Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ben de geldım ama gıdıyom

sabah gorusuruz
:119::119::119::119::119::119::119::80::80::80::79::79::79::79:

ne ara geldin ne ara gidiyon kız seninle hiç uzun uzun konuşamıyok şimdi git ama kendini özletme tamam mı canım benim.

iyiyim kızlarrr bi yandanda ütü yapıyrmmmm onun için genel cevap veriyrm:92:

laparoskobi oldum evet benim tüplerde sorun.buraya yazmıştım hikayemi.cvplarımı takip edip okuyabilirsiniz

kızlar müzik dinliyorum yonca lodi mum lekesi,funda arar ikimiz,ebru gündeş beyaz ve cumartesi çok güzel şarkılar dinlemenizi öneririm

Son düzenleme:
iyiyim kızlarrr bi yandanda ütü yapıyrmmmm onun için genel cevap veriyrm:92:

laparoskobi oldum evet benim tüplerde sorun.buraya yazmıştım hikayemi.cvplarımı takip edip okuyabilirsiniz

canım bende laparoskopi oldum tek tüpüm kapalı senin sorunun ne:26:

geçmişi okumadım
doğru hatırlıyorum ozaman
benimde tüpümde problem var.o yüzden takip etmiştim.
şimdi nasılsın peki.problem kalmamıştır umarım

kızlar müzik dinliyorum yonca lodi mum lekesi,funda arar ikimiz,ebru gündeş beyaz ve cumartesi çok güzel şarkılar dinlemenizi öneririm

şarkı dinlemeyi bende çok seviyom ama şu an televizyon dibimde eşim sesini açmış telegolü izliyo bende sizle konuşuyom yani çok romantik bi ortam var bide arada eşim maçla ilgili bişeyler söylüyo bende kafamı karıştırıyosun die kızıyom yani bizde romantizm tavan yaptı

kızlarrr ben çıkıyorum hepinize iyi gecelerrr sonra gelebilirsem gelecegimmm öptüm hepinizi

tatlım benim eşimde telegolü izliyo tv nin sesi fazla değil bende pcnin sesini az açtım müzik dinliyorum.hemide sizinle yazışıyorum.

kızlarrr bu hikayemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…