Sabahların Sedası Show Tv

Seda ile karşılaşmamak için işe girmek istiyorum.
ınşallah tutmaz,inşallah ebediyetle tvlerden gider.
Kendine türlü sübyan kocalar bulur ve onları sırayla boşar
vadesi doldu yetti arttı

kimse bu kadını istemiyorsa reytingi nerden alıyo bu kadınkafamçokkarıştı
daha öncede izlemiyordum hiçbir programını şimdi de izlemicem:umursamaz:

Ohh çok şükür , artık sabahlarım pür neşe ile dolacak desenize..
Zaten artık evdeyim de , müge anlıyla tatlı sert programı ile açılışı yaparım , seda ile devam ederim , esrayla zuhalle evlilik mevlilik böyle günü tamamlarım..
Bence bazı ev hanımları bu programlar yüzünden kafayı yiyo

ayy evet kızlar yaa ee erken unutulu mu?o nasıl bir sevimlilik abidesi,şirinlik kumkumasıdır yarabim?ölücem onun şirinliğindenkafamçokkarıştı

sada sayan reklamlarında milyonlar onu seviyor,o milyonları seviyor,milyonlar onu bekliyor diyo yaa...hakikaten de ne kadar doğru di mi?milyon burda kelime anlamıyla kullanılmış olsa gereksırnaşık şey:roflol:
bu arada yağcı kadınlar da çıkacaklar mıymış,şakşakçıları?bi tanesi vardı dergisinikoynunda taşıyodu:roflol::roflol::roflol:

Seda Sayan'ın sunduğu 'Yanlız Değilsin'de 'mağdur' Hafize Ana'nın oyuncu olduğunu Kadırgalı itiraf etti. Ancak 'suçu' eski ekibin üzerine attı... Ancak ekip bunu yalanladı Halkın duygularının sömürülmesi üzerine TV dünyası ve yetkililer de çağrı yaptı: 'Bu tarz programları gazeteciler yapmalı, polisle işbirliği içerisinde olunmalı...'

"Kayıp sevdiklerinizi bulalım, gizli kalmış cinayetleri çözelim" diyerek vatandaşa yardım çağrısı yapan Seda Sayan'ın sunduğu "Yalnız Değilsin" programındaki skandal, gündeme bomba gibi düştü. TV tarihine geçecek olay, 8 yıldır oğlunu görmediğini söyleyen Hafize Ana'nın gerçekte bir oyuncu olmasıyla patlak verdi. Hafize Ana'nın anlattıkları ve akıtılan gözyaşların "sahte" olduğu haberimizin ardından, olayı Seda Sayan da doğruladı.

bu rezaleti unutturdularmi yine ekranlarda bu musmula suratli sahtekar kadin????

ay aman pek şeker, ilk programda seda, fatih ürek ve mali üçlüsükafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

sanki çağlayla alişanın boşluğu doldurulmak isteniyor gibi geldi bana gözlerin nedense onları aradı seda her zamanki gibiallerifenalık geldi artık kıvırtmalar tuhaf tuhaf göz süzmeleri off baydı konuklarıda bayıcı zaten

yoka rtık yaa ajda geldi yayına yaaa gözlerime inanamadım... ajda pekkan yaa ama çoks evindim artık onuda ekranlarda görmekten dolayı ben hala şoktayım da :))) ya ne kadar enerjik bir kadın inanamıyorum yaa idolüm diyebilirim o yasta bu fizik ve enerji süper vallaa...

ajda pekkan mı geldi :1shok:
bn bi ara şöle bi baktım oğulcan gelmişti oğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…