- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sofrada neler çekiyorumen iğrencide sonuncusuydu.parmaklarını eme eme yiyen insandan çok tiksinirim.özelliklede öyle insanlarla aynı sofraya oturmam midem kalkar.
Sen çalışıyor musun? Anlamadım yani kvaliden yokken kim bakıyor peki?Çocuklara bakmıyor ki asla yapmaz yapamaz
Neler çektirdi o bana
Çocuklarımı emanet etmek de istemem açıkçası Rabbim bi daha muhtaç etmesin
salatasını falan ayrı koysan ya da çocuklara yedirmesine izin vermesen. zor bir durum yani. Mide bulandırıcı gerçekten.Ben sofrada neler çekiyorum
Yemek mi beni yiyor ben mi yemeği???
Hele çocuklara yedirmeye kalkarsa off offf
Sen çalışıyor musun? Anlamadım yani kvaliden yokken kim bakıyor peki?
Anladığım kadarıyla aynı evde yaşamıyorsunuz, size misafir olarak gelmiş. Neden peynir tabağınıza kadar karışıyor? Neden izin veriyorsunuz. Evinizde kurallarınız yok mu? Neler neler okuyoruz, yok kv odama girdi özel eşyalarımı karıştırdı, yok eşyamı almış göndermiş falan... Siz ayrı-gayrı tutmamışsınız ama baya sinir olmuşsunuz. Ya kv nizin davranışlarını takmayacaksınız onu öyle kabul edeceksiniz he diyim sinirlerinizi bozmayacaksınız ya da kurallarınızı uygulayacaksınız. Mesela basit olabilir ama yastık konusunu güzelce söyleyebilirsiniz. Onlar yatmak için değil, yatarken kullanılmasını uygun bulmuyorum diye. Ya da salatasını ayrı koyun. Çocuklara yedirmeye çalışınca da ağzıdan ağıza mikrop kapar öyle yedirmeyin diyin. Bazı insanlar vardırya yemeği pişirirken karıştırdığı kaşıkla yemeğin tadına bakan... İğrenirim... Ve kim olursa olsun açıkca söylerim..
1 yaşında yoksa zaten getirtmem başımın çaresine bakarım kesinlikleçocuklar kaç yaşında? hani biraz büyüklerse ' anne kendileri yemeye alışsınlar' desen çocuklar kendileri yiyebilecek durumda mı
Anlayan bi kadın değil ne söylersen söyle bildiğini yapıyor.
Az önce karışma diye açık açık söylediğim halde evde temizliğe gelen kadına hayatı zehir etti ütü sonrası astığım eşimin kıyafetlerinin yerini değiştirdi gittim tekrar kendi düzenime çevirdim
Mesela o yastıkta yatılmaz deyip üç yastık veriyorum yine onda yatıyor
Gece çocuklar karanlık sevmiyor diyorum ışıkları söndürüyor o kapatıyor ben açıyorum o kapatıyor ben açıyorum
Dur sus yapma etme ne dersen de anlamıyor
sabır sabır ya sabır belkide akılanır..ama sanmıyorum ..Sabır ya sabır...
Yine eşim yüzünden yine onun işleri yüzünden kv bize geldi
Yardıma geldi Allah razı olsun
Çok yardım etmese de akşama evin dağınıklığının toplanmış olması bile bazen çok iyi geliyor ikiz bebeklerle bu bile ilaç gibi
ama bazen sabredemiyorum onun ruh halinin değişikliklerine ayak uyduramıyorum.
Akşam çocukları kreşten aldım işten geldim -her zamanki gibi- makarna yapıyorum dedi ya insan çocuklar için daha vitaminli bişey yapamaz mı?
pastane kutusunda kurabiye var dün yedik kendi beğenmedi tadını. Bugün ısrarla bunu buzdolabı poşetine koy diyo. Poşette ezilir yenecek hali kalmaz kalsın kutuda yada saklama kabına alayım dedim kutuyu peteğin üstüne fırlattı içeri geçti saatlerce off pofff dedi durdu
Bayramda 8-10 dilim baklava göndermişti yemeye fırsatımız olmadı bi kaç dilimi duruyor. Bunları yemediniz mi diye öyle bir çıkıştı ki kaldım bi anda
Yatağını hazırladım iki tane de yastık koyuyorum yine de nevresimli yastığın üstüne koltukların yastığını koyup yatıyor. Daha yastık vereyim onunla rahat edemezsin diyorum yok illa onda yatacak. Ya o koltuk yastığı yaslanmak için... Gece salyan akar saçın kirlidir ben her hafta nevresim yıkar gibi koltuk kılıfı mı yıkayayım
Bişeyler atıştırmak istedim peyniri bi açtım sabah tabağından artanı peynir kutusunun içine suya atmış!!! Bu kadarı fazla değil mi artık? Ya kahvaltı saklama kabına koyarsın tabağına az az yedikçe alırsın yada tabağından arttıysa atarsın ayıp ya...
Yemeği ve daha kötüsü salatayı ekmeği bana bana yiyor... Ama ekmekle tüm parmaklarını birlikte banıp, tüm parmaklarını yalayıp sonrada aynı eliyle yine ekmek banıp çocuklara veriyor
Gel de çıldırma!!!
bir koca için bu kaynanalar çekilmez..her biri bin huysuz kocaya bedelSabır ya sabır...
Yine eşim yüzünden yine onun işleri yüzünden kv bize geldi
Yardıma geldi Allah razı olsun
Çok yardım etmese de akşama evin dağınıklığının toplanmış olması bile bazen çok iyi geliyor ikiz bebeklerle bu bile ilaç gibi
ama bazen sabredemiyorum onun ruh halinin değişikliklerine ayak uyduramıyorum.
Akşam çocukları kreşten aldım işten geldim -her zamanki gibi- makarna yapıyorum dedi ya insan çocuklar için daha vitaminli bişey yapamaz mı?
pastane kutusunda kurabiye var dün yedik kendi beğenmedi tadını. Bugün ısrarla bunu buzdolabı poşetine koy diyo. Poşette ezilir yenecek hali kalmaz kalsın kutuda yada saklama kabına alayım dedim kutuyu peteğin üstüne fırlattı içeri geçti saatlerce off pofff dedi durdu
Bayramda 8-10 dilim baklava göndermişti yemeye fırsatımız olmadı bi kaç dilimi duruyor. Bunları yemediniz mi diye öyle bir çıkıştı ki kaldım bi anda
Yatağını hazırladım iki tane de yastık koyuyorum yine de nevresimli yastığın üstüne koltukların yastığını koyup yatıyor. Daha yastık vereyim onunla rahat edemezsin diyorum yok illa onda yatacak. Ya o koltuk yastığı yaslanmak için... Gece salyan akar saçın kirlidir ben her hafta nevresim yıkar gibi koltuk kılıfı mı yıkayayım
Bişeyler atıştırmak istedim peyniri bi açtım sabah tabağından artanı peynir kutusunun içine suya atmış!!! Bu kadarı fazla değil mi artık? Ya kahvaltı saklama kabına koyarsın tabağına az az yedikçe alırsın yada tabağından arttıysa atarsın ayıp ya...
Yemeği ve daha kötüsü salatayı ekmeği bana bana yiyor... Ama ekmekle tüm parmaklarını birlikte banıp, tüm parmaklarını yalayıp sonrada aynı eliyle yine ekmek banıp çocuklara veriyor
Gel de çıldırma!!!
Eşiniz birşey demiyormu annesinin bu başınabuyruk tavırlarına. Adamı sinir hastası eder böylesi ya
Eşiniz birşey demiyormu annesinin bu başınabuyruk tavırlarına. Adamı sinir hastası eder böylesi ya
Ona ya normal geliyor ya da artık katlanabiliyor bilmiyorum
Kaldı ki bir çoğuna da şahit olmuyor eşim varken bir melek...
Sende o zaman eşin varken melek ol eşin olmayınca cadı ol :) Eşine muhtemelen normal geliyordur sonuçta onun annesi. Katlanabiliyorsada yine annesi olduğu için susuyordur. Benim eşimin annesi katlanılacak gibi değil, yaptıkları eşim değil kimseye normal gelmiyor ve eşim sus demesine rağmen susmuyor. Birde böyleleri var. Ama adamın suçu ne. Ben eşime söyledim, garipsin sen sende suç yok artık ailen bir sıkıntı çıkartınca alıcam telefonu haklarından ben gelicem sende bana karışmayacaksın dedim. Nasıl ki onların yaptıklarına karışamıyor bana da karışmayacaksın dedim.