ya evet hiç sormaa çok berbat bişi bu ya ya kızlar bişi soracam ben incir kürünü soganla beraber uyguluyorum o bittikten 15 dk sonra inciri içiyorum bi zararı olur mu
canım 2 kuru bırarada uygulama
canım 2 kuru bırarada uygulama
zelalda lokum varmış ecede istemiyo cadı salata yiyo yanında lokum gitmez ben hepsini sana veriyom zeynocum al afiyet olsun akidişime.
canımm sakın böyle uygulama 2 kür aynı anda uygulanmamalymış bilgin olsun. 15 gün soğan kürü 7-10 gün ara ver incire öyle başla..
dünde yazdım kızlar bilginiz olsun incir kistte yapabilirmiş....eğer kist sorunu olan varsa öncelikle soğana başlasın....
zelalım limonlu çay severmisin ben limonu dilimleyip çayın içine atıyorum çok güzel oluyo.hem çaydaki tein maddesinide toplayıp çayı yumuşatıyo biliyomusun.ama ben sonra o limonu yiyorum ekşi ekşi çok hoşuma gidiyo.
saracım herzamanki gibi çooook kibarsın hem bize gül veriyon hemde lokum ikram ediyongel kıj buraya öpücem seni
aaaaaaa metukamda gelmiş gel gel metukam lokum dağıtıyom ben sanada vereyim.
sen ne yaptın kuru patlıcan dolmasını pişirdinmi?
aaaaaaa metukamda gelmiş gel gel metukam lokum dağıtıyom ben sanada vereyim.
sen ne yaptın kuru patlıcan dolmasını pişirdinmi?
bende onu dedim işte zeynocum size lokum vereyimmi dedim kimse istemedi.
canım ben çayı toz şekerle içemiyom kesme şekerle içiyom oda limonlu harika olurbu arada limonu ekşi ekşi yiyorum dedin ya yüzüm buruştu
canım en iyi sen bilirsin vucudunu, öyleyse öyledir bence, diyorum ya, ilk ates olcumu vucudu anlama ayı (ilk ay), bide saglikli yorum icin bi 20 gün falan gecmeli ki öyle anlasilsin... sen mümkünse calis bugece...
dene canım gerçekten faydalı ama tadı hoşuna gitmeyebilir genizi yakan acımtırak bir tadı var eğer istemezsen hapı var tablet şeklinde eczaneden temin edebilirsin aynı şey hiçbir yan etkisi yokmuş ve yurt dışında doktorların tavsiye ettiği tek şeymiş baya araştırdım. bizim doktorlar sadece ilaçla tedavi ediyorlar alternatif tıp için hala kullanıma geçemediler malesef
bende çayı kırtlama içiyorum.ekşiyi çok seviyorum mesela salataya limonu sıkıyorum kabuğunu da yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?