maşallah çiçeklerime inş. hep iyi olun canlarım Rabbim sizi hep korusun
Saol zeloşum..iyiyiz çok şükür zeloş teyzesi...bizde seni özledik canım benim...karşılaşamaz olduk bu aralar...sen nasılsın zeloşum inşallah iyisindir tatlım..?
eklentici zeloş seni..yine eklenti ekliyorsun dimi...
maşallah çiçeklerime inş. hep iyi olun canlarım Rabbim sizi hep korusunbende iyiyim balım azcık sorunlar vardı geçti şükür geçti bizim değilde yinede etkiliyo insanı işte inş. artık eskisi gibi görüşebilcez canım Rabbim hiç kimseye içinde bizlerede dert sıkıntı keder üzüntü vermesin şükürler olsun bu günümüze naptın şeker buseme beşik beğendinmi
leyloşum valla çözmüşsün beni
zeloş neler yapıyorsun tatlım?
sıkıntıların geçmesine sevindim canım...sık sık gir özlüyoruz seni ya...güzel dualarına kocaman amin diyorum tatlişim benim...salı günü toplantı çıkışı baktım beşiklere çok güzel şeyler var..yarında inşallah doktortan çıkınca eşimle bir kaç yere bakacaz..o zaman tam kararımı verecem canım..seçenek çok olunca insan hangisini alacağını şaşırıyor valla zeloşum ya...darısı başınıza olsun bitanem inşallah...
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21
ne diyimki leyloşum yatıyom kalkıyom yemek yiyom temizlik yapıyom yani anlıcağın oynatmaya az kaldı dr um nerdehep aynı şeyler :86::86::86::86:
amin bitanem..Allah razı olsun zeloşum...bakalım hangi beşik buseme nasip olacak...amin balımzaten acele etme tadını çıkar tatlım bu senin hakkın içine hangisi sinerse onu al Rabbim buseme o beşikte mışıl mışıl uyumayı nasip etsin teyzoşlarının duaları hep onunla Rabbime emanet olsun inş.
leyloşum herkes bu pembe maskeyi konuşuyo nasıl bi şey acaba cildide gençleştiriyomuki bende sivilce falan yok ama şöle bi kaç yaş genç dursam fena olmaz yani
amin bitanem..Allah razı olsun zeloşum...bakalım hangi beşik buseme nasip olacak...
cilde iyi geliyormuş zeloşum..tavsiye ederim..
amin inş. leyloşum
leyloşum ben bu maskeyi kullanınca genç durursam sonra adam beni kıskanır falan hiç uğraşamam
leyloşum sela okunuyo ben biraz dua edip geleyim canım tam dua saati
erkek milletinin kıskanması bitmezki...bir tane hamile elbisesi bulmuştum yakası açık diye eşim istemedi..gerçi bende öyle açık şey giyemem resmi dairede..haklıydı bir nevi ama hakkaten erkekler çok kıskanç ya...
tamam tatlım bende birazdan yemeğe çıkacam zaten..öğleden sonra görüşürüz inşallah zeloşum..Rabbim dualarını kabul etsin gülüm..bizede dua et olurmu zeloş teyzesi...
bencede çok ağır olur sara cım.hıııım hamilelikte bazı yemeklerden tiksinmeler oluyo ama sonrasında düzeliyo bazılarıda düzelmiyo çok duydum etrafımdan hamileyken tiksindim artık yemiyorum diye ama sen özledğine göre yersin canım.
ben öğlene alabalık kızartacam yanınada salata akşamada ciğer taplaması yapacam.
seninde amma misafirin geliyo,öslüyoruz ama seni yaaaaabugün aksama istanbul dan arkadaslar geliyor, cok sevinçliyim.. 3-4 gün kalıcaklarmıs, topige giremeyebilirim, malum kimsenin haberi olmadığı için bu bebiş meselesinden...
leyloşum herkes bu pembe maskeyi konuşuyo nasıl bi şey acaba cildide gençleştiriyomuki bende sivilce falan yok ama şöle bi kaç yaş genç dursam fena olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?