tatlım çok ilginç hiç duymamıştım bende bi kaç kez oldu ama pıhtı değilde ak ciğere benziyodu bebek olabilirmi:26:
evet bide şey okudum pıhtı şeklinde kanama oluyorya o parçayı suyun altında yıkadığında eriyip gidiyosa kanmış ama yıkadıkça beyaz ete dönüşüyosa bebek miş.düşük yapıyosun demekmiş.buna tıpta sessiz düşükde deniyomuş.
zelalca sizin ozmn tıbbi olarak bi probleminiz yok.nedeni bilinmeyen infertilitemi???
sara_28 sizin sorun ney cnm???kaç yıllık evlisiniz
evet kızlar maşşallahınız var hem çok hızlısınızzz hemdeeee sohbetiniz çok güzel
canım benim sen süpersin.Allah ne muradın varsa versin canım.tez vakitte hamile kalasın inşallah.gel seni bi öpem.
saracım hadi gözün aydın edacık sana dolma yapmışbi tanede ben alabilirmiyim:78::78::78::78::78:
canım ben 35 yaşındayım.2,5 yıllık evliyim.bizde bi sorun yok canım.ben 9 ay önce bi düşük yaşadım.şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum.
zelalca sizin ozmn tıbbi olarak bi probleminiz yok.nedeni bilinmeyen infertilitemi???
sara_28 sizin sorun ney cnm???kaç yıllık evlisiniz
zaten kadınların çoğuuu adetle birlikte düşük yaprlarmış.bilmezlermiş bile.bebek tutunamadana detle dışarı atılırmış.tv de bi prof sölemişti.rabbim herşeyin hayırlısını versin ne diyelimm bizimde sınavımız böle.milletin kocası üstüne ceket atsa hamile kalıo.ben kendi adıma resmen umuda kalkıyrm ilişkiden sonraa.ayaklarımı az kaldı tavana asıcam ama yine bişi yok:86:
rabbim çabuk zamanda meleğini sana kavuştusun.nedne düştü acaba kendini çokmu yordun???
edaa senin hikayen ney cnm.
kızlar sayımız azken sizi tanımak istedim sıktıysam k.bakmayın
rabbim çabuk zamanda meleğini sana kavuştusun.nedne düştü acaba kendini çokmu yordun???
tabiki tatlım sizin için yaptımmmm afiyet olsunnn yarasın hepimiz karnınıda bebiş olsun..
hg maonyaaa
ben 26 yasındayım 3 yıl olcak evleneli 2 defa düşük yaptım biri 15 günlüktü digeri 2,5 aylık ikizdi ama olmadı yine daha yeni kürtaj oldum sabırla 3 ayın gecmesini ve bebegimin bana tekrardan gelmesini bekliyorum
olurmu öyle şey kız.tabiki bizi sıkmıyosun birbirimizi tanıyacazki sohbetlerimiz daha güzel olsun.burada çok sıcak bi ortam var bunu sende farkedeceksin sende artık bizdensin tatlım benim.
kızlar biri daha tüplerim hasarlı demiştii.ama adını unuttum adını hatırlayan varmı???
saol cnm ama gerçeklerrr.belimin altında yastıkkk ayaklar havada.sabaha kadar yıkanma ve ayağa kalkmak yokkk.ama gelmio iştee
bak mesele ben bi geldim bi daha da gitmrdim bu topikten başka yere bakmıom valla hatta pc yi bile sizin iin acıorumm
bak mesele ben bi geldim bi daha da gitmrdim bu topikten başka yere bakmıom valla hatta pc yi bile sizin iin acıorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?