Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarrr bu hikayemmm

canım tüplerinin açılmasına çok sevindim sende pko var galiba sakın kafaya takma birsürü pkolu anne oluyo zaten sende yumoşları uyaran ilaçlara başlamışsın inş. biran önce bebişin gelir Rabbim yüzünü güldürsün canım bu arada kaç yaşındasın:26:
tatlım bende 12 senelik evliyim 34 yaşındayım 3 aşılama 2 tüp denemem var malesef olmadı hiç biriama topiğimizin ismi gibi sabırla hala bekliyorum inş.Rabbim hepimizin yüzüne baksın bebişlerimizi bizlere nasip etsin

22yaşındayım.

pko yu hep duydumda nolduğunu bilmiyrm biraz açıklarmsn cnm

zeloş bişey diyecem eminim çok güleceksin.canım yeşil biber dolması çekiyo.ben daha hamile kalmadan aşermeye başladım.

22yaşındayım.

pko yu hep duydumda nolduğunu bilmiyrm biraz açıklarmsn cnm

tatlım daha yaşın çok küçük inş. bizim kadar aramassın pko yumurta tembelliğine deniyor yumoş oluyo ama gelişmeden gidiyo bazılarındada çok fazla yumoş olunca hiç biri gelişmiyomuş dr un bi açıklama yapmadımı canım pkolular genelde klomen kullanıyo ve çatlatma iğnesi

zeloş bişey diyecem eminim çok güleceksin.canım yeşil biber dolması çekiyo.ben daha hamile kalmadan aşermeye başladım.

:44::44:saracım ben şincikten düşünüyom :44::44:ne olacak senin bu kocanım halisen şincik inş. 9 ay boyunca bırakmassın adam totoşunu yere koysun

kullanıyrm cnm çatlatma iğnesi klomen

merionel iğne,2aydırda puregon tüp bebekte kullanılan iğneden oluyrmmm

kullanıyrm cnm çatlatma iğnesi klomen

merionel iğne,2aydırda puregon tüp bebekte kullanılan iğneden oluyrmmm

canım meriyonal tüpte akşam iğnesi olarak vuruluyo puregonda ağır bi iğne neden dr un bu kadar ağır bi tedavi uyguluyoki hemde masraflı millet bu iğnelerle tüp yaptırıyo:26:

kızlar benim aşılama ve tüple ilgili bilgim olmadığım için sohbetinize katılamıyorum.ama bu kimyasal gebelik olayı benim kafamı karıştırıyo bugün biraz araştırdım onu sizin bilginiz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…