Sabahlari güne telefonla başlayan eş kişisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz neden yapmıyorsunuz. Senden göre göre oda aynı şeyleri yapmaya başlar. Telefonu elinemi aldı ekranı göremeyecek şekilde yatarken sarıl, sarılarak bırak telefonu de mesela. Bir gün yine yatakta telefonla oynarken yavaş yavaş yanaş sarılmasını sağla. Sen adım at adamı alıştır bir süre sonra oda yapmaya başlar.
 
Arkadaslar hamilelik hormonlarim tavan yapmis hassasim bana burda gelip saril mi diyosunuz diye tersliyorsunuz sonra kk ya girdin sabah sen de yaptin diyip bunu empoze ediyorsunuz nasil bir karsilik bekliyorsunuz
Yorumuma tekrar baktım hiçbir sorun göremedim. Forumdaki arkadaşlarda absürt bir yorum yapsam tepki gösterirdi zaten. Siz hamilesiniz diye tüm dünya size göre şekil alamaz. En ufak şeyden nem kapacaksanız herkesin yorum yapabileceği bir platforma yazmayın zaten.
 
Ne de guzel saka :)) konumla alakali yorum yapmazsan sevinirim. Sura yapacagin yorum bu mu olmali
Aslında arkadaş kötü bir şey yazmamuş... Ahh o hormonlar var ya. Sizi olmak istemediğiniz kişiye dönüştürüyor...

Ben ilgi istediğimde kocamın dizine yatıp, elini başıma koyup, sevdiriyorum. Komik oluyor...
 
Arkadaslar hamilelik hormonlarim tavan yapmis hassasim bana burda gelip saril mi diyosunuz diye tersliyorsunuz sonra kk ya girdin sabah sen de yaptin diyip bunu empoze ediyorsunuz nasil bir karsilik bekliyorsunuz
Sizin hormonlar okuyup anlamanizi da bozmus
 
Yapiyorum kizlar yapiyorum iste ben yapmasam buraya simarik simarik esim bana ilgi gostermiyor diye burda soyleyeneck degilim
 
Sizin hormonlar okuyup anlamanizi da bozmus
Su yazdiklarina bak sanki mahalle kavgasi. Ben olsam bu konuya boyle yorumlar yapmazdim hemcinsime destek olurdum. :)) bunu demek istiyorum
 
Klasik türk erkeği.kavga çıkartınca da suçlu biz oluyoruz.dışarıdan bir kadın getir koy.ne oluyoruz demez adamlar.aynen devam.yaa bir ilişkide gram duygusallık, gram özel muamele olmaz mı ? Bu durumu telefi edebilecek tek şey iyi cinsel hayat.eee o da kırk yılda birse ilişkinim sinir, stresten başka sana katacak bir şeyi kalmıyor.niye konuya gülme emojisi atmışlar onu da anlamadim.eski defterler falan mi? Gayet de önemli bir dert.
 
Sevişin geçer bence. Doktor yasaklamadıysa kendinizi mahrum etmeyin. Sevişmek sadece erkeklerin ihtiyacı değil. Bizim de ihtiyacımız. Ben iki hafta uzak kalsam adamın her şeyi batıyor. Kendi kendime kurup duruyorum. Eh gebelik hormonları tavan, cinsellikte ihtiyacı da ekleyince barut gibi gezersiniz çok normal.
 
Iste ben de buna dellendim maytap geciyolar komik diye. Dalga gecer gibi yorum yapiyolar ya sinirlerim tepeme cikti. Biz 7 yilin sonunda ne zorluklarla evlendik ben de asiri ilgiliyim sirnasirim surekli. Her sey cinsellik mi bi tatli soz opucuk sarilma bile yeter bir ruhu doyurmaya. Sabah gordum oyle tuvalete girdim konu acip hemcinslerimle dertleseyim dedim herkes komik emojisi atmis. Kadin kadinin dusmani olmus ben bunu anladim.. Aglaya aglaya yazdim. Neymis ben de girip kk ya yazmisim birileri de utanmis sonra saka yapmis patavatsizlik diz boyu.
 
O barut her yerde alev alıyor da nedense bi kocaya patlamıyor. Su var heralde adamda, değince fıst sönüyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…