- 26 Ocak 2011
- 322
- 1
- 116
Kızlar nerden başlayayım ki içinde bulundugum buhranı anlatamaya. 24 yaşındayım üniversiteyi sağlık sebebinden dolayı yarıda bırakmak zorunda kaldım . Ailem sağolsun bana destek verdiler . Babam benim için bir dükkan açıp iş yapmamı sağlayacak ,8 aydır dükkan arıyorum bulamıyoruz.her el attıgımda bir sorun çıkıyor .Allahım ne günah işledimde neyin cezası dıyorum...
Şimdi diyeceksiniz ki senin yerinde olmak isteyen nice insan var , düşününce haklısınız...
Ama tüm bu kaybedişlerin içinde okadar yalnız hissediyorum ki kendimi 4 yıllık ilişkim var o bile gözüme gözükmüyor... Güçlenmek istiyorum kendi kendimi sakinleştirmeye çalısıyorum güçlenemiyorum kızlar , olmuyor.... Okadar zorluk atlattım ama sabrım kalmadı , güçüm kalmadı... Güçlenemiyorum...
Şimdi diyeceksiniz ki senin yerinde olmak isteyen nice insan var , düşününce haklısınız...
Ama tüm bu kaybedişlerin içinde okadar yalnız hissediyorum ki kendimi 4 yıllık ilişkim var o bile gözüme gözükmüyor... Güçlenmek istiyorum kendi kendimi sakinleştirmeye çalısıyorum güçlenemiyorum kızlar , olmuyor.... Okadar zorluk atlattım ama sabrım kalmadı , güçüm kalmadı... Güçlenemiyorum...