canlarım bizde şimdi çay içiyoz saracım lokumda varheheheh ne güzel hep beraber çay içip sohbet ediyoz Rabbim bozmasın keyfimizi
aşkolsun kızlar size bişey sordum ama cevap vermediniz
afyon lokumu ise yerim yoksa yemem saracımmm
tabiki söylerim canım ama daha önce söylemiştim sanırım ama olsun yine söylerim kısmetse martta tüp bebek yapılacak valla ben umudumu kesmiştim seneye kadar ama rabbim yeniden bana bi umut kapısı açtı inşallah sonucunuda hayırlı olarak alırım inananın çok umutluyummm
tabiki söylerim canım ama daha önce söylemiştim sanırım ama olsun yine söylerim kısmetse martta tüp bebek yapılacak valla ben umudumu kesmiştim seneye kadar ama rabbim yeniden bana bi umut kapısı açtı inşallah sonucunuda hayırlı olarak alırım inananın çok umutluyummm
aşkolsun kızlar size bişey sordum ama cevap vermediniz
canım inş. hiç tüpe bile gerek kalmadan bebişin gelirgerçi olsunda ha normal ha tüp farketmez tüpün inş. hayırlı olsun canım bebişinin gelişine vesile olsun şeker
biraz once salata yaptim yiyorum canim saolcanım bide senin yeni sey oldu ya canım biraz düzenin etkilenmis olabilir, genelde yumurta catladıktan sonra gelmez o akinti ama bazi insanlarda oluyormus.. atesinin yükselmesine var zaman catladiktan sonra kademeli yükselir seker, sen icini rahat tut, stres yapma, kendini cok dinleme, en önemlisi bunlar....
ama olmaz ki oyle cadi kız... sık sık az yemek yemek lazim, en birinci öyle olur bence....
allah yardimcin olsun canim insalla en kisa zamanda bebeyine kavusursun .......
ben görmedim canım, ne sordun ki acaba??? ben lokum gördüm orada kaldim... bugün sabahtan beri canım lokum istiyodu... bide burda görünce saka gibi geldi.... cikip lokumcu aricam.... hehehe
canım bide senin yeni sey oldu ya canım biraz düzenin etkilenmis olabilir, genelde yumurta catladıktan sonra gelmez o akinti ama bazi insanlarda oluyormus.. atesinin yükselmesine var zaman catladiktan sonra kademeli yükselir seker, sen icini rahat tut, stres yapma, kendini cok dinleme, en önemlisi bunlar....
ama olmaz ki oyle cadi kız... sık sık az yemek yemek lazim, en birinci öyle olur bence....
bende onu dedim işte zeynocum size lokum vereyimmi dedim kimse istemedi.
bende onu dedim işte zeynocum size lokum vereyimmi dedim kimse istemedi.
saracım benim lokumla fazla aram iyi degildir o yüzden cvp vermedim zelal aklıma gelmişken canım sen incir kürü uygulamışsın sanırım bişi soracam ben sogan kürü ile beraber uyguluyorum incir kürünü aralarında 15 dk bekliyorum içmeden önce sence bi zararı olur mu
canım ben lokumu görünce dedimya iceri gidip benzer ne var aramaya gittim simdi böyleysem hamile olursam nasıl olurum bilemiyorum... cok pis bogaz olabiliyorum... bide kendimi tutmayi bilmiyorum, yedikce yerim.. cok sevirims lokumu ver bana sen lokumları....
zeynom biliyon ben pek bedenimi dinlemem ama nedense bana yumoşum daha çatlamamış gibi geliyo çünki çatlayınca ağrılarım dinerdi ama devam ediyo kasıklarıma batıyo:26::26::26:bakalım zamanla anlıcaz hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?