• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır ya Rabbim sabır...

• Konu Sahibi Konu Sahibi drtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Sabır ya sabır...
Yine eşim yüzünden yine onun işleri yüzünden kv bize geldi

Yardıma geldi Allah razı olsun
Çok yardım etmese de akşama evin dağınıklığının toplanmış olması bile bazen çok iyi geliyor ikiz bebeklerle bu bile ilaç gibi

ama bazen sabredemiyorum onun ruh halinin değişikliklerine ayak uyduramıyorum.

Akşam çocukları kreşten aldım işten geldim -her zamanki gibi- makarna yapıyorum dedi ya insan çocuklar için daha vitaminli bişey yapamaz mı?

pastane kutusunda kurabiye var dün yedik kendi beğenmedi tadını. Bugün ısrarla bunu buzdolabı poşetine koy diyo. Poşette ezilir yenecek hali kalmaz kalsın kutuda yada saklama kabına alayım dedim kutuyu peteğin üstüne fırlattı içeri geçti saatlerce off pofff dedi durdu

Bayramda 8-10 dilim baklava göndermişti yemeye fırsatımız olmadı bi kaç dilimi duruyor. Bunları yemediniz mi diye öyle bir çıkıştı ki kaldım bi anda

Yatağını hazırladım iki tane de yastık koyuyorum yine de nevresimli yastığın üstüne koltukların yastığını koyup yatıyor. Daha yastık vereyim onunla rahat edemezsin diyorum yok illa onda yatacak. Ya o koltuk yastığı yaslanmak için... Gece salyan akar saçın kirlidir ben her hafta nevresim yıkar gibi koltuk kılıfı mı yıkayayım

Bişeyler atıştırmak istedim peyniri bi açtım sabah tabağından artanı peynir kutusunun içine suya atmış!!! Bu kadarı fazla değil mi artık? Ya kahvaltı saklama kabına koyarsın tabağına az az yedikçe alırsın yada tabağından arttıysa atarsın ayıp ya...

Yemeği ve daha kötüsü salatayı ekmeği bana bana yiyor... Ama ekmekle tüm parmaklarını birlikte banıp, tüm parmaklarını yalayıp sonrada aynı eliyle yine ekmek banıp çocuklara veriyor

Gel de çıldırma!!!

Son düzenleme:
Sen benim babaannemi gorsen.
Kuru fasulye pilav var yemekte tabagina pilav koymuş üstüne fasulye sonra onu al fasulyenin üstüne öylece dök pilaviyla.
Takma dişlerini al mutfakta yikanmis bulasiklarin yaninda cifle tüm bulasiklar batti tekrar . Niye burda yapiyosun banyoda yap dedim diye kiyamet kopardi.
Offf.
İnan anliyorum srni

benm kaynanada yemegin tadına bakıp parmagını yalayıp yemege tuz serpiştrirdi bide gece kullandıgı bezleri kirli sepetine atardı ...

Şişşşt çıldırma sakin ol.
Şimdi seninde durumun zor, eşine " canım bunlar bunlar beni rahatsız ediyor" desen, "vay benim canım anam gelmiş yardım ediyor sen neyin peşindesin." diyecek.

O zaman ne yapıyoruz? Mümkün olduğunca, yorgunluktan gebersekte kayınvalideyi eve yardıma çağırmıyoruz.
Eşin çağırmaya kalkarsa " Annem çok yoruluyor, zaten yaşlı kadın hayatım. Ben hallederim, eskiden kadınlar 4 çocuğa bakarmış heheytt" deyip, ardından "ben ne b.k yiyeceğim" diye banyoda ağlayabilirsin.

Seni yadırgamıyorum. Asla bir başkasının ağzına değen bir şeyi yiyemem. Herkesin takıntısı farklı yapacak bir şey yok.
Kayınvalide de belli ki çokta geçimli bir tip değil. Yani ne demek kalkıp kurabiye kutusunu peteğe fırlatmak, bak bana sakinsin diyorlar ama boyle el kol hareketlerine hiç gelemem.
Bunu da söyle eşine, ama hesap sormasını ister gibi değil, sakin ve sessizce. Kara mamba gibi süzül.
"Aşkım, bugün böyle bir olay oldu. Ben çok geriliyorum, annene saygım sonsuz ama ben çocuk değilim. Sana bunu söylüyorum ki, tekrarı halinde tepki vereceğimi bil. Bende anneyim."
Evet ölümcül zehrimizide akıttık. Kayınvalideye carlayabilirsin artık. Seni şikayet ederse, "sende kızın kafasına kutuyu çalmışsın" veya "beni karıştırmayın yav" tepkisini alacaktır.

Yaşasın entrika.

benim eski kayinvalide diyorum cunku ogluyla ayriliyoruz vitrinleri senede 1 defa siliyormus ayni evde yasiyorduk ve ben evlenince normal olarak o vitrini gordum ve onlar isteyken sildim ve sonra bana ne dedi biliyormusunuz biz onlari senede 1 defa siliyoruz neden sildin ben tabi kaldim oyle bisye demedim ve ayrica kendide silmiyormus kayinpeder her isi evde kocasi yapiyormus ben gitmeden once yemek bulasik temizlik supurmek banyo yikamak evde akliniza ne geliyorsa hepsini kocasi yapiyormus ama ben gidince tabi herseyi benden beklediler aman bide ben titizim diye gezerdi vitrinin tozundan pisliginden tencereye koy pisir bi corba cikar nefret ediyorum ya nefrettttttt

Benim kayınvalidem de milletin tabağından artmış yemekleri tencereye geri koyar. İnsanın içi almaz ya. Şaka gibi.

Ayıp bence de. Haklısınız. Uyumsuz ve geçimsiz bir insan belli ki. Böylesiyle yaşamak zor. Allah sabır versin. Bence de mümkünse çağırmayın yardıma. Ben de katlanamazdım bu hareketlere.

Back
X