sabırda bitermiş

bence işten çıksanız bile tazminat vermemek için herşeyi yapar bu sömürücü patronun..

çok üzüldüm dilerim ki en kısa sürede hakettiğin değeri göreceğin bir eşin bir de işin olur

bir de geçinmek çok zor yeni bir iş bulmadan ani bir kararla lütfen işi bırakmayın zor durumda kalacaksanız

tabiki gecinmek zor cektiğimi ben bilirim
artık ümidi kestimm böyle ölüp gidecegim
hiç iyi degilim hiç

Ameliyat olduğunda rapor alip itiraz edebilirdin. Kabul etmezsede sikayet ederdin. O zamanda kovulup tazminati alabilme ihtimalin vardi. Her turlu yasal yolu dene derim. Ofiste guvenlik kamerasi varsa gidip sikayet et mobbingten dolayi

Ameliyat olduğunda rapor alip itiraz edebilirdin. Kabul etmezsede sikayet ederdin. O zamanda kovulup tazminati alabilme ihtimalin vardi. Her turlu yasal yolu dene derim. Ofiste guvenlik kamerasi varsa gidip sikayet et mobbingten dolayi

işimi kaybetme korkusundan hep sessiz kaldım kamera yok malesef
adam patron istediğini ezip istediğini yüceltiyor

işimi kaybetme korkusundan hep sessiz kaldım kamera yok malesef
adam patron istediğini ezip istediğini yüceltiyor

İkram, kargo, telefon benim is tanimimda yazan seyler degildi. Zaten is yukum cok fazla bunlara yetisemiyorum. Diye konussan? Ha bu arada bunlari söylemeden once is ilanlarinada bak. Surekli itiraz edersende isten cikartir, tazminatini alirsin en azindan

Yapmayın efendim sadece siz mi varsınız bu işyerinde?

Gidin konuşun ben muhasebeciyim sekreter değil yeni bi sekreter alın çünk ü bu çalışmıyo diyin.

Ha biyandan da iş bakın çıkartırsa alırsınız tazminatınızı kullandırmayın kendinizi.

cok tersliyor

tek bayan ben kalıyorum o böyle cıkınca
calışmıyor deyince kıskanıyormusum muamelesi gördüm alakası yok
sadece haksızlıga gelemiyorum ve bunaldım

cok tersliyor

tek bayan ben kalıyorum o böyle cıkınca
calışmıyor deyince kıskanıyormusum muamelesi gördüm alakası yok
sadece haksızlıga gelemiyorum ve bunaldım

Evli misin bekar mısın ?
Evleniyosan evlenene kadar bekle tazminatını alıp çık.
Yada ters konuş çıkarttır kendini al tazminatını

Aynı işyerinde 10 yıl ve daha fazla çalışırsan kendin çıksan bile tazminatı hakediyorsun diye biliyorum, bunu bi arastir bir yıl daha dişini sık tazminatını al, buradada iş bakar ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…