- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 3
5 yıl oldu, muhtemelen şaban hocaya mart ayında olacağımSizin ne kadar oldu son ameliyat olalı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 yıl oldu, muhtemelen şaban hocaya mart ayında olacağımSizin ne kadar oldu son ameliyat olalı?
bi faydası olduysa çok sevindim hoca gerçekten harika biri şu an tek pişmanlığım bu kadar beklemiş olmak :)Çok mutlu oldum sizin adınıza revizyondu değil mi? 3. Kez olacağım sizin yorumunuzu görüp hocaya mesaj attım görüntülü görüştük. Muhtemelen ona olacağım bende :)
Çok merak ettim önceki sonraki halinizin bi de süreç hakkında beni bilgilendirir misinizbi faydası olduysa çok sevindim hoca gerçekten harika biri şu an tek pişmanlığım bu kadar beklemiş olmak :)
erkan soyluyu revizyon için asla önermiyorum. ben yaptırdım ve sizin ona ne söylediğinizin ne istediğinizin hiçbir önemi yok. boşu boşuna param gitti ve kaburgam gitti. bugün bile ağladım durumuma. ve Google yorumlarda en düşük yorumlara bakarsanız bir sürü şikayet olduğunu görürsünüz
neden beğenmedinizerkan soyluyu revizyon için asla önermiyorum. ben yaptırdım ve sizin ona ne söylediğinizin ne istediğinizin hiçbir önemi yok. boşu boşuna param gitti ve kaburgam gitti. bugün bile ağladım durumuma. ve Google yorumlarda en düşük yorumlara bakarsanız bir sürü şikayet olduğunu görürsünüz
ben normal wşim recizyon olacak.özelden foto gönderme şansın vwrmı yüzünü kapatarak.Ben şaban çelebiye yeni revizyon ameliyatı oldum. Yardımcı olmak isterim ama özetle söylemek gerekirse çok memnunum. Yıllar önce bu platforma yine burun estetiği için kaydolmuştum, buraya kadar düştüyseniz ciddi anlamda benim gibi kararsızsınız demektir :) o sebeple yardımcı olacaksa sorabilirsiniz istediginiz gibi
ben ilk kez operasyon olacağım. ben volkan suntere olurum gibi ama volkan bey eşim revizyon olacağından ona şaban çelebi yi önermişti. az evvel bende dm den kendisine fiyat sordum. revizyonda kaburgadan parça alacaklarını ve başlangoç fiyatının 230 bin olduğunu yazmış. eşime ön görüşme randevusu alacağım. adamı hiç görmedik bile, ama volkan bey hocamız dediğime göre iyidir. revizyon kararı en zoru. eşim çokmkaygılanıyot kaburgadan kemik aldırmak vs kolay işler değil. inşallah dopru doltoru buluruz eğer memnun kalırsak hem kendim hem eşim için buraya yprum yazarım.Fiyatlar nasıl? Burnunuzdan memnun musunuz kaçın ı ameliyatınızdı
Olursanız sonucu paylaşır mısınız lütfen5 yıl oldu, muhtemelen şaban hocaya mart ayında olacağım![]()
ben ilk kez operasyon olacağım. ben volkan suntere olurum gibi ama volkan bey eşim revizyon olacağından ona şaban çelebi yi önermişti. az evvel bende dm den kendisine fiyat sordum. revizyonda kaburgadan parça alacaklarını ve başlangoç fiyatının 230 bin olduğunu yazmış. eşime ön görüşme randevusu alacağım. adamı hiç görmedik bile, ama volkan bey hocamız dediğime göre iyidir. revizyon kararı en zoru. eşim çokmkaygılanıyot kaburgadan kemik aldırmak vs kolay işler değil. inşallah dopru doltoru buluruz eğer memnun kalırsak hem kendim hem eşim için buraya yprum yazarım.
Tabiki, 3 martta olacağımOlursanız sonucu paylaşır mısınız lütfen![]()
eşim opr olursa ramazandan sonra olavak, süzde iyi kötü birşeyler paylaşırsanız çok mutlu olurum.biz 28 şubatts yüz yüze görüşeceğiz şaban bey ileTabiki, 3 martta olacağım
Tabiki bilgilendiririm, inşallah eşinizin de benim de ameliyatım güzel geçer sonuçlar çok güzel olur.eşim opr olursa ramazandan sonra olavak, süzde iyi kötü birşeyler paylaşırsanız çok mutlu olurum.biz 28 şubatts yüz yüze görüşeceğiz şaban bey ile
İnşallah çok güzel geçsin, çok mutlu olunTabiki, 3 martta olacağım
ben 2 gun once esim
icin revizyon fiyati sordum. 230 bin dediler. bende opr olacagim ama esim icin gittigimde aklima yatarsa kendimmicinde fiyat sorarim. horusmeler ucretsizmis. 28 şubata randevu aldık. gorusunce buraya da bılgı yazarım.
sonuç nasıl oldu memnun kaldınız mı ben de ilk kez olacağım fakat doktora karar vermedimben 2 gun once esim
icin revizyon fiyati sordum. 230 bin dediler. bende opr olacagim ama esim icin gittigimde aklima yatarsa kendimmicinde fiyat sorarim. horusmeler ucretsizmis. 28 şubata randevu aldık. gorusunce buraya da bılgı yazarım.
saban beyle gorusmeyi eşim yaptı. Onun recizyon olavak. Titiz bir doktora benziyor. Eşim begendi. Ben volkan sunterin burunları begendim. Bşrde huseyin ozmen mi ne emre ilhanınnyanında bie doktor ovuldu ama. Bilemiyorım. Benim amelşyat yaza kaldı gibi yazında olmak iyi değil diyenler var. Öyle beklemede kaldım maaşesefsonuç nasıl oldu memnun kaldınız mı ben de ilk kez olacağım fakat doktora karar vermedim