Sabahların Sedası Show Tv

erkek bi konuk geldiginde yandan sarilip,yanagini yaklastirip dudagini büzmesi yokmu
öldürüyor beni :umursamaz:

dun bir ara denk geldi resmen bahanin agzinin icine dusecekdi yilisa yilisa bir galdi kadin a hayreyt birsey yakin da duyarsiniz bitane daha gicik

peki benim anlamadığım bu kadının ben de dahil olmak üzere nefret edeni var nasıl hala program teklifi alabiliyo ve anketlerde en güvenilir bilmem ne seçilebiliyo..benim aklım almıyo..birileri bizi fena kandırıyo..

estetik yaptıra yaptıra bişiye benzemedi bende sinir oluyorum sırnaşık gündeme gelmek reklamını yapmak için koca arıyordur ondan sırnaşıyordur gelen konuklarına...benim güven oyumu aldıdamı birinci geliyokiiii :)))))

torpil be anam:umursamaz:
heryerde kanalı var,öyle lanse ediyolar hatunu..bir allahın kuluda bayılsın şu kadına
itici ötesi..

Oy oy oyyyy!!!
nekadar inançlı olduğunu bildiğimizzzzmiş
İman içinmi.. reklam içinmi gitmiş belli değil

<<Seda sayan Kabeye dokunabildimi............Azzzzzzzzzzzzzzzzzzz sonraaa >>>>>
Olaya bak bee yazıklar olsuun!!!!! :1shok:

aysegül sana, banamı soruyolar sanki ankette naniknanik kendi personeli cvplıyodur laelaelaelaelae

şuraya bak ya bu kadın iyice rezilliği ele aldı kocalarını gözümüze yeterince sokuyodu hadi onu anladık reklamdan dolayı yahu dini inançlarını bari kendince yaşa bu programı için gitmiş galiba bellilmaz: niye yayınlıyorsunki anlamadım herşeyini dökmeye ne meraklı kadın ya çok görgüsüz bişey oldu çıktı kocadan ayrıldı iyice bi tuhaf olmuş iki gün önce annmi kumar oynamaya gönderince çok mutlu oluyor dedi şimdiki çelişen görüntülere bak annesde yanında günahlarını affetirmek için gidiyo heralde ay iyice nefret ediyorum bu kadından safiye için baktım biraz keşke ona program yaptırsalar

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:lepi: aynen katılıyorum..
ayıp,günah yaptığı ya...
rezil...........
kaydirigubbakcemile

Safiyeyi küçümsemek için etmediği soytarılık kalmadı..
O kadın sana misafir gelmiş .. ne hakla küçük düşürüyosun..Edepsiz....

valla herşey bi taktik teknik işte
türk toplumunun hassas olduğu yerlere vuruyo sürekli, işte anneyim ben oğluma kurban olurum, ben dindarım allaha çok inanırım, umreye gittim, bi umre reklamı, ben çok dürüstüm çok namusluyum vurgusu sürekli, işte ben anamı babamı çok severim sayarım, canlarım onlar benim, sürekli bi türk toplumunun hassas olduğu konularda reklam yapıyo kendi adına. Sanırısın ki tek namuslu oğluna düşkün vs.. kadın bukaydirigubbakcemile3
eee ama bu reklam stratejisi işe yaradı,
ilk programda diğer programlarından farklımı diye bakayım dedim, bişey dikkatimi çekti, bi adamdan çiçek gelmiş, bu benim en savdiğim mütahit, her projesinden bi ev alırım hemen diyo
kaydirigubbakcemile3 işe yarıyo yani taktikleri kazanıyo

Seda Sayan&#8217;ın kendi programında umre görüntülerine yer vermesine Demet Akalın&#8217;dan tepki geldi!..
Akalın&#8217;ın twitter&#8217;da yazdığı notları aynen yayınlıyoruz:

&#8220;umreye gidip deşifre etmeyen ünlü varmı acaba !!!!!! ibadet yukardakiyle aramızda kalsa daha iyi olmaz mı?&#8221;

Ünlü popçunun; Seda Sayan&#8217;ın umre ziyaretinde yanında bulunan sanatçı arkadaşı Safiye Soyman&#8217;ı da diline doladığı twitter notu kahkahlarla ve şu cümleyle son buluyor :

&#8220;hahahah seda sayan la safiye çok komik olmuş kıyafetleri hahahah&#8221;

Kaynak: Uçankuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…