Kızlar herkese merhaba...
Son bi haftadır sabahları yataktan kalkamıyorumsaat 8de alarm çalıyo uyanıyorum ama en az 45 dk yatakta debeleniyorum
akşam işten eve dönünce hiiç bi iş yapasım gelmiyooo bulaşık çamaşır hiç bişeyle ilgilenmek istemiyorum yaaa kış depresyonu felan mı acaba
iyi günler arkadaşım sadece uyku düzenindemi problem var başka sıkıntıların varmı yada unutkanlık,sinirli olma aşırı saç dökülmesi gibi istersen bir doktora git b12 eksikligide olabilir guatr gibi rahatsızlıklarda olabilir belki dediginiz gibi kış mevsiminden kaynaklıda olabilir yinede bir doktora görünmekte fayda var
yok bence kışın ki yatak keyfi, kış depresyonu değil
gece geç yatıyosanda tuz biber oluyodur
bende hergece geç yatıp alarmı 9 a kurup 12 de kalkanlardanım=0)))
kendimi bildim bile saç dökülmem var (aşırı jöle kullanımı boya fön gibi etkenlerden sanırım) ayrıca evet bu aralar sık sık unutkanlık yaşıyorum. çalışırken telefonda konustuğum kişinin daha telefonu kapatmadan ismini unutuyorum örneğin.. doktor yolu göründü galiba bana :44::44:
aynı dert bende de var ama çok uzun zamandır 12 yatıyorum ama yinede 8 de kalkamıyorum bi saçımı bile toplayamıyorum ayrıca çok saçlarım dökülmeye başladı çok gür saçlarım vardı yarısı gitti neyseyse mevsimden dedim ama geçmiyo bir türlü untukanlık desen had saphada yukarıda bi arkadaş b12 demiş olabilir mi ki :S
Son bi haftadır sabahları yataktan kalkamıyorumsaat 8de alarm çalıyo uyanıyorum ama en az 45 dk yatakta debeleniyorum
akşam işten eve dönünce hiiç bi iş yapasım gelmiyooo bulaşık çamaşır hiç bişeyle ilgilenmek istemiyorum yaaa kış depresyonu felan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?