- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
iyiyim ececimsen nasılsın tatliş
atesin süper canım
canım 17. gün catlamis olabilir ama emin olamayiz daha yarinki atesine de bakmak lazim... mümkünse bu geceyi degerlendirin,cok iyi olur bence....
en fazla meyve ye , bi elma olabilir, göbükü doldurma gece gece... lifli bisküvi olabilir
canını hic sıkma seker... tutunca bir defayla bile tutuyor, is ki kısmetimizde olsun, dertlenme onun icin yanim...
son 1 senenin belkide en iyi günlerinden birilerini yaşıyorum diyebilirim canımm
kızlar ben çıktım,gelirim biraz sonra gene.
en fazla meyve ye , bi elma olabilir, göbükü doldurma gece gece... lifli bisküvi olabilir
canını hic sıkma seker... tutunca bir defayla bile tutuyor, is ki kısmetimizde olsun, dertlenme onun icin yanim...
idare ediyor canim oh bendeaciktim ne yesem simdi :26::26::26:
oh maşallah canım Rabbim mutluluğunu daim etsinsebebini bizede sölücenmi
oh maşallah canım Rabbim mutluluğunu daim etsinsebebini bizede sölücenmi
canım iyimi gerçekten :26:bu ay hep düşük gitti geçen ay hiç 36.2 altına düşmemişti hep üstü gidiyodu bu ay yerlerde sürünüyozeynom yumoş çatladıktan sonra uzayan akıntı genede gelirmi :86::86:
meyve iyi canimda ben daha sadece kavalti etmisim saat 12 de onunla duruyorum kalkip bir salata yapip gelim canim
tabiki söylerim canım ama daha önce söylemiştim sanırım ama olsun yine söylerim kısmetse martta tüp bebek yapılacak valla ben umudumu kesmiştim seneye kadar ama rabbim yeniden bana bi umut kapısı açtı inşallah sonucunuda hayırlı olarak alırım inananın çok umutluyummm
tabiki söylerim canım ama daha önce söylemiştim sanırım ama olsun yine söylerim kısmetse martta tüp bebek yapılacak valla ben umudumu kesmiştim seneye kadar ama rabbim yeniden bana bi umut kapısı açtı inşallah sonucunuda hayırlı olarak alırım inananın çok umutluyummm
insallah Rabbim bebegini verir arkadasim, hayırlısı olsun...
canım sen daha yemek yemedinmi
kızlar lokumla çay içiyom sizede vereyim mi?
canım kilo sorunun yoksa canın ne istiyosa ye ben şimdi mısır patlattım bide çay var yanında kızlar istermisinizz
senin adına çok sevindim canım.
canlarım bizde şimdi çay içiyoz saracım lokumda varheheheh ne güzel hep beraber çay içip sohbet ediyoz Rabbim bozmasın keyfimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?