• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabahları uyanamıyorum

Tam benlik bi konu.Duzene girmistim ne guzel.Sabahın korunde kalkıyorum aksam erken yatmak icin gene uyuyamıyorum.Napcaz boyle bilmiyorum valla.

Ben de denicem Kevser suresini :)))) bakalım nolcakk.

Benim sorunum şu erken saatte kalkamıyorum misal sabaha doğru 5te uyudum 6 saat yeter 11de çok dinç kalkarım. Ama diyelim sabah 6da kalkmam lazım akşam 9da da yatsam kalkamıyorum arkadaş bu nasıll işş anlamadım valla :72:

Doktora gidip kan degerlerinize baktiriniz.B12,tiroit(guatr) ve kansizlik bunlara baktiriniz.

İşin gücün, okulun yoksa , seni itecek bir durum yoksa bu böyle devam eder.
Erken uyanmak için bir çaba harcamadığın sabahlara kadar oturduğun müddetçe tabii ki uyanamazsın.

Aslında haklısınız, demir eksikliği ya da kansızlık gibi bir sorun olabilir çünkü uyanabilsem bile kalkmaya isteğim takatim olmuyor.

Bendede aynı sıkıntı var malesef uyku düzenim yıllardır bozuk aylarca düzene sokmak için ugraşırım düzene girer 2 gün üst üste geç yatsam geri başa sasarım .. bitkisel şeylerden lavanta melisa çayı lavanta kolonyası fayda almaya baktım uyku hapı denedim malesef çok verimli olmadı .. bazen sabah çok erken kalksam bile yinede uyuyamıyorum erkenden .. ama çok daha erken uyuyorum tabi yorgunluktan bitkin düşüyorum .. size önerim sürekli evde ve çalışmıyor iseniz kendinizi oyalayacak ve uykunuzu düzene sokacak el beceriniz yada ilginiz doğrultusunda kursa yazılmak .. ben kursa gittiğimden beri faydasını görür oldum çünkü fazla yoruyor beni .. denemekte fayda var .. Zihnimiz sürekli dolu oldugu için sanıyorum ki uykuya dalamıyoruz bana yılların getirisi

Depresyonın ta kendisi....

Depresyonun alası..

Ben de böyleyim..İhmalkar..hayata yetişemeyen...

Öyle ki biri bana şunu şunu yap diyecek..organize edecek..

Düşünün antidepresanılarımı bile içmeyi unutuyorum bazen..
Sınavlarım aklıma gelmiyor.Ders çalışmak aklıma gelmiyor,ibadetler aklıma gelmiyor ,kredi kartlarımın son ödeme günü aklıma gelmiyor,geciktiriyorum sürekli ;bir kağıda hesap yapmayı nezamandır yapmıyorum..sıra dışı çok istediğim birşey olmadıkça..
.Zamanı toparlayamıyorum..Ev işleri canım istemiyor(boşanmadan beri 5 yıldır),sadece iş hayatımda sorumluluk sahibiyim neyseki..Eski beni özlüyorumm.....:43:
Gece uykum kalitesiz..akşam 9 gibi uyku verici antidepresan içmeden kaliteli uyuyamıyorum..Çok da içmek istemiyorum bu uyku vericiyi ama..Erken yatamıyorum ,zor kalkıyorum,işe çoğu zaman geç kalıyorum,göze batacak..Hayatım düzende değil,ruhum gbi..beynim gibi..
Bir tek işimi güzel yapıyorum oda can korkusuyla..
Öneri varsa ben de beklerim..Piskoterapi..

Son düzenleme:
Ben de sizdenim uyumaktan okula gitmiyorum :(

Ama mayista ise baslayacagim 4 ay calisacagim sabah 9da masa basi

Artik mecburen erken kalkacagim :))

Umarim aliskanlik olur bende:) erken kalkinca erken uykum gelir hem erken yatarim :)

Bendede aynı sıkıntı var malesef uyku düzenim yıllardır bozuk aylarca düzene sokmak için ugraşırım düzene girer 2 gün üst üste geç yatsam geri başa sasarım .. bitkisel şeylerden lavanta melisa çayı lavanta kolonyası fayda almaya baktım uyku hapı denedim malesef çok verimli olmadı .. bazen sabah çok erken kalksam bile yinede uyuyamıyorum erkenden .. ama çok daha erken uyuyorum tabi yorgunluktan bitkin düşüyorum .. size önerim sürekli evde ve çalışmıyor iseniz kendinizi oyalayacak ve uykunuzu düzene sokacak el beceriniz yada ilginiz doğrultusunda kursa yazılmak .. ben kursa gittiğimden beri faydasını görür oldum çünkü fazla yoruyor beni .. denemekte fayda var .. Zihnimiz sürekli dolu oldugu için sanıyorum ki uykuya dalamıyoruz bana yılların getirisi

Gercekten yorulmak iyi oluyor..

Gun boyu yorulursan aksam misil misil uyuyorsun :)

Boyle internet basinda oturmakla yorulmuyor insan aksina daha fazla gec yatiyor

Bende bir kere şöyle baylırcasına uykum geldiğini görmedim yahu :)

İşin garibi çalışıyorum, erken kalkıyorum ve yatmaya hazırlandığım da saat 12' yi geçer, sabah 6:30' a saat kurup kardeşim kaldırırım, üstelik uyku esnasında da çok uyanıyorum ama bir ertesi güne yine aynıyım. Sabaha kadar uyuyamayıp, günlük rutin işleri yapıp hatta haftasonuysa bütün gün gezip akşam 2-3 gibi ancak uyuyabildiğim çok oldu..

Nedir uykunun benimle bu savaşı bir çözebilsem?:36:

Kafasını yastığa koyar koymaz uyuyanlara hayranım ya, üni' den arkadaşım da öyleydi, uykuyu çok sevdiğini söylerdi. Öğlen gelirdi okuldan yatar, akşam yemeğine kalkardı saat 6 gibi, saat gece 12 olunca tekrar yatağa.. :27:

akşamları 23.00 olmadan uyumaya çalışırım .en fazla yarım saat daha sarkar .ama mümkün olduğunca erken yatmaya çalışırım.
sabah 06.00 da kalkıyorum.gün içerisinde kendimi iyi hissetmem için belirli bir saat aralığına uyumam şart.

geç yatmak bütün düzenini değiştiriyor insanın.

b vitamini eksikliği ve demir eksikliğinden olabilir.bende de aynı sorun vardı uzuuuun yıllardır.eşimin zoruyla düzenli b vitamini ve demir hapları içtim.düzeldi.yıllar önce yapabilseymişim bunu çok şey kazanırmışım...

Bende bundan muzdaribim günü yarısı uyuyarak geçiyor :50::50:

12 den sonra uyanacağım da ben ayana kadar saat 2 oluyor e günde bitmiş oluyor neredeyse :31::31:

Bende aynı sorundan muzdaribim. Akşam yatmayı sabah kalkmayı hiç sevmiyorum ve istemiyorum. Eşimin ve çocuklarımın bana ihtiyacı oluyo ve ben sabahları yaklaşık 4 saat sonra kalkıyorum onlardan. Hayallerimde olmak istediğim eş anne ve ev hanımı portresine hiç uymuyorum. Ama kendimi bildim bileli böyleyim. Okula hep geç kalırdım. Bende istiyorum düzelmeyi ama sabah yatak cennet gibi oluyo. Sadece kendimi aşırı şartladığım zaman erken kalkabiliyorum. Bende normal insanlar gibi yatınca hemen uyuyakalan, sabah gün ışıyınca gözlerini açıp hemen güne güzel bir başlangıç yapabilen ve bunu planlayarak değilde vücudumun bana yaptırmasını istiyorum.

b vitamini eksikliği ve demir eksikliğinden olabilir.bende de aynı sorun vardı uzuuuun yıllardır.eşimin zoruyla düzenli b vitamini ve demir hapları içtim.düzeldi.yıllar önce yapabilseymişim bunu çok şey kazanırmışım...

b vitamini eksikliği ve demir eksikliği çok mu uyutuyor yoksa uyutmuyor mu?

off bende çok uykusuzum yaa gece geç saatlere kadar uyanık kalıyorum ama ertesi gün gene 10 da falan kalkıyorum
bazen hele babam işe giderken falan sese uyanıp 8 de uyandığım oluyor gece 2 de yatınca bile bir kaç saatlik uykularla çok durduğumu bilirim
bir de benim kardeşim var gece yastığa kafasını koyarken güm gidiyor dalıyor
ben dön dön uyuyamıyorum
bazen erken yatıyorum sırf uyuyabilmek için ama yok gene kalkıyorum
hele bir de moralim bozuk ise vah vah 4-5 lere kadar uyuyamıyorum:50:
ama hiç iyi değil sadece gece uykusuyla salgılanan faydalı hormonlarımızı eksik alıyoruz bu yüzzden:50:ALLAHIM korusun hepimizi cümlemizi AMİN
benim bir de ben uyanık iken yanımda fosur fosur uyuyan insanı görmek sinirimi bozuyor
evlenince mesela kocam hemen dalarsa yatınca falan sinir olurum:27:

gece uyuyamıyorsun.gündüz kalkamıyorsun.ben bazen 2 gün uyumazdım sırf 1 gece kaliteli uyumak için.ama gene olmazdı.ne işim olursa olsun ne kadar istersem isteyeyim erken uyuyamazdım ve hep başım ağrırdı.sürekli moralim bozuktu.depresiftim.kalkana kadar gün biterdi.e okul zamanı çok ders kaçırdım çok dersten kaldım bu yüzden.am şu an iyiyim.sabah 6-7 gibi kalkıyordum. ama b vitamini iştah açtığı için kilo aldım.bıraktım.gene gece uyuyamıyorum.sabah kalkamıyorum.ama önceki kadar uç noktalarda değilim henüz.

Son düzenleme:
of ben de tam olarak böyleyim. bir ara işe girdim, eve gelince yemek yer,duş alır direkt uyurdum.sosyal hayatım bitmişti resmen,ailemle yarım saat oturamıyordum sırf uyuyacağım diye. şimdi evdeyim saat 1 e kadar uyuyorum. kafamı yiycem artık:18:

Back
X