- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi honeysuckle
-
Rabbim razı olsunCanım linki incele detaylı anlatmış.
Yasayla ilgili tarih var o tutuyosa çantanı alıp çıkıp bide tazminatını alabilirsin.
http://iskanunu.com/sizin-sorduklar...ile-istifa-eden-kidem-tazminatini-alabilir-mi
Canım önceden de açmıştın işinle ilgili konuyu çıkamam şu an demiştin.
Yıpranıyorsun değer mi bunun için, ayrıca iş ilanlarının çoğunda muhasebeci aranıyor başvurularını yap orayı çekme daha fazla.
Sen gidince ne yapacaklar bakalım herşeye koşturuyorsun herkes kabullenmez bunu.
Rabbim razı olsun
evet tutuyor pekı ödemedi ödemiyor o zaman napıcam
Bende iş ilanlarına bakıyorum genelde hep yaş aralığı 30-40, 35-45 diye yazıyor canım illaki rastlarsın inşallahevet gercekten bıktım cünkü
sorun bitmiyorki
iş ilanları varda benım yas 42
cogu yer genc istiyor bi ara bayagı aradım netten dönüş olmadıkı
Bende iş ilanlarına bakıyorum genelde hep yaş aralığı 30-40, 35-45 diye yazıyor canım illaki rastlarsın inşallah
Ay keşke formaliteden kağıt üstünde evlilik yapabileceğin biri olsa da hemen tazminatını alıp çıkabilsen keşke
İnşallah hayırlı kapılar açılır canım
http://ynb.datassist.com.tr/KidemIhbar
Burdanda tazminatını hesapla.
Endüşükten bile olsa maaşın enkötü 20 bin tazminat alırsın.
İş bulamazsın işinin sahibi ol.
Yakınında ayakkabıcılar varsa onlarla anlaş çek fotolarını instagramdan sat.
Küçük bi bujuteri aç ev yemekleri yap. Bi kaç şirketi bağlasan 4-10da müşteri gelse ohh değme keyfine.
Maddi olarak olmasada hertürlü manevi destekle arkandayım.
Patron evli mi? Ben olsam karısına ilişkisinin olduğu haberini uçururum. Bekarsa, huysuzluğu ondan belki de.
Eğer çok ihtiyacın yoksa çık bence böyle haksızlık olurmu yamerhaba arkadaslar..
konuyu acarken cok düşündüm ama cözemiyoeum artık
iş yerinde sorunlar bitmiyor
9 sene oluyor aynı işyerindeyim ve bütün iş benim üzerimde
patron işi olmayınca bagıran cagıran iş önemli diyen bir insan .ayrıca izin konusunda cok katıdır
hasta oldugumda bile benimle dalga gecer gibi hafta sonu git diyen ameliyatım için bile yıllık iznimi yiyen bir kişi.
ha mecburum ses cıkaramadım ezdi ezdi
muhasebedeyım cok agır ve sorumluluklarım cok fazla
gel gelelim iki sene önce sekreter aldılar
bi takım problemler yasandı ve bayan patronla ilişkim var dedi herkes sustu kimse ondan iş istemiyor patron dahil
bu kişi canı isterse geliyor canı istemwzse gelmiyor yada erken çıkıyor istinasız bu böyle
ha sanane derseniz o olmayınca onun işide bana kalıyor kapı tel ikram kargo gibi
ve benim bu yapılan haksızlığa sabrım kalmadı .şimdi önümde iki yol var ya yetti deyip cıkıcam yada susup oturcamki artık imkansız
sizce baska bir yol varmı
Benim de ciddi sıkıntılarım vardı işyerinde ve inanılmaz paraya ihtiyacım ama istifamı verdim dün.
İyi miyim evet,rahatladım,ihbar süresi bitiminde çıkacağım.
Her şey üstüme üstüme geliyordu,haksızlık da cabası.
Canım daha kıymetli.
Stresten her gün manyağa bağlıyordum.
Başka yol bulamadım ben istifayı verdim gitti.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
lütfen beni yanlış anlamayın ama bu durumu anlayamıyorum ki ben de neredeyse 15 yıldır özel sektörde çalışıyorum.ameliyat olmanız gerekli sağlık bu neticede ve siz izin istiyorsunuz patron da vermiyor,böyle bir mantık olabilir mi?siz ameliyat olmak için değil tarih konusunda görüşüyorsunuz..neticede bu adam siz gitseniz ameliyat olsanız istediğiniz tarihte , en fazla işten çıkartır, bu da işinize gelir,tazminat alırsınız..başka ne yapabilridi? hiçbirşey..iş yükü zaten fazla ..keske yapabilsem..
rapor alsam kime vercem adama defalarca ameliyat olcam dedim izin vermedi
zorla yıllık izne cıktımda ameliyatı oldum
nolur yazmayın şöyle şeyler...daha 42 yaşında en güzel yaşalrındasınız hayatın..ne nasipsizliği...ne kadar kötümsersiniz böyle..istanbul gibi yerde tek başınıza yaşıyorsunuz,işiniz gücünüz var..az mutlu olun,az iyimser az positif davranın hayata..cok sagol canım benım
bıraz öncede yazdım nasipsizim galiba iş koca konusunda sansım yok
lütfen beni yanlış anlamayın ama bu durumu anlayamıyorum ki ben de neredeyse 15 yıldır özel sektörde çalışıyorum.ameliyat olmanız gerekli sağlık bu neticede ve siz izin istiyorsunuz patron da vermiyor,böyle bir mantık olabilir mi?siz ameliyat olmak için değil tarih konusunda görüşüyorsunuz..neticede bu adam siz gitseniz ameliyat olsanız istediğiniz tarihte , en fazla işten çıkartır, bu da işinize gelir,tazminat alırsınız..başka ne yapabilridi? hiçbirşey..iş yükü zaten fazla ..
kusura bakmayın ama kendinizi çok ezdirmişsiniz..adamlar da tepenize çıkmışlar...
aynen öyle oldu inanın
cok sacma bır durum değilmi üç aya yakın sancıyla calıştım diyecegi sadece gündü bende ona göre hastaneyle görüşecektim
bu sahıs bana dr hafta sonu git diyebilen bir ş....z
evet kendimi ezdirdim işsiz kalırsam naparım korkusu vardı .çünkü düşsem tutacak kimsem yok ve bu sene üniversiteye baslayan bir kızım var
hep onu magdur etmeyeyim diye sustum
Ooo ben kesin uçururdumevli..
aman aman hiç bulasamam o işlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?