• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır testi bir koca

Bende çok anahtar kaybederdim , eşim her seferinde git çilingiri ara derdi . kendi anahtarını ofisten gelip almama müsade etmezdi .
Hep kendi harcligimdan gitti bu çilingir paraları .
Şimdi eve giriyorum ayakkabimin içine anahtarimi koyuyorum hiç unutulmuyor , kaybolmuyor :) sizde çilingir çağırın her seferinde

merhabalar. Ben size eşimin sorumsuz hareketlerinden bahsetmek istiyorum. Ve gercekten artık tahammülümün tükendiğini hissediyorum. Basit gibi görünen sorumsuzluklar çok sık yaşanınca artık basitlikten çıkıyor çekilmez hale geliyor. En basiti az önce yaşadığımız olaydan bahsedeceğim

Evimizin beş anahtarı vardı eşim birini bana verdi. Diğer dördünü Zaman içinde aralıklarla teker teker kaybetti. Dünde dışarı çıkacaktık benim anahtarımı vestiyerden aldı kapıyı kilitledi cüzdanına koydu. Gece de tam yatmak üZereyken anahtarımın onda oldugunu hatırladım ve mutlaka bırakmasını kendi anahtarını bulmasını söyledim. Herzamanki gibi tamam dedi ve geçiştirdi. Bugün benim izin günüm. Dışarda halletmem gereken işlerim var ama gelin görün ki anahtarımı beyfendi cüzdanında götürmüş. Gerekçe ise "unuttum". Böyle birşey olabilir mi ya? Bu düşüncesizlik degil mi? Sanki ben erkek o bayanmış gibi Bi algı var üstümde. Koca diyip evle ilgili konularda hiç rahat olamıyorum. Mesela Bi yere çıkıcaz herseyin kontrolü bendedir kombi ayarı,camlar açık mı kapalı mı? Işıklar kapalı mı sular kapalı mı öyle mi böyle mi ben kontrol eder çıkarım çünkü Ada'm çocuk gibi hepsi sonuna kadar açık dahi olsa çeker kapıyı çıkar. Arkadasım hamilelikten büyük tepki verdiğimi düşünüyor ama inanın ben bugünkü olayda resmen deliye döndüm

yanlız değilsin canım..
Bende eşimin yaptığı şeylerin üstünden bir kez daha geçerim çünkü bilirim ki ya unuttu ya eksik yaptı..
çöpü atsın diye kapının önüne koyarım o arada kalır unutur gider..
Asla bir sonraki adımını düşünmez..Ben ise çok planlıyımdır..
hepsi çocuk gibi yani sıkma canını..

sürekli arkasını toplamak zorunda olunan bir eş gerçekten zor ama anahtarı kaybetme alışkanlığı olan bir koca kapıyı kilitlediyse anahtarı anında ondan almanız lazımdı ya da gece aklınıza gelince keşke kalkıp alsaydınız cüzdandan çünkü adam kaç kere kaybetmiş bunuda kaybedebilirdi.

merhabalar. Ben size eşimin sorumsuz hareketlerinden bahsetmek istiyorum. Ve gercekten artık tahammülümün tükendiğini hissediyorum. Basit gibi görünen sorumsuzluklar çok sık yaşanınca artık basitlikten çıkıyor çekilmez hale geliyor. En basiti az önce yaşadığımız olaydan bahsedeceğim

Evimizin beş anahtarı vardı eşim birini bana verdi. Diğer dördünü Zaman içinde aralıklarla teker teker kaybetti. Dünde dışarı çıkacaktık benim anahtarımı vestiyerden aldı kapıyı kilitledi cüzdanına koydu. Gece de tam yatmak üZereyken anahtarımın onda oldugunu hatırladım ve mutlaka bırakmasını kendi anahtarını bulmasını söyledim. Herzamanki gibi tamam dedi ve geçiştirdi. Bugün benim izin günüm. Dışarda halletmem gereken işlerim var ama gelin görün ki anahtarımı beyfendi cüzdanında götürmüş. Gerekçe ise "unuttum". Böyle birşey olabilir mi ya? Bu düşüncesizlik degil mi? Sanki ben erkek o bayanmış gibi Bi algı var üstümde. Koca diyip evle ilgili konularda hiç rahat olamıyorum. Mesela Bi yere çıkıcaz herseyin kontrolü bendedir kombi ayarı,camlar açık mı kapalı mı? Işıklar kapalı mı sular kapalı mı öyle mi böyle mi ben kontrol eder çıkarım çünkü Ada'm çocuk gibi hepsi sonuna kadar açık dahi olsa çeker kapıyı çıkar. Arkadasım hamilelikten büyük tepki verdiğimi düşünüyor ama inanın ben bugünkü olayda resmen deliye döndüm

Ya çok rahat ya B12 eksikliği var.

Sanki benim esimi anlatmissin.benimki de ayni boyle unutkan ve sorumsuz.o biraz da sana guvendigi icin nasilsa seni halleder diye oyle davraniyor.biz de evden cikacak olsak, ben evi toplarim, iki cocugu hazirlarim, kendim giyinirim evi son bi kontrol ederim.adamin tek isi hazirlanip cikmakken bizi kapida bekletir ve kapiyi kapattiktan sonra illaki bi seyini unutmustur.cildiririm bu haline.tek kizdigim huyu budur.diger yonleri iyi oldugu icin idare ediyorum artik ne yapayim:)gezdigime harcadigima laf etmez.evine cocuklarina duskundur.sen de tek kusuru buysa idare et sinirlenip de canini sikma.huyu buysa degistirmek zor.

Sanki benim esimi anlatmissin.benimki de ayni boyle unutkan ve sorumsuz.o biraz da sana guvendigi icin nasilsa seni halleder diye oyle davraniyor.biz de evden cikacak olsak, ben evi toplarim, iki cocugu hazirlarim, kendim giyinirim evi son bi kontrol ederim.adamin tek isi hazirlanip cikmakken bizi kapida bekletir ve kapiyi kapattiktan sonra illaki bi seyini unutmustur.cildiririm bu haline.tek kizdigim huyu budur.diger yonleri iyi oldugu icin idare ediyorum artik ne yapayim:)gezdigime harcadigima laf etmez.evine cocuklarina duskundur.sen de tek kusuru buysa idare et sinirlenip de canini sikma.huyu buysa degistirmek zor.
Aynen tam olarak böyle. Kapıda beklediğim gibi unutup bişeyini tekrar girer eve. Ama unutkanlıktan ziyade sorumsuz benimki. Aynı şekilde hiçbirseyime karışmaz. Mecbur öyle yapıcaz artık sanırım:)

Aynen tam olarak böyle. Kapıda beklediğim gibi unutup bişeyini tekrar girer eve. Ama unutkanlıktan ziyade sorumsuz benimki. Aynı şekilde hiçbirseyime karışmaz. Mecbur öyle yapıcaz artık sanırım:)
Benim esimde oyle hem asiri unutkan hem de eve karsi sorumsuz.yani sorumsuz derken hic biseyiyle ilgilenmez.market pazar evin duzeni falan hep bende.ben parayi kazanirim sen ne lazimsa hallet kafasinda.ben de cok kiziyorum bu haline ama o kadar cok iyi yani var ki anca oyle gormezden gelebiliyorum.sen simdi hamile olunca hassassin biraz da.diger yonleri iyiymis bak.cok da moral bozacak bi durum degil.

evet sorumsuz şimdiye kadar hiç anahtar kaybetmedim kaybettiysemde çantamda bulamadığımdan oldu ama kendisi ona bile söylenir durur yedek anahtarımız vardır her zaman ama kendinde değil genelde evde ne işe yarıyosa oda bana güvenir çıkarken bir kere bile anahtarı aldığını görmedim daha hep ben hep ben hep ben

Biz karı koca sizin eşiniz gibiyiz :) Ev yerinden uçacak yakında ama kimse kimseye kızamıyo çünkü aynıyız :)

Yapı meselesi bu unutkanlıktan ziyade.. annem de çıkarken herşeyi 5 kere kontrol eder ben lambayı bile sallamam. Kapıyı da uzun tatile gitmedikçe kitlemeyiz. Ben ev anahtarını işyerinde unuttum birkaç kere kapıda o büyük hayal kırıklığını yaşayıp tam eve girip soyunup dökünmek varken bir daha işe dönüp anahtarı almaya gidince unutmaz oldum artık..

Çok önemli değil bence, eşinin işten çıkış saatinden bikaç saat önce çıkıp eşine de deseydin çıkışta beni al birlikte geçelim diye keşke

tatlım konun beni güldürdü sandımki kocan çalışmıyor sandımki kredi borçlarınız varken idda kumar oynuyor sandımki senden izinsiz birkiminizi ona buna borç veriyor seni hamile hamile bırakıp gece gezmelerine çıkıyor nebilim dert dedimmi nular geldi aklıma evet senin olayda can sıkıcı ama okadar dah daha kötü olaylar yaşarken insanlar bunları kafana takmamaya çalış osan uymuyor sen acık rahat ol relaks ol

Ben size hak veriyorum, şahsen ben her şeyi hatırlamak için kasarken, eşimin bu kadar kolay unutabilmesi gıcık ederdi beni de. Ama huy işte bacım huy.

Moralinizi bozmak istemem ama ne yaparsanız yapın, değişmeyecek.
Kabullenmeye çalışın.

ben olsam sürekli anahtar kaybettiği için evin kilidini değiştiririm
dünyanın binbir türlü hali var
diğer türlü adamın yapısı bu
bende unutkanım 10 dakka sonra unuturum
kardeşim bu huyumu bildiğinden anahtarını alacaksa kesin unutacaksın der akşamdan koydurtur ya da kendi alır
çünkü sabah kesin unuturum

Bizimki evde de tam tersi.Ben her şeyi kaybederim ve de kırarım. 4 senede üç elektrikli süpürge, iki ütü ve bir sürü küçük ev eşyası kırdım. Işıkları asla kapatmam.unuturum yani...anahtarları kaybederim.esim artık gülüp geçiyor.sizde gülüp geçin.

Bir anahtarı gidip kopyalatmak kaç lira olsun en fazla 2 3 liradır 5 olsa ne olacak. Bazıları inanılmaz unutkan olur gerçi bilirim. her konuda mı böyle öyleyse işiniz zor vallahi.

Bende de unutkanlik var ya . Hatta korkmaya başladım bu durumdan ,bu huy sanırım düzelmez :-(

Back
X