Sabahtan beri tedirginim.

Ölüden diri haber derler... Bende bir kaç kez annemin babamı çağırdığını gördüm korktum fakat elhamdülillah sadece rüya işte tabi ki insan etkileniyor kötüye yormayın iyiye yorun iyi olsun

Merhaba Arkadaşlar,
Belki bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama, sabaha karşı rüyamda 4 yıl önce vefat eden annemle görüntülü konuştuğumu gördüm.
Sonra da biri bana 1 ay sonra öleceksin dedi. Çok etkisinde kaldım , sabahtan beri moralim bozuk. Böyle rüyalar gerçeğe döner mi sizce?
Rüyalar anlatılmaz.Ruyaya göre hareket edilmez.

Merhaba Arkadaşlar,
Belki bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama, sabaha karşı rüyamda 4 yıl önce vefat eden annemle görüntülü konuştuğumu gördüm.
Sonra da biri bana 1 ay sonra öleceksin dedi. Çok etkisinde kaldım , sabahtan beri moralim bozuk. Böyle rüyalar gerçeğe döner mi sizce?
Endişe etmeniz çok yersiz bunlar sadece bilinçaltı annenize özlem duyuyorsunuz. Ben de Loto’dan para çıktığını görmüştüm ama çıkmadı 😀

Rüyalar bilinçaltımızın bir yansıması . Nörolojik ve normal her insanda olan reaksiyon .
Annenizi özlediğiniz için oluyordur . Korkmayın.

merhaba rüyamda ölen kayınpederimi gördüm rüyamda kayınvalidem ile boşanmışlar başka yerde yaşıyor bende eşime ve ablasına kızdım neden babanızı aramıyorsunuz nerde merak etmiyorsunuz ben aradım arabadaydık indik arabadan o anda kayınvalidemin kapısına gelmiş kayınvalidem diyor ki evine gel gelmem dio biz artık boşandık zina olur dio o arada ayağımda kayınpederimin ayakkabısı ayağıma büyük boyalı temiz siyah ayakkabı ama 3 adet ayakkabıydı. ayakkabı büyük geldi bana babasına diyorum ayakkabını giydim diye o arada kayınvalidem ile gittiler önümüzden geçip kayınpederim dedi ki bana hayırseverler televizyon aldı izliyorum orda televizyonum var. yorumlar mısınız

Merhaba Arkadaşlar,
Bnm tanıdığımın babasına da rüyasında tarih verilmişti kısa bür süre atıyorum 5 yıl... Adam 5 yılı zor atlattı korkudan,,,, geçenlerde 90 küsür yaşında öldü... Yani korkmayın.

Back
X