Sabırla Bebeğini Bekleyenler

allah yardimcin olsun canim insalla en kisa zamanda bebeyine kavusursun .......

canım inş. hiç tüpe bile gerek kalmadan bebişin gelir gerçi olsunda ha normal ha tüp farketmez tüpün inş. hayırlı olsun canım bebişinin gelişine vesile olsun şeker

canım inş. hiç tüpe bile gerek kalmadan bebişin gelir gerçi olsunda ha normal ha tüp farketmez tüpün inş. hayırlı olsun canım bebişinin gelişine vesile olsun şeker

aminnn canım evet olsunda normal tüp farketmez rabbim hayırlısı ile nasip etsinde yavrumu kucagıma almayı inşallah daha fazla bekletmez yarabbim

biraz once salata yaptim yiyorum canim saol

ben görmedim canım, ne sordun ki acaba??? ben lokum gördüm orada kaldim... bugün sabahtan beri canım lokum istiyodu... bide burda görünce saka gibi geldi.... cikip lokumcu aricam.... hehehe

bende onu dedim işte zeynocum size lokum vereyimmi dedim kimse istemedi.

zeynom biliyon ben pek bedenimi dinlemem ama nedense bana yumoşum daha çatlamamış gibi geliyo çünki çatlayınca ağrılarım dinerdi ama devam ediyo kasıklarıma batıyo:26::26::26:bakalım zamanla anlıcaz hayırlısı olsun

zelalım limonlu çay severmisin ben limonu dilimleyip çayın içine atıyorum çok güzel oluyo.hem çaydaki tein maddesinide toplayıp çayı yumuşatıyo biliyomusun.ama ben sonra o limonu yiyorum ekşi ekşi çok hoşuma gidiyo.

Son düzenleme:

canım ben lokumu görünce dedimya iceri gidip benzer ne var aramaya gittim simdi böyleysem hamile olursam nasıl olurum bilemiyorum... cok pis bogaz olabiliyorum... bide kendimi tutmayi bilmiyorum, yedikce yerim.. cok sevirims lokumu ver bana sen lokumları....

saracım benim lokumla fazla aram iyi degildir o yüzden cvp vermedim zelal aklıma gelmişken canım sen incir kürü uygulamışsın sanırım bişi soracam ben sogan kürü ile beraber uyguluyorum incir kürünü aralarında 15 dk bekliyorum içmeden önce sence bi zararı olur mu

canım 2 kuru bırarada uygulama

zelalda lokum varmış ecede istemiyo cadı salata yiyo yanında lokum gitmez ben hepsini sana veriyom zeynocum al afiyet olsun akidişime.

canım en iyi sen bilirsin vucudunu, öyleyse öyledir bence, diyorum ya, ilk ates olcumu vucudu anlama ayı (ilk ay), bide saglikli yorum icin bi 20 gün falan gecmeli ki öyle anlasilsin... sen mümkünse calis bugece...

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka semi+ zelalca+ son_ece leyliko+ sara_28+ Fatooos caadi pikepolat+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…