sabir

Kirajust

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
11
1
Sevgilim sabirli biri ama ben sabirsizim nasil basa cikabilirim?

Vallahi benim sevgilim de sabirli, yumuşak basli, anlayisli, tatli dilli bir adam. Bense sabirsiz, inatci, anlayissiz, sinirli fitrata sahip bir kadinim. Ama daha anlayisli olmaya calismak dişinda kendimi değiştirmeye de calismiyorum. Çünkü bunlar beni ben yapan unsurlar. Sevgilimde beni boyle seviyor zaten. Herkes ayni olsa dunya çekilecek bir yer olmazdi bence. Herkes ayni dil ve ayni renk nasil olamazsa herkes ayni karakter de olamaz ve olmamali. Bence kendini boyle sev, farkliliklar guzeldir..

Sevgilim sabirli biri ama ben sabirsizim nasil basa cikabilirim?
Alisirsinn canim benim esimde cogu zaman sabirli.alisdim anladimki dogrusunu o yapiyo sabirsizlik insana bisey kazandirmaz ama sabir cok guzel onemli bi husus insanda gerci bende sabirliyim ama bazen tutuyo sabirsizlik zaman zaman

Bizde de durum biraz böyle, eskiden ciddi anlamda sabirsiz hırçın birseydim ama suan sevgilime biraz benzedigimi hissediyorum kendimi degistirmeye çalışmadim ama yillar geçtikçe onun huylarini almışım. Eskisinden daha sakinim mesela (hala arada kafayı yesem de) sizde de boye olur muhtemelen.

Sevgilin sabırlı sen sabırsızsın. Sevgilinin seninle başa çıkması lazım bu durumda. Ya sabretmeyi öğrenecek dişini sıkacaksın ya da böyle böyle duruma ayak uyduracaksın.

Kizlar size nasil anlatsam ki playboy olan bu kisi duzeldi ama duzelene kadar ona ve cevresine sabrettim o 27 ben 24

X