Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ya evet hiç sormaa çok berbat bişi bu ya ya kızlar bişi soracam ben incir kürünü soganla beraber uyguluyorum o bittikten 15 dk sonra inciri içiyorum bi zararı olur mu

canımm sakın böyle uygulama 2 kür aynı anda uygulanmamalymış bilgin olsun. 15 gün soğan kürü 7-10 gün ara ver incire öyle başla..

dünde yazdım kızlar bilginiz olsun incir kistte yapabilirmiş....eğer kist sorunu olan varsa öncelikle soğana başlasın....

kistimin olup olmadıgını bilmiyorum canım ya varsa iyi gelsin diye kullanıyordum kullanmayım o zaman

canım ben çayı toz şekerle içemiyom kesme şekerle içiyom oda limonlu harika olurbu arada limonu ekşi ekşi yiyorum dedin ya yüzüm buruştu

canım ben çayı toz şekerle içemiyom kesme şekerle içiyom oda limonlu harika olurbu arada limonu ekşi ekşi yiyorum dedin ya yüzüm buruştu

bende çayı kırtlama içiyorum.ekşiyi çok seviyorum mesela salataya limonu sıkıyorum kabuğunu da yiyorum.

çok doğru söylüyorsun canımç hayıtı bende kullanıyorum ama benim yöntem hergün yatmadan önce 4-5 tane hayıt tohumunu yutuyorum. Eğer düşük tansiyon probleminiz varsa yatmadan 30 dk önce için. bunu tablet olarak almak istersenizde agnucaston diye bir preparatı var onu da kullanabilirsiniz. bildiğim kadarıyla bunu doktorlarda yazıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…