Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm arkadaşlar ben 17 haftalık hamileyim öle bi bakıyodum konunuzu gördüm yazmak istedim allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin benim 2 kızım olcak

canım insallah saglikla kucagina almak nasip olur.. ikizin mi olucak yoksa 2. cocugun mu? bide alttaki cizelgede 4 haftalik görünüyor canım onu düzelt istersen...

slm arkadaşlar ben 17 haftalık hamileyim öle bi bakıyodum konunuzu gördüm yazmak istedim allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin benim 2 kızım olcak

amin canım ne güzel maşallah ikizlerinmi olcak Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin canım

zeloş kız içli köfteyi yaptım yanınada tel şehriye çorbası yaptım.tabikide yoğurt ve turşu bide sütlaç yaptım.biz yemek yiyelim akşam görüşürük teme mi?
afiyet olsun canım

inşşşşşşşş kızlar rabbim en kısa zamanda
amin canım insallah Rabbim duysun sesimizi....

aminnnnnnnn canım aminnnnnnnn

Karısını öldürüp ; yeni yaptırdığı evin temeline gömen adamdan şok itiraf : " Evi benim üzerime yap dedi "... !!!
.

cadı kız, sordum görmedin, belin nasıl oldu, dinleniyo musun? bak bu is ciddi bana ameliyat yapmamak icin bisürü cortizonlu hap vermislerdi 3 sene 60 kilo dolastim, normalim 50 kilo yanim , benden söylemesi, yat dinlen!!!!!!!

İşte bir annenin yuvadan giden oğula son vedası.
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yen......i gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu. Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir durumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına: "Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi: "Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak___

cadı kız, sordum görmedin, belin nasıl oldu, dinleniyo musun? bak bu is ciddi bana ameliyat yapmamak icin bisürü cortizonlu hap vermislerdi 3 sene 60 kilo dolastim, normalim 50 kilo yanim , benden söylemesi, yat dinlen!!!!!!!

belim biraz iyi simdi ari kesici iciyorum dinleniyom canim ........ ben sanirim kilo aldim diye bu beni bukaar cok zorluyo yiyip yatiyom cok ari olunca bu sefer de kilolar geliyor ........senin neden ariyo canim ne oldu amelyat yapmadilarmi ???????????????

çok güzeeeel yetercim.nerde böyle kaynana:84::84::84::84::84::84::84::84:

çok güzeeeel yetercim.nerde böyle kaynana:84::84::84::84::84::84::84::84:

canım, benim simdi yok biseyim ama bel fitigim vardi ilk oldugunda 10 sene önceki hikaye yani... ama ne zaman zorlasam, ters hareket yapsam hala agrisi var, hep dikkat etmek durumundayim ama sükür ki eskisi gibi degil, yan kaslari kuvvetlendirmek gerekli ve fazla kilo almamak gerek... kilo cok sorun yaratir fitikta ... ama tedavisi icin verilen ilaclar da 10 kilo aldirmisti onu söyledim... yasim cok genc diye ameliyat yapmamislardi, iyiki de olmamisim...

canim guzelmis ama nerde bizde o sans ........... nasilsin canim uzun zamandir gorusemiyoz ????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…