geldim ama o kadar konuşmuşsunuz ki,geçmişi bitirene kadar herkez iş başı yaptı.bekliyoz şeker
benim bilgimde,tecrübemde var sara cım,çok başıma geldikızlar benim aşılama ve tüple ilgili bilgim olmadığım için sohbetinize katılamıyorum.ama bu kimyasal gebelik olayı benim kafamı karıştırıyo bugün biraz araştırdım onu sizin bilginiz varmı?
işte böyle oluyo,ama bazen gün geçmeden,adet günüykende gidiyo bebeik.canım kimyasalda bebiş oluyomuş ama değer düşük çıkıyomuş sonrada bir hafta içinde düşüşe geçip düşüğe sebep oluyomuştabi adet geçtikten bir hafta sonra
işte öyle oluyo iştetatlım çok ilginç hiç duymamıştım bende bi kaç kez oldu ama pıhtı değilde ak ciğere benziyodu bebek olabilirmi:26:
ben varım,yeter mi ki?hu huuuuu kimse var mı? barim bende gecmisi okuyim...
kızlar benim aşılama ve tüple ilgili bilgim olmadığım için sohbetinize katılamıyorum.ama bu kimyasal gebelik olayı benim kafamı karıştırıyo bugün biraz araştırdım onu sizin bilginiz varmı?
evet bide şey okudum pıhtı şeklinde kanama oluyorya o parçayı suyun altında yıkadığında eriyip gidiyosa kanmış ama yıkadıkça beyaz ete dönüşüyosa bebek miş.düşük yapıyosun demekmiş.buna tıpta sessiz düşükde deniyomuş.
geldim ama o kadar konuşmuşsunuz ki,geçmişi bitirene kadar herkez iş başı yaptı.
benim bilgimde,tecrübemde var sara cım,çok başıma geldi
işte böyle oluyo,ama bazen gün geçmeden,adet günüykende gidiyo bebeik.
işte öyle oluyo işte
ben varım,yeter mi ki?
yok kız,ben bikaç topice gidip geliyom,altta ismim olmasada gidiyom demeden pek gitmem merak etme.canım yumurta dölleniyor gakat rahime yerlesemeden ....... tutunamıyor yani bir nevi... erken test yaptirdiginda bir deger görüyorsun ama düsük oluyor genelde. doktorlar pek hamilelikten saymiyorlar...
evet böyle bir sey var canım.. malesef en son bu adetimde yasadim, dün o yüzden cok kötüydum... hayırlısı böyleymis.. bunlari cok kafaya takmamak gerek...
iste aynısı banada oldu, simdiye kadar bisey söylemedim cünkü önce icimde dönüstürmem gerekiyordu...
evet yeterdin canım ama gitmissin galiba....
yok kız,ben bikaç topice gidip geliyom,altta ismim olmasada gidiyom demeden pek gitmem merak etme.
sende mi kimyasal yaşadsın canım?
öyle oldu galiba canım....
geçmiş olsun zeynebim,bi daha yaşama inşallah,en sahicisinden,fiziksel gebelişk yaşayıp,bebeklerimize kavuşalım hep beraber.
günaydınnn
gece geç yattınız için geç geleceksiniz galibaaa
günaydın canım en erkenci benim sabah 7 den beri sohpet edecek 1 üye bekliyordum ki sen gedin :)
cnm kimse yokken kahvaltı yapım dedimmm geldimm burdayımmm
senin sorunun neydi cnm kaç yıllık evlisin
senin sorunun neydi cnm kaç yıllık evlisin
herkese günaydın......
herkese günaydın......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?