• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabahları uyanamıyorum

b vitamini eksikliği ve demir eksikliği çok mu uyutuyor yoksa uyutmuyor mu?

off bende çok uykusuzum yaa gece geç saatlere kadar uyanık kalıyorum ama ertesi gün gene 10 da falan kalkıyorum
bazen hele babam işe giderken falan sese uyanıp 8 de uyandığım oluyor gece 2 de yatınca bile bir kaç saatlik uykularla çok durduğumu bilirim
bir de benim kardeşim var gece yastığa kafasını koyarken güm gidiyor dalıyor
ben dön dön uyuyamıyorum
bazen erken yatıyorum sırf uyuyabilmek için ama yok gene kalkıyorum
hele bir de moralim bozuk ise vah vah 4-5 lere kadar uyuyamıyorum:50:
ama hiç iyi değil sadece gece uykusuyla salgılanan faydalı hormonlarımızı eksik alıyoruz bu yüzzden:50:ALLAHIM korusun hepimizi cümlemizi AMİN
benim bir de ben uyanık iken yanımda fosur fosur uyuyan insanı görmek sinirimi bozuyor
evlenince mesela kocam hemen dalarsa yatınca falan sinir olurum:27:

B vitaminin en belirgin özelligi unutkanlık ve uykusuzluktur eger sizde de belirtiler varsa bir kan tahlili yaptırın,Allah tan şimdilik uyku sorunum yok yastıga kafamı koydugum an 2 dk içerisinde uyurum top patlasa duymam o derece yani:27::27:annem hep dalga geçer eve giren hırsız seni uykunda kaçırsa ruhun bile duymaz der uykuda tek yaptıgım şey uyku sırasında yastıgı ve yorganı yere atmak oluyor nasıl beceriyorsam haberim bile olmuyor:1::1::27::27:

B vitaminin en belirgin özelligi unutkanlık ve uykusuzluktur eger sizde de belirtiler varsa bir kan tahlili yaptırın,Allah tan şimdilik uyku sorunum yok yastıga kafamı koydugum an 2 dk içerisinde uyurum top patlasa duymam o derece yani:27::27:annem hep dalga geçer eve giren hırsız seni uykunda kaçırsa ruhun bile duymaz der uykuda tek yaptıgım şey uyku sırasında yastıgı ve yorganı yere atmak oluyor nasıl beceriyorsam haberim bile olmuyor:1::1::27::27:

ayy hadi ya
bende var o uykusuzluk sabahlara kadar zombi gibi uyuyamadığımı biliyorum ben
unutkanlıkta çok fazla bu aralar ,bir de bir halsizlik var ki vücudumda bu aralar sormayın gitsin demir eksikliğinden oalbilir mi ki
eri de çok severim halbu ki b vitamini eksikliği olabilir mi ki hangi b vitamini eksikliği olunca oluyor bu belirtiler mesela b1,b2,b6,b12
ben en iyisi bütün vitaminlerimin kan tahlilini yaptırayım
peki bütün eksik vitaminlerimi öğrenmek için nasıl bir kan tahlili gerekli
direk doktora gidip vitamin tahlili istiyorum desem mesela hepsine bakar mı ki
:26:

baykuş gibiyim. gece uyanık gündüz uykuda.. ben de fibromiyalji var. ne kadar uyusam da sabah erken kalkamıyorum. kalktığım zamanda sabaha kadar koşmuş gibi bütün kaslarım yorulmuş kalkıyorum. erken yattığım zamanlarda da değişen bir şey yok. mecbur kalmasam kalkmaya niyetim de yok. sinir bozucu :((

ben de aynı durumdayım :( yıllardır gece geç saatte yatmaya alıştım sanırım, o yüzden bir türlü erken yatıp erken kalkmayı beceremiyorum. erken uyumam için günlerce uykusuz kalıp çok ama çok yorgun olmam lazım yoksa geceler kabus oluyor. yatakta dönüp durmaktan bıktım :(

Back
X