canım, benim simdi yok biseyim ama bel fitigim vardi ilk oldugunda 10 sene önceki hikaye yani... ama ne zaman zorlasam, ters hareket yapsam hala agrisi var, hep dikkat etmek durumundayim ama sükür ki eskisi gibi degil, yan kaslari kuvvetlendirmek gerekli ve fazla kilo almamak gerek... kilo cok sorun yaratir fitikta ... ama tedavisi icin verilen ilaclar da 10 kilo aldirmisti onu söyledim... yasim cok genc diye ameliyat yapmamislardi, iyiki de olmamisim...
çok güzeeeel yetercim.nerde böyle kaynana:84::84::84::84::84::84::84::84:
canim guzelmis ama nerde bizde o sans ........... nasilsin canim uzun zamandir gorusemiyoz ????????????
beni daha yeni otropediye yolucak dok. nezaman gitcam beli deil ins. amelyata ermeyis canim gecen hafta cektiyim filimde asiri derecede kayma var dedi dok. ondan daha incelemek icin ortopediyede bi yoluyem diyo ne olur bilemem artik herseyin hayirlisi ......... sanada cok gecmis olsun canim
oh sefan olsun canım nasıl oldu köfteafiyet olsun şeker akşam biraz geç gelirim önce benim adam pc ye oturuyo sonra sıra bana geliyo
slm arkadaşlar ben 17 haftalık hamileyim öle bi bakıyodum konunuzu gördüm yazmak istedim allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin benim 2 kızım olcak
selam kızlar nasılsınız...
oh afiyet seker olsun canim
kızlar ben kaçtım sofrayı hazırlayayım öpt. hepinizi byyyyyyyy
valla kızlar varmi böyle kaynana bilemiyorum
varsada dünyevi değildir herhalde
canım iyiyim çok şüküe canım canım eşime gittiğim için ancak akşamları 12 saat kadar giriyorum
akşama kadar konuşacak kimse yok oarada geliyorum burada çenem düşüyür
sara bitti mi yemek?
saol tatlisim... ama bak gercekten söylüyorum sırtüstü yatıp dinlenmen lazım... 15 günde iyi olucak sey 2 ayda gecmez yoksa.... oturmak yok, illa uzanman gerekli... bana böyle demislerdi doktorlar, aklında olsun.....
bitti canım.ama bulaşıkları halletmedim daha size bi bakayım dedim.bulaşıkları halledip gelecem .
tamam sekercim..bende gidip bi dolanayım buluruz sonra..
iyi olmana sevindim canim okudum esinde iyimis hadi herseyin hayirlisi canim simdi sirada tatli bir bebis hersey unutulur gider
cok saol canim verdiyin bilgiler icin .......... birazda zayifliya bilsem cok iyi olcak ama nasil :26::26:
tamam tatlım.sizler benim en iyi en yakın arkadaşlarım oldunuz buraya gelmediğim zamanlarda bile sizi düşünüyor özlüyorum.Allah hepinizden razı olsun.Allah hepimize bide bebek nasip etse mutluluğumuz sevincimiz katmerlense ne güzel olur.
kız mart ayı bereket ayı deyip koyulacam çalışmalara ama koçiş hasta
önce kilo konusunu hic takmamak gerek bence, ben zayiflamaya calisip, hap kullanip diyet yaptigim zamanlarda 10 gram bile zayiflayamamistim, sonra amaaaaaaannnnnn böylede küselimdiyip kafamda takıntı halinden cikardigim zaman 3-4 ay sonra 5 kilo vermis oldugumu fark ettim....
tabii birde yediginden fazlasini yakicaksin, aksam 6'dan sonra karbonhidrat yemiceksin, spor yapicaksin falan.... ama bence en önemlisi kiloyu bi takıntı haline getirmemek lazım...
Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"
Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"
kocis duzelsin ozaman basla bekle biraz
selam seker, niye belin agridi senin ya? gecmis olsun canım..
internet yoktu seker, evdeydik, is coktu, hava kapalıydi, pek bisey yapamadik.. sen ne yaptın asıl soru o? test?????
kız ben geldim sen gidiyosun, denk getiremedik bi türlü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?