Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba canım, nasılsın?

canım ya, kırılmasın umudun, insallah hamilesindir, dur bi de yarın olsun bi ins.....

sağol canım çok şükür iyiym
sizden ne haber yaaaa listeler hazırlanım ooohhhh misler gibi inşşş en kalabalık liste hamiş listesi olsun

Selam kıjlar nasılsınız şekerleyeterim eşin yarın servise çıkıyomuş çok sevindim canım
zeynom dün birden yok oldun merak ettim canım iyisin deme

Son düzenleme:

canım calimero 12 mart demişti bat tarihini

çay yaptım dün ama sen yoktun ama ben senin için bugünde yaparım bitanesi.eşin iyiymiş çok sevindim.inşallah tezz vakitte eski sağlığına kavuşur canım.

sağol canım çok şükür iyiym
sizden ne haber yaaaa listeler hazırlanım ooohhhh misler gibi inşşş en kalabalık liste hamiş listesi olsun
amiiiiiiinnnnnnnn

çay yaptım dün ama sen yoktun ama ben senin için bugünde yaparım bitanesi.eşin iyiymiş çok sevindim.inşallah tezz vakitte eski sağlığına kavuşur canım.

amiiiiiiinnnnnnnn

canım benim sağol
okadar yorgun oluyorum ki saat 9 dayatıyorum sabahta 5.30 kalkıyorum canım
buraya uğramadan sizlere bakmadan içim rahat etmiyor

hadi bakalım hanımlar
mart ayı berek ayı olun inşşş hepiniz

Selam kıjlar nasılsınız şekerler
zeynom dün birden yok oldun merak ettim canım iyisin deme

canım, dün niyeyse enerjim, moralim yerlerde sürünüyodu, bugün daha iyiyim neyseki... bide internet problemimiz vardı, daha biraz önce geldi arada gidip geliyo.... ondan yanim...
sen nasılsın seker arkadasim?

inş. canım yeterim Allah yardımcın olsun canım çoğu gitti azı kaldı biraz daha dişini sık canım inş. RABBİM EN YAKIN ZAMANDA KOCİŞİNİ İYİLEŞTİRİP SİZE BİDE BEBİŞ NASİP ETSİN bugünler geçcek canım hem ne güzel yarın eşin servise çıkıyomuş

Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz
Leyla21................................... ????
edasez.................................... ????

Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
sara_28................................... 26 Subat
zelalca..................................... 10 Mart
cadı......................................... ????
eda33...................................... ????
metuka.................................... ????
kardelen.................................. ????
pike(zeynep)............................ 24 Mart
semi....................................... ?????
calimero85.............................. 12 Mart
muunes................................... ????
yeter...................................... 4 Mart

kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin...

Son düzenleme:
zeloş kız içli köfteyi yaptım yanınada tel şehriye çorbası yaptım.tabikide yoğurt ve turşu bide sütlaç yaptım.biz yemek yiyelim akşam görüşürük teme mi?

canım, dün niyeyse enerjim, moralim yerlerde sürünüyodu, bugün daha iyiyim neyseki... bide internet problemimiz vardı, daha biraz önce geldi arada gidip geliyo.... ondan yanim...
sen nasılsın seker arkadasim?

özledim seni:78::78::78:hep iyi ol canım inş. bebişin gelince dahada iyi olcan canım inş. Rabbim biran önce kucağını doldurur güzel arkidişimbende iyiyim canım eşim birazdan gelir o gelene bakim dedim bizim çıtırlar ne yapıyo

zeloş kız içli köfteyi yaptım yanınada tel şehriye çorbası yaptım.tabikide yoğurt ve turşu bide sütlaç yaptım.biz yemek yiyelim akşam görüşürük teme mi?

oh sefan olsun canım nasıl oldu köfte afiyet olsun şeker akşam biraz geç gelirim önce benim adam pc ye oturuyo sonra sıra bana geliyo

canım arkadasim, sagol güzel dileklerin icin, insallah seninde ve burdaki tüm hatunlarında saglikli evladlari olur insallah. Allah yar ve yardımcımız olsun, dualarimizi kabul etsin insallah...

iyi yaptın canım, bende bi bakayım dedim.. sonra görüsürüz gene ins. (net gitmezse bizde...)

kızzzzzzzzz bal damlıyor ağzından

Son düzenleme:

canım benimkide 10 mart ama bu ay biraz geçikir die düşünüyom

slm arkadaşlar ben 17 haftalık hamileyim öle bi bakıyodum konunuzu gördüm yazmak istedim allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin benim 2 kızım olcak

amin canım amin Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsinya akşam sizin evde net gitmesin banane:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…