- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede aynı sıkıntı var malesef uyku düzenim yıllardır bozuk aylarca düzene sokmak için ugraşırım düzene girer 2 gün üst üste geç yatsam geri başa sasarım .. bitkisel şeylerden lavanta melisa çayı lavanta kolonyası fayda almaya baktım uyku hapı denedim malesef çok verimli olmadı .. bazen sabah çok erken kalksam bile yinede uyuyamıyorum erkenden .. ama çok daha erken uyuyorum tabi yorgunluktan bitkin düşüyorum .. size önerim sürekli evde ve çalışmıyor iseniz kendinizi oyalayacak ve uykunuzu düzene sokacak el beceriniz yada ilginiz doğrultusunda kursa yazılmak .. ben kursa gittiğimden beri faydasını görür oldum çünkü fazla yoruyor beni .. denemekte fayda var .. Zihnimiz sürekli dolu oldugu için sanıyorum ki uykuya dalamıyoruz bana yılların getirisi
23 yıldır uykuya doymayan biri olarak anlıyorum senş tatlım![]()
b vitamini eksikliği ve demir eksikliğinden olabilir.bende de aynı sorun vardı uzuuuun yıllardır.eşimin zoruyla düzenli b vitamini ve demir hapları içtim.düzeldi.yıllar önce yapabilseymişim bunu çok şey kazanırmışım...