- 15 Şubat 2013
- 26.534
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.241
- 798
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
Çatasi varŞaka amacıyla yazmıştım bu ne drama yahu ?
Doğru. Drama yapmak için yer lazım illaha.Çatasi varkocanin seysini cikarmasi lazim
Şaka amacıyla yazmıştım bu ne drama yahu ?
Ne de guzel saka :)) konumla alakali yorum yapmazsan sevinirim. Sura yapacagin yorum bu mu olmaliŞaka amacıyla yazmıştım bu ne drama yahu ?
Nereye yorum yapacağımı size danışacak değilim. Haddiniz değil çünkü. Yorumlarımı beğenmiyor iseniz göz ardı edesiniz o kadar.Ne de guzel saka :)) konumla alakali yorum yapmazsan sevinirim. Sura yapacagin yorum bu mu olmali
Kadin size veya kocaniza bisey mi demis?be
Evet oyle dedim gygygy :)))Gecenin korunde uyan bana saril mi dediniz ki? O nasi cvp? Gygygy
Siz neden yapmıyorsunuz. Senden göre göre oda aynı şeyleri yapmaya başlar. Telefonu elinemi aldı ekranı göremeyecek şekilde yatarken sarıl, sarılarak bırak telefonu de mesela. Bir gün yine yatakta telefonla oynarken yavaş yavaş yanaş sarılmasını sağla. Sen adım at adamı alıştır bir süre sonra oda yapmaya başlar.Ben mi abartiyorum bilmiyorum tabi 4 aylik hamileyim esimin haftada bir gün izni var sabah bir bakiyorum elinde telefon ben de istiyorum ki bana sarilsin öpsün günaydin desin iliski yasamaya korkuyorum o da korkuyor düsük riskim de yok ama bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum. Gece sarilir ustumu örterdi hic yok onlar sanki iki yabanci gibiyiz bazen. Ben mi abartiyorum bilmiyorum. Ama sabah uyaninca elinde telefonla gormek beni niyeyse deli ediyoo !! Insan bi uyanir gunaydin karicim der. Uyanir uyanmaz b.k var telefonda. Bazen ilgisizlik beni delirtiyor. Evde yalnizim zaten butun gun nasil yaklasmaliyim sizce ? O da boyle davraninca icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Beni istedigi zaman sarilip open adama her gun hizmetci gini yemek mi yapmak zorundayim...
Yorumuma tekrar baktım hiçbir sorun göremedim. Forumdaki arkadaşlarda absürt bir yorum yapsam tepki gösterirdi zaten. Siz hamilesiniz diye tüm dünya size göre şekil alamaz. En ufak şeyden nem kapacaksanız herkesin yorum yapabileceği bir platforma yazmayın zaten.Arkadaslar hamilelik hormonlarim tavan yapmis hassasim bana burda gelip saril mi diyosunuz diye tersliyorsunuz sonra kk ya girdin sabah sen de yaptin diyip bunu empoze ediyorsunuz nasil bir karsilik bekliyorsunuz
Aslında arkadaş kötü bir şey yazmamuş... Ahh o hormonlar var ya. Sizi olmak istemediğiniz kişiye dönüştürüyor...Ne de guzel saka :)) konumla alakali yorum yapmazsan sevinirim. Sura yapacagin yorum bu mu olmali
Sizin hormonlar okuyup anlamanizi da bozmusArkadaslar hamilelik hormonlarim tavan yapmis hassasim bana burda gelip saril mi diyosunuz diye tersliyorsunuz sonra kk ya girdin sabah sen de yaptin diyip bunu empoze ediyorsunuz nasil bir karsilik bekliyorsunuz
Yapiyorum kizlar yapiyorum iste ben yapmasam buraya simarik simarik esim bana ilgi gostermiyor diye burda soyleyeneck degilimSiz neden yapmıyorsunuz. Senden göre göre oda aynı şeyleri yapmaya başlar. Telefonu elinemi aldı ekranı göremeyecek şekilde yatarken sarıl, sarılarak bırak telefonu de mesela. Bir gün yine yatakta telefonla oynarken yavaş yavaş yanaş sarılmasını sağla. Sen adım at adamı alıştır bir süre sonra oda yapmaya başlar.
Su yazdiklarina bak sanki mahalle kavgasi. Ben olsam bu konuya boyle yorumlar yapmazdim hemcinsime destek olurdum. :)) bunu demek istiyorumSizin hormonlar okuyup anlamanizi da bozmus
Iyi gunler hanfendiSu yazdiklarina bak sanki mahalle kavgasi. Ben olsam bu konuya boyle yorumlar yapmazdim hemcinsime destek olurdum. :)) bunu demek istiyorum
Size de "hanimefendi"Iyi gunler hanfendi
Klasik türk erkeği.kavga çıkartınca da suçlu biz oluyoruz.dışarıdan bir kadın getir koy.ne oluyoruz demez adamlar.aynen devam.yaa bir ilişkide gram duygusallık, gram özel muamele olmaz mı ? Bu durumu telefi edebilecek tek şey iyi cinsel hayat.eee o da kırk yılda birse ilişkinim sinir, stresten başka sana katacak bir şeyi kalmıyor.niye konuya gülme emojisi atmışlar onu da anlamadim.eski defterler falan mi? Gayet de önemli bir dert.Ben mi abartiyorum bilmiyorum tabi 4 aylik hamileyim esimin haftada bir gün izni var sabah bir bakiyorum elinde telefon ben de istiyorum ki bana sarilsin öpsün günaydin desin iliski yasamaya korkuyorum o da korkuyor düsük riskim de yok ama bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum. Gece sarilir ustumu örterdi hic yok onlar sanki iki yabanci gibiyiz bazen. Ben mi abartiyorum bilmiyorum. Ama sabah uyaninca elinde telefonla gormek beni niyeyse deli ediyoo !! Insan bi uyanir gunaydin karicim der. Uyanir uyanmaz b.k var telefonda. Bazen ilgisizlik beni delirtiyor. Evde yalnizim zaten butun gun nasil yaklasmaliyim sizce ? O da boyle davraninca icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Beni istedigi zaman sarilip open adama her gun hizmetci gini yemek mi yapmak zorundayim...
Iste ben de buna dellendim maytap geciyolar komik diye. Dalga gecer gibi yorum yapiyolar ya sinirlerim tepeme cikti. Biz 7 yilin sonunda ne zorluklarla evlendik ben de asiri ilgiliyim sirnasirim surekli. Her sey cinsellik mi bi tatli soz opucuk sarilma bile yeter bir ruhu doyurmaya. Sabah gordum oyle tuvalete girdim konu acip hemcinslerimle dertleseyim dedim herkes komik emojisi atmis. Kadin kadinin dusmani olmus ben bunu anladim.. Aglaya aglaya yazdim. Neymis ben de girip kk ya yazmisim birileri de utanmis sonra saka yapmis patavatsizlik diz boyu.Klasik türk erkeği.kavga çıkartınca da suçlu biz oluyoruz.dışarıdan bir kadın getir koy.ne oluyoruz demez adamlar.aynen devam.yaa bir ilişkide gram duygusallık, gram özel muamele olmaz mı ? Bu durumu telefi edebilecek tek şey iyi cinsel hayat.eee o da kırk yılda birse ilişkinim sinir, stresten başka sana katacak bir şeyi kalmıyor.niye konuya gülme emojisi atmışlar onu da anlamadim.eski defterler falan mi? Gayet de önemli bir dert.
O barut her yerde alev alıyor da nedense bi kocaya patlamıyor. Su var heralde adamda, değince fıst sönüyor.Sevişin geçer bence. Doktor yasaklamadıysa kendinizi mahrum etmeyin. Sevişmek sadece erkeklerin ihtiyacı değil. Bizim de ihtiyacımız. Ben iki hafta uzak kalsam adamın her şeyi batıyor. Kendi kendime kurup duruyorum. Eh gebelik hormonları tavan, cinsellikte ihtiyacı da ekleyince barut gibi gezersiniz çok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?