otlu peyniri üniversiteyden hataylı bir ev arkadaşım vardı o getirmişti ama hoşuma gitmedi...onlar küflü peynir diyorlar acaba omu otlu peynir dediğin canım...küflü peyniri hiç yiyemedim acayip kokusu vardı...canım erimiş peynirle örgü peynir aynı zaten sadece birini dişlim dilim bırakıyolar diğerini örüyolar süper bişey.
ben vanın otlu peynirinede bayılıyorum hiç denedin mi tavsiye ederim.
alış veriş yaptıkça rahatlıyorum leyloşum eşim bu durumdan pek hoşnut olmasada sağolsun beni kırmaz
leyloşum bugün ne yemek yapmayı düşünüyosun
otlu peyniri üniversiteyden hataylı bir ev arkadaşım vardı o getirmişti ama hoşuma gitmedi...onlar küflü peynir diyorlar acaba omu otlu peynir dediğin canım...küflü peyniri hiç yiyemedim acayip kokusu vardı...
bende bayılırıyorum alışveriş yapmaya..yarın hamile elbisesi alacam..eşimi batırmayı planlıyorum..akşamdan pazarlık yaptım bütün limitini cumartesi bana ayarla istediğimi alacam dedim...bana bir bakış atışı vardı gülmekten ölürsün..tamam istediğini al dedi ama içi içi yemiştir eminim...
en çok yaprak sarmasını yemeyi özledim...hamile olduğumdan beri yiyemiyorum tiksinti geldi nedense...halbuki çok severdim yaprak sarmasını...inşallah doğumdan sonra durum düzelirde tekrar yiyebilirim...sen ne yemek yapacan tatlım saracım?
hg edancım..biz iyiyiz sen nasılsın?hiç görünmüyorsun ortalarda...merhaba kızlar nasılsınız
saol canım ...Allah razı olsun tatlı arkadaşım benim...Rabbim darısı başınıza olsun inşallah..bu mutlulukları Rabbim hepinize yaşatsın saram benim...canım otlu peynir küflü peynir değil o başka bişeydir belki.her otlu peynir vanın otlu peyniri değil van iline ait otulu peyniri yersen tadı muhteşem yok böyle bi lezzet yani
aldıklarını yada alacaklarını güle güle kullan canım ohhh sefan olsun hamileliğin tadını çıkar her şey ilk olduğunda güzel sende bunu hakediyosun yani
merhaba kızlar nasılsınız
hıııım hamilelikte bazı yemeklerden tiksinmeler oluyo ama sonrasında düzeliyo bazılarıda düzelmiyo çok duydum etrafımdan hamileyken tiksindim artık yemiyorum diye ama sen özledğine göre yersin canım.
ben öğlene alabalık kızartacam yanınada salata akşamada ciğer taplaması yapacam.
hg edancım..biz iyiyiz sen nasılsın?hiç görünmüyorsun ortalarda...
saol canım ...Allah razı olsun tatlı arkadaşım benim...Rabbim darısı başınıza olsun inşallah..bu mutlulukları Rabbim hepinize yaşatsın saram benim...
amiiiiiiiiiiiiiin bu mübarek günde böyle güzel dua edilebilirdi ancak hemde senn gibi iyi yürekli bi hamişin ağzından.Allahım kabul eder inşallah leylacım
afiyet olsun saracım...gündüz balık gece ciğer ağır gelir hayatım ya...akşama hafif bişeyler yap bence..sen bilirsin tabide..
hayırlı cumalar...
merhaba güzeller, nasılsınız?:16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?