kızlarr sabah uyandımmm çok halsizdim.... hala kendime gelemedim. başım ağrıyor, dönüyor, midem bulanıyorrr .... çokk halsizimm yaaa
ben de geldım ama gıdıyom
sabah gorusuruz
:119::119::119::119::119::119::119::80::80::80::79::79::79::79:
tamam canim kendine iyi bak
ben de geldım ama gıdıyom
sabah gorusuruz
:119::119::119::119::119::119::119::80::80::80::79::79::79::79:
kocayı kızdırmamak lazım....dedıgın gıbı ısımız duser snra
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyiyim kızlarrr bi yandanda ütü yapıyrmmmm onun için genel cevap veriyrm:92:
laparoskobi oldum evet benim tüplerde sorun.buraya yazmıştım hikayemi.cvplarımı takip edip okuyabilirsiniz
kızlar müzik dinliyorum yonca lodi mum lekesi,funda arar ikimiz,ebru gündeş beyaz ve cumartesi çok güzel şarkılar dinlemenizi öneririm
leylicim hamile olmayasın.
şarkı dinlemeyi bende çok seviyomama şu an televizyon dibimde eşim sesini açmış telegolü izliyo bende sizle konuşuyom yani çok romantik bi ortam var bide arada eşim maçla ilgili bişeyler söylüyo bende kafamı karıştırıyosun die kızıyom yani bizde romantizm tavan yaptı
şarkı dinlemeyi bende çok seviyomama şu an televizyon dibimde eşim sesini açmış telegolü izliyo bende sizle konuşuyom yani çok romantik bi ortam var bide arada eşim maçla ilgili bişeyler söylüyo bende kafamı karıştırıyosun die kızıyom yani bizde romantizm tavan yaptı
kızlar 2.5 yıllık evliyim.
ilk 3ay vajinusmustum.
sonra onu atlattık.bebek istemeye başladık.önce sorun eşimde çıktı.ameliyat oldu.sonra baktık hala olmuo.rahim filmi sonucu benim tüplerimin tıkalı olduğu anlaşıldı.
geçtimiz ekim ayında ameliyat oldum dr çok ümit bağlama açılmama şansı daha yüksek çünkü zor bi ameliyat dedi.yapılan dualar sayesinde 2 saat süren bi ameliyatla açıldılar ama hala bebek yok beklemedeyim.2aydır adetim 45günde bir olduuu her geçikmeye hamileyim sandım.kanda negatif çıkmasına rağmen.meğer yumurtalarım tembeleşmiş.geçen ay karından iğnelerle yumurtam oluştu çatlatma iğnesi oldum ama dün yine adet oldum.bu ayda aynı tedaviye devamm.
sizin hikayeleriniz neler
kızlarrr ben çıkıyorum hepinize iyi gecelerrr sonra gelebilirsem gelecegimmm öptüm hepinizi
kızlarrr ben çıkıyorum hepinize iyi gecelerrr sonra gelebilirsem gelecegimmm öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?