Sabırla Bebeğini Bekleyenler

atesin süper canım

canım 17. gün catlamis olabilir ama emin olamayiz daha yarinki atesine de bakmak lazim... mümkünse bu geceyi degerlendirin, cok iyi olur bence....

canım iyimi gerçekten :26:bu ay hep düşük gitti geçen ay hiç 36.2 altına düşmemişti hep üstü gidiyodu bu ay yerlerde sürünüyozeynom yumoş çatladıktan sonra uzayan akıntı genede gelirmi:86::86:

en fazla meyve ye , bi elma olabilir, göbükü doldurma gece gece... lifli bisküvi olabilir

canını hic sıkma seker... tutunca bir defayla bile tutuyor, is ki kısmetimizde olsun, dertlenme onun icin yanim...

meyve iyi canimda ben daha sadece kavalti etmisim saat 12 de onunla duruyorum kalkip bir salata yapip gelim canim

en fazla meyve ye , bi elma olabilir, göbükü doldurma gece gece... lifli bisküvi olabilir

canını hic sıkma seker... tutunca bir defayla bile tutuyor, is ki kısmetimizde olsun, dertlenme onun icin yanim...

canım kilo sorunun yoksa canın ne istiyosa ye ben şimdi mısır patlattım bide çay var yanında kızlar istermisinizz

oh maşallah canım Rabbim mutluluğunu daim etsinsebebini bizede sölücenmi

tabiki söylerim canım ama daha önce söylemiştim sanırım ama olsun yine söylerim kısmetse martta tüp bebek yapılacak valla ben umudumu kesmiştim seneye kadar ama rabbim yeniden bana bi umut kapısı açtı inşallah sonucunuda hayırlı olarak alırım inananın çok umutluyummm

canım bide senin yeni sey oldu ya canım biraz düzenin etkilenmis olabilir, genelde yumurta catladıktan sonra gelmez o akinti ama bazi insanlarda oluyormus.. atesinin yükselmesine var zaman catladiktan sonra kademeli yükselir seker, sen icini rahat tut, stres yapma, kendini cok dinleme, en önemlisi bunlar....

meyve iyi canimda ben daha sadece kavalti etmisim saat 12 de onunla duruyorum kalkip bir salata yapip gelim canim
ama olmaz ki oyle cadi kız... sık sık az yemek yemek lazim, en birinci öyle olur bence....

insallah Rabbim bebegini verir arkadasim, hayırlısı olsun...

senin adına çok sevindim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…