiba kalsın.
Evet canim oyleyim ben bu sekilde de mukemmelim en azindan ya konum ve benimle ilgili artik yorum yapmayin olur mu ? Benim sizin gibilerin yorumuna ihtiyacim yok Katibin Ruhu ikiniz de yorum yazmayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…