Sabırla Bebeğini Bekleyenler

beni daha yeni otropediye yolucak dok. nezaman gitcam beli deil ins. amelyata ermeyis canim gecen hafta cektiyim filimde asiri derecede kayma var dedi dok. ondan daha incelemek icin ortopediyede bi yoluyem diyo ne olur bilemem artik herseyin hayirlisi ......... sanada cok gecmis olsun canim

Son düzenleme:
çok güzeeeel yetercim.nerde böyle kaynana:84::84::84::84::84::84::84::84:

canim guzelmis ama nerde bizde o sans ........... nasilsin canim uzun zamandir gorusemiyoz ????????????

valla kızlar varmi böyle kaynana bilemiyorum
varsada dünyevi değildir herhalde
canım iyiyim çok şüküe canım canım eşime gittiğim için ancak akşamları 12 saat kadar giriyorum
akşama kadar konuşacak kimse yok oarada geliyorum burada çenem düşüyür

saol tatlisim... ama bak gercekten söylüyorum sırtüstü yatıp dinlenmen lazım... 15 günde iyi olucak sey 2 ayda gecmez yoksa.... oturmak yok, illa uzanman gerekli... bana böyle demislerdi doktorlar, aklında olsun.....

oh sefan olsun canım nasıl oldu köfte afiyet olsun şeker akşam biraz geç gelirim önce benim adam pc ye oturuyo sonra sıra bana geliyo

içli köftem çok güzel oldu tabiki senin tarifin sayesinde ben hamuruna yumurta katmıyodum o yüzden dağılıyomuş demekki çözdüm ben.sağolasın canim akidişim.Allah sana hayırlı sağlıklı gül yüzlü bi evlat nasip etsin.

slm arkadaşlar ben 17 haftalık hamileyim öle bi bakıyodum konunuzu gördüm yazmak istedim allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin benim 2 kızım olcak

Allah hayırlısıyla kurtarsın canım seni.ikizlerinmi olacak ne güzel darısı başımıza.

selam kızlar nasılsınız...

hoşgeldin pelincim.biz iyiyiz sen nasılsın?

oh afiyet seker olsun canim

sağol canım benim.Allah sanada önce şifa sonra bebiş nasip etsin.

kızlar ben kaçtım sofrayı hazırlayayım öpt. hepinizi byyyyyyyy

afiyet olsun canım.çabuk gel özletme kendini.

iyi olmana sevindim canim okudum esinde iyimis hadi herseyin hayirlisi canim simdi sirada tatli bir bebis hersey unutulur gider

saol tatlisim... ama bak gercekten söylüyorum sırtüstü yatıp dinlenmen lazım... 15 günde iyi olucak sey 2 ayda gecmez yoksa.... oturmak yok, illa uzanman gerekli... bana böyle demislerdi doktorlar, aklında olsun.....

cok saol canim verdiyin bilgiler icin .......... birazda zayifliya bilsem cok iyi olcak ama nasil :26::26:

tamam sekercim.. bende gidip bi dolanayım buluruz sonra..

tamam tatlım.sizler benim en iyi en yakın arkadaşlarım oldunuz buraya gelmediğim zamanlarda bile sizi düşünüyor özlüyorum.Allah hepinizden razı olsun.Allah hepimize bide bebek nasip etse mutluluğumuz sevincimiz katmerlense ne güzel olur.

iyi olmana sevindim canim okudum esinde iyimis hadi herseyin hayirlisi canim simdi sirada tatli bir bebis hersey unutulur gider

kız mart ayı bereket ayı deyip koyulacam çalışmalara ama koçiş hasta

cok saol canim verdiyin bilgiler icin .......... birazda zayifliya bilsem cok iyi olcak ama nasil :26::26:

önce kilo konusunu hic takmamak gerek bence, ben zayiflamaya calisip, hap kullanip diyet yaptigim zamanlarda 10 gram bile zayiflayamamistim, sonra amaaaaaaannnnnn böylede küselim diyip kafamda takıntı halinden cikardigim zaman 3-4 ay sonra 5 kilo vermis oldugumu fark ettim....

tabii birde yediginden fazlasini yakicaksin, aksam 6'dan sonra karbonhidrat yemiceksin, spor yapicaksin falan.... ama bence en önemlisi kiloyu bi takıntı haline getirmemek lazım...

amin insallah.. benim güzel yurekli arkidisim...
insallah cümlemize nasip olur....

Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"

kızlar size ne anlatacağım
benim eşim çukurova ünverstesi balcalı has şu anda dün orada bir kız çocuğu 4 veya 5 yaşında gördüm karnı kocaman (9 aylı hamile kadın karnı kadar )
sonra öğrendimki kız karnıdaki ikiziymiş omuz kısmından karnına yapışık doğmuş kalbi ve diğer organları varmış sadece başı yokmuş hatta popusu varmış ve kaka yapıyormuş popo kısmına bez bağladıkları için biraz daha büyük görünüyormuş küçük kızın karnı
ve asıl önemlisi doğduğunda anne ve babası kızı has ter edip gitmişler oaradaki hemşireler bakmışlar bu güne kadar
çocuk servisinde yatıp kalkıyormuş has personelide ihtiyaclarını karşılıyormuş bir süre sonra ameliyatlar olacakmış ve düzelecekmiş
çok şekerdi ama ben çok ağladım yaşadıklarına ve yaşayacaklarına

yok canim okadar takmiyom belim icin diyom kilom bakinca fazla deil 68 kiloyum boyumda 168 fazla deil ama arim fazla oldu diye yoksa ne takicam

cok iyimis

kocis duzelsin ozaman basla bekle biraz

benim belim ağrır canım,fıtık başlangıcı var ve galiba kireçlenme olmuş,ondan tam emin değilim gerçi ama üzerinde fazla yatınca ağrıyo böyle,hayırlısı bakalım.
kızlar yaaa,hepiniz güzel güzel yemekler yapmışınız,benim koca daha gelmedi,kalkıp gircem heralde mutfağa,hofff,tamda gününü buldular tadilatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…