Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım çok ilginç hiç duymamıştım bende bi kaç kez oldu ama pıhtı değilde ak ciğere benziyodu bebek olabilirmi:26:

işte canım bende de oldu böyle bişey bugün okuyunca netten acaba dedim ben sessiz düşüktemi yaptım.hamileliğimden önceydi.hem çok ağrılı ve sancılı bi adetti hemde parça parça gitmişti.düşün yorgan döşek yatmıştım da annem bakmıştı bana.ama hiç düşüğe yormamıştım.

evet canım onu bende duydum...eriyip giderse ken erimezse et gibiyse bebek ..

zelalca sizin ozmn tıbbi olarak bi probleminiz yok.nedeni bilinmeyen infertilitemi???

sara_28 sizin sorun ney cnm???kaç yıllık evlisiniz

canım ben 35 yaşındayım.2,5 yıllık evliyim.bizde bi sorun yok canım.ben 9 ay önce bi düşük yaşadım.şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum.

evet kızlar maşşallahınız var hem çok hızlısınızzz hemdeeee sohbetiniz çok güzel

tatlım sende artık bizdensingirmek istediğin yerden sohbetlere katıl sende tatlım tüp yapmak istersen yap kimseyi takmasenin çocuğunun olmaması sanki onların çokmu umrunda inş. bebişin olsunda gerisi önemli değil canım

zaten kadınların çoğuuu adetle birlikte düşük yaprlarmış.bilmezlermiş bile.bebek tutunamadana detle dışarı atılırmış.tv de bi prof sölemişti.rabbim herşeyin hayırlısını versin ne diyelimm bizimde sınavımız böle.milletin kocası üstüne ceket atsa hamile kalıo.ben kendi adıma resmen umuda kalkıyrm ilişkiden sonraa.ayaklarımı az kaldı tavana asıcam ama yine bişi yok:86:

canım ben 35 yaşındayım.2,5 yıllık evliyim.bizde bi sorun yok canım.ben 9 ay önce bi düşük yaşadım.şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum.

rabbim çabuk zamanda meleğini sana kavuştusun.nedne düştü acaba kendini çokmu yordun???

edaa senin hikayen ney cnm.

kızlar sayımız azken sizi tanımak istedim sıktıysam k.bakmayın

zelalca sizin ozmn tıbbi olarak bi probleminiz yok.nedeni bilinmeyen infertilitemi???

sara_28 sizin sorun ney cnm???kaç yıllık evlisiniz

canım aslında bizim sorunumuz var bende hipotroid var tek tüp kapalı eşimde morfoloji sorunu var umudumuz Rabbim inş. hiç birimizin umutlarını boş çevirmez

canım sen çok hoşsun.ayaklarını tavana mı asıcaksın. beni çok güldürdün Allahta eni güldürsün.tez vakitte hamile kalasın inşallah.

rabbim çabuk zamanda meleğini sana kavuştusun.nedne düştü acaba kendini çokmu yordun???

hg maonyaaa
ben 26 yasındayım 3 yıl olcak evleneli 2 defa düşük yaptım biri 15 günlüktü digeri 2,5 aylık ikizdi ama olmadı yine daha yeni kürtaj oldum sabırla 3 ayın gecmesini ve bebegimin bana tekrardan gelmesini bekliyorum

tatlım belinin altına yastık koyman yeterli öle uğraşırken bile kendini kasarsın ama farketmessin

kızlar biri daha tüplerim hasarlı demiştii.ama adını unuttum adını hatırlayan varmı???

saol cnm ama gerçeklerrr.belimin altında yastıkkk ayaklar havada.sabaha kadar yıkanma ve ayağa kalkmak yokkk.ama gelmio iştee

olurmu öyle şey kız.tabiki bizi sıkmıyosun birbirimizi tanıyacazki sohbetlerimiz daha güzel olsun.burada çok sıcak bi ortam var bunu sende farkedeceksin sende artık bizdensin tatlım benim.

cnmmm inşşş meleğin arayı açmadan gelir annesine.

en azından hamile kalabiliyosunuz ya buna şükür cnm.

ben ianacımı kaybettim.sanki hiç anne olamayacak gibime geliyrmmm:2:bazende duyuyorum hamile kaldımda spermlerin hepsi içeri gitti kup kuru kalktım dien kadınlar çok fazla,yada hamile kaldımı hissettim sanki vajinamın içinde kıpırdanma oldu dieeee.bende hepsi dışarı çıkıoo

olurmu öyle şey kız.tabiki bizi sıkmıyosun birbirimizi tanıyacazki sohbetlerimiz daha güzel olsun.burada çok sıcak bi ortam var bunu sende farkedeceksin sende artık bizdensin tatlım benim.

bak mesele ben bi geldim bi daha da gitmrdim bu topikten başka yere bakmıom valla hatta pc yi bile sizin iin acıorumm

canım semiyle leyliko bide cadının tek tüpü tıkalı :93::93::93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…