Sabahtan beri tedirginim.

Angel wing

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
396
46
643
Merhaba Arkadaşlar,
Belki bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama, sabaha karşı rüyamda 4 yıl önce vefat eden annemle görüntülü konuştuğumu gördüm.
Sonra da biri bana 1 ay sonra öleceksin dedi. Çok etkisinde kaldım , sabahtan beri moralim bozuk. Böyle rüyalar gerçeğe döner mi sizce?

Hayra yormak en hayırlısı … Ama genelde rüyaların tersi çıkar derler ya hani , güzel düşünün güzel olsun .

Bu günlerde annemizi düşünüp andınız mı
Yada ramazan size annenizi mi hatırlatıyor
Ramazanda bolca dini argümanla karşılaşırız
Ölüm fani dünya ibadet gibi kavramlar bilinç atınızda dönüyor bence
Kemal sunal filmi gibi konu😅 kusura bakmayın ama komik geldi

Bu günlerde annemizi düşünüp andınız mı
Yada ramazan size annenizi mi hatırlatıyor
Ramazanda bolca dini argümanla karşılaşırız
Ölüm fani dünya ibadet gibi kavramlar bilinç atınızda dönüyor bence
Kemal sunal filmi gibi konu😅 kusura bakmayın ama komik geldi
Anmadığım gün yok ki .. Benim de aklıma geldi o film. Hem komik geldi hem çok korktum.

Anmadığım gün yok ki .. Benim de aklıma geldi o film. Hem komik geldi hem çok korktum.
Onu çok özlüyorsunuz annenizi görmek beraber olmak istiyorsunuz
Bilinçaltının mantıkla işi pek yoktur bilirsiniz saçma sapan bir şekilde sizin isteklerinizi yerine getiriyor
Kusuruna bakmayın😊

Ölecek kişinin ömrü uzar derler.Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.Ben de kaç kez bu tarz rüyalar gördüm.Anneniz adına çocuk falan sevindirin.

Merhaba Arkadaşlar,
Belki bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama, sabaha karşı rüyamda 4 yıl önce vefat eden annemle görüntülü konuştuğumu gördüm.
Sonra da biri bana 1 ay sonra öleceksin dedi. Çok etkisinde kaldım , sabahtan beri moralim bozuk. Böyle rüyalar gerçeğe döner mi sizce?
Öleceğini görmek ömür uzatır derler. Suya anlat musluğu aç konuş. Sonra su iç. Annene dua et.

şu an hayatımın en zorlu dönemlerinden geçiyorum ve oldukça sık kabus görüyorum. ben azından psikolojime yorup gün içerisinde pek anımsamamaya çalışıyorum. zaten unutulup gidiyor koşturmaca ile.

Merhaba Arkadaşlar,
Muhtemelen hayatınızda bir değişim dönüşüm yaşayacaksınız rüyada ölüm haberi veya ölüm temaları bizim bildiğimiz somut ölüm değildir. Bir bitişi ve bir uyanışı temsil eder.

Merhaba Arkadaşlar,
Rüya çok önemlidir, cahil insana rüya anlatılmaz, rüyayı neye yorarsan o şekilde gerceklesme oranı yüksektir.siz hayra yorun

Rüyalarinizi her zaman hayra yorun derler.Ölü görmek ve onunla konuşmak diri görmek derler yeni bir kişi gelebilir yada güzel bir haber alabilirsiniz.

Ben de zaman zaman ölmüş yakinlarimi görürüm bazen gördükten sonra sevindiren haberler alırım hiç beklemedigim hem de.

Merhaba Arkadaşlar,
Bir ay sonra gerçekliğini öğrenebiliriz🙄 Şaka bir yana ömrünü uzatmış derler benim bildiğim.

Back
X