- Konu Sahibi honeysuckle
-
merhaba arkadaslar..
konuyu acarken cok düşündüm ama cözemiyoeum artık
iş yerinde sorunlar bitmiyor
9 sene oluyor aynı işyerindeyim ve bütün iş benim üzerimde
patron işi olmayınca bagıran cagıran iş önemli diyen bir insan .ayrıca izin konusunda cok katıdır
hasta oldugumda bile benimle dalga gecer gibi hafta sonu git diyen ameliyatım için bile yıllık iznimi yiyen bir kişi.
ha mecburum ses cıkaramadım ezdi ezdi
muhasebedeyım cok agır ve sorumluluklarım cok fazla
gel gelelim iki sene önce sekreter aldılar
bi takım problemler yasandı ve bayan patronla ilişkim var dedi herkes sustu kimse ondan iş istemiyor patron dahil
bu kişi canı isterse geliyor canı istemwzse gelmiyor yada erken çıkıyor istinasız bu böyle
ha sanane derseniz o olmayınca onun işide bana kalıyor kapı tel ikram kargo gibi
ve benim bu yapılan haksızlığa sabrım kalmadı .şimdi önümde iki yol var ya yetti deyip cıkıcam yada susup oturcamki artık imkansız
sizce baska bir yol varmı
Baya bi tecrubeniz varmis kucuk bir yerde mi yasiyorsunuz baska bi is bulma sansiniz yok mu
Cok ihtiyaciniz yoksa hicbirsey psikolojinizden sagliginizdan kiymetli degil
Kapıyı çarpıp çıkmak kolay da nereye gidecen?
Hazır mı dışarıda iş?
Birikmişin var mı iş ararken kullanabileceğin?
Sen de biliyorsun canım benim,hayat zor,çok zor maalesef...
Ya da evlenip tazminat alıp ayrılabilirsin
Çok üzgünüm çooook.lalem biliyorum bilmemmi
hiç bişeyim yok Allahtan baska
ama bu haksızlıgında bir çözümü olmalı
Allah yardimciniz olsun bi isi yapmanin mecburiyetide verdigi psikolojik agirlikta cok zor insallah severek yapabileceginiz bi is nasip olurevet degil cok yıprandım
Çok üzgünüm çooook.
Genç olsan bas git derim bilirsin...
Ama yok olmaz,iş ara diyemiyorum ki adam hastayken bile zor izin veriyormuş. İş görüşmesine nasıl gidecen ki?
Tanıdıklara haber sal,belki biri elini uzatır.
Ama sakın istifa etme,arkandan gülerler emin ol.
Sen yıprandığınla kalırsın öyle.
Biliyorum güzelim biliyorum.öyle cok tanıdıgımda yokki kuzum
basıp gidemiyorum işte gidebilsem bu kadar sene dayanamazdımkı
ha konusayım desem neyı düzeltcem
bu saatten sonra sekreter hanım keyfınde dıye cay kahve yapmak sinir ediyor
işten kactıgımdan degılde bu haksızlık
Biliyorum güzelim biliyorum.
Hayat çok acımasız,üzgünüm...
Beğenmiyorsan çıkarsın.
Vardır bir hayır de!!!!valla kuzum ben artık bu yasıma kadar yasadıklarımı sansıma baglıyorum
var bi nasipsizlik
başkasının işini yapmayın,birşey diyen olursa bu kadarına yetişebiliyorum neticede sorumlu kişi izinli yerinde değil dersiniz..yani siz istifa etmeyin,yıllardır sabretmişsiniz neden bırakasınız tazminatınızı..
kendi işinizi yapın üstelik canla başla da değil olması gerektiği gibi..diğer işleri ağırdan alın yapmayın vsss..isterlerse beğenmiyorlarsa kendileri çıkarsınlar..her türlü siz kazançlı olursunuz..
ayrıca ne demek ameliyatımı bile iznimden kesti,naısl müsade ettiniz? rapor almadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?