Sabırla Bebeğini Bekleyenler

alış veriş yaptıkça rahatlıyorum leyloşum eşim bu durumdan pek hoşnut olmasada sağolsun beni kırmaz

canım erimiş peynirle örgü peynir aynı zaten sadece birini dişlim dilim bırakıyolar diğerini örüyolar süper bişey.
ben vanın otlu peynirinede bayılıyorum hiç denedin mi tavsiye ederim.
otlu peyniri üniversiteyden hataylı bir ev arkadaşım vardı o getirmişti ama hoşuma gitmedi...onlar küflü peynir diyorlar acaba omu otlu peynir dediğin canım...küflü peyniri hiç yiyemedim acayip kokusu vardı...
alış veriş yaptıkça rahatlıyorum leyloşum eşim bu durumdan pek hoşnut olmasada sağolsun beni kırmaz

bende bayılırıyorum alışveriş yapmaya..yarın hamile elbisesi alacam..eşimi batırmayı planlıyorum..akşamdan pazarlık yaptım bütün limitini cumartesi bana ayarla istediğimi alacam dedim...bana bir bakış atışı vardı gülmekten ölürsün..tamam istediğini al dedi ama içi içi yemiştir eminim...

leyloşum bugün ne yemek yapmayı düşünüyosun

valla canım dün akşamdan yemeğim var..eşime ciğer yapmıştım kendim içinde taze fasulye yapmıştım..bulgur pilavım var yanına bir salata yaparım...fırında böreğim de var..ben yemiyorum ama eşim sevdiği için yaptım ona...çorbam da var...bugün rahatım tatlım..dün evdeydimya iki günlük yemek yaptım...meyve olarakda karpuzum var...

en çok yaprak sarmasını yemeyi özledim...hamile olduğumdan beri yiyemiyorum tiksinti geldi nedense...halbuki çok severdim yaprak sarmasını...inşallah doğumdan sonra durum düzelirde tekrar yiyebilirim...sen ne yemek yapacan tatlım saracım?

canım otlu peynir küflü peynir değil o başka bişeydir belki.her otlu peynir vanın otlu peyniri değil van iline ait otulu peyniri yersen tadı muhteşem yok böyle bi lezzet yani

aldıklarını yada alacaklarını güle güle kullan canım ohhh sefan olsun hamileliğin tadını çıkar her şey ilk olduğunda güzel sende bunu hakediyosun yani

hıııım hamilelikte bazı yemeklerden tiksinmeler oluyo ama sonrasında düzeliyo bazılarıda düzelmiyo çok duydum etrafımdan hamileyken tiksindim artık yemiyorum diye ama sen özledğine göre yersin canım.

ben öğlene alabalık kızartacam yanınada salata akşamada ciğer taplaması yapacam.

merhaba kızlar nasılsınız
hg edancım..biz iyiyiz sen nasılsın?hiç görünmüyorsun ortalarda...
saol canım ...Allah razı olsun tatlı arkadaşım benim...Rabbim darısı başınıza olsun inşallah..bu mutlulukları Rabbim hepinize yaşatsın saram benim...

afiyet olsun saracım...gündüz balık gece ciğer ağır gelir hayatım ya...akşama hafif bişeyler yap bence..sen bilirsin tabide..

amiiiiiiiiiiiiiin bu mübarek günde böyle güzel dua edilebilirdi ancak hemde senn gibi iyi yürekli bi hamişin ağzından.Allahım kabul eder inşallah leylacım

amiiiiiiiiiiiiiin bu mübarek günde böyle güzel dua edilebilirdi ancak hemde senn gibi iyi yürekli bi hamişin ağzından.Allahım kabul eder inşallah leylacım

amin bitanem...Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah tatlım...

evet ya hiç sormayın bu aralar çok yoğunum
annemlere gidip bi gece kalmıştım orda amcamın kızı
7senedir evli çocuğu olmuyodu burda tüp bebek
için gelmişlerdi onlarla bende hastaneye gittim
o kadar zor tüp bebek onu öyle görünce gölerim
doldu dua ettim allah omayan herkese versin
bide dün kayınbabama birini istemeye gittiler görümcelerim
ve kayınlarım bize yemeğe gelmişlerdi hepsi ağlıyodu
çok zor yaaa allah kimseye anne acısı vermesin hiç kimsenin acısının vermesin yaaA

bugün aksama istanbul dan arkadaslar geliyor, cok sevinçliyim.. 3-4 gün kalıcaklarmıs, topige giremeyebilirim, malum kimsenin haberi olmadığı için bu bebiş meselesinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…