derya çok yaşa sennnndaha öğrenmedimkii.
diyorumya görmemiş tüp bebek yaptırmışşş
hamile numarası yapıommmm sizeeeeee.sonucum haftaya bugünnn öğrencez
slm ececim nasılsın balımkuzu arada uğruyodum ama siz olmuyodunuz kendi kendime takılıp gidiyodum bu akşam amcamın kızının nişanı var onuda atlattımmı artık rahatlıcam inş.
nehirimle egem gelmiş hg niz canlarım nasılsınızanlaşılan bu ara sende sık gelmiyon nehirim bi kaçak ben değilmişim canım edam hamişmiş çok sevindim inş. hamişlerimiz çoğalıyo yaz bereketiyle geliyo inş. yaz çıkana kadar hepimiz hamiş kalırız hamişlerimizde hayırla sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına alırlar inş.canımmmm
nehircim ben dün öğrendim canım daha cok erken o yüzden pek yorumda yapmak istemiorum aslında cünkü daha öncede hemen kaptırdım kendimi ama kısmet olmadı bunda biraz daha temkinli yaklasıorum allaha emanet ediorum yavrumu
kızlar ben çıkmalıyım,önce wc leri temizlicem,kireç çözücü dökmüştüm,durulamam gerek,sonrada işim var,dışarı çıkcam,inşallah geldiğimde çok çok güzel haberler duyarım tekrardan
zeloşum tatlım inşallah allahım herkese burdaki bütün arkdaslarımada nasip etsin en kısa zamanda bizlere bu müjdeyi vermeyi nasip etsinn.... hepiniz ama hepinizzzkoca koca göbüşlü olun...
edacımmmmmm canımmmmmm kutlarım hayatımmmm. gerçekten çok mutlu oldum. allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah... kaç haftalıkmış mercimeğimizgözün aydın canım. allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
slm ececim nasılsın balımkuzu arada uğruyodum ama siz olmuyodunuz kendi kendime takılıp gidiyodum bu akşam amcamın kızının nişanı var onuda atlattımmı artık rahatlıcam inş.
nehirimle egem gelmiş hg niz canlarım nasılsınızanlaşılan bu ara sende sık gelmiyon nehirim bi kaçak ben değilmişim canım edam hamişmiş çok sevindim inş. hamişlerimiz çoğalıyo yaz bereketiyle geliyo inş. yaz çıkana kadar hepimiz hamiş kalırız hamişlerimizde hayırla sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına alırlar inş.canımmmm
edacım tebrik ederim canım Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.kuzum ayağını sürü bizde peşinden gelelim inş.
saol tatlım benim daha cok küçük teyzesi gözükmüo bile haftaya tekrar cagırdı drum sanırım daha 2 haftalık falan görmeden bişeyde diemio ki dr inşallah rabbimden tek dileğim ben herseye razıyım o saglıklı olsunda
inş cnmay ben yirim seni sen sıkıldınmı hemen bağırsaydın koşar gelirdikkuzu hiç sıkılma stres yapma sakin neşeli komik halini koru bebişimizin canını sıkma inş. ne olur Allahım maonya kuluna hayal kırıklığı verme bebişi onunla olsun
hoş geldin cnmselammmmmmmmmmmm canlarımmmmmmbenimmmmmmmmm
yorucu ama güzel bir hafta sonundan sonra anca kavuştum size. napıyosunuz? NASILgidiyor? ben yokken neler oldu
ececim nasılsınslm kıslarr nasılsınız maşşallah topigimiz hamişlerle doluyooo sıra bizede gelir inşallahh zelalcimmm şükür sende gelmişsin canımmm uzun zamandır göremiyoruz seni
inş. tutmuştur canım,Rabbim inş. bu duyguyu yaşatacak sana inş.
nehircim ben dün öğrendim canım daha cok erken o yüzden pek yorumda yapmak istemiorum aslında cünkü daha öncede hemen kaptırdım kendimi ama kısmet olmadı bunda biraz daha temkinli yaklasıorum allaha emanet ediorum yavrumu
zeloşum tatlım inşallah allahım herkese burdaki bütün arkdaslarımada nasip etsin en kısa zamanda bizlere bu müjdeyi vermeyi nasip etsinn.... hepiniz ama hepinizzzkoca koca göbüşlü olun...
inş cnm
hoş geldin cnm
ececim nasılsın
inş cnm benim dua et bana
kıslar ben çıkıyorum hepinizi allaha emanet ediyorum kendinize iyi bakınn
hoşbulduk tatlımmmm. iyiyiz çok şükür sen nasılsın?canım sorma yaaa cuma yakın bir arkadaşımız evlendi.cumartesi de manisaya gittim aynı akşam 2 nişan vardı bi oraya bi oraya çatladım valla. ikiside yakınım gitmesem olmaz mahvoldum. pazarda teyzemlerin dağ evine gittik sülalece kahvaltıya açık hava çarptı benimaşallah nasıl da yemek yemişsem hala tokum valla bende çok sevindim geliyo geliyo bebekler niyetlendi geliyo tek tek ben demiştim bak dediğimde çıkıyo sonunda. bu yaz uğurlu gelcek hepimize
sende Allaha emanet ol ecemim canım görüşürüz öpt.byyyyyyyykıslar ben çıkıyorum hepinizi allaha emanet ediyorum kendinize iyi bakınn
kızlar bende çıkmak zorundayoım şimdilik. ablam aradı ona gidicem bi yarım saat. eve gelince girerim ben y,ne. öptümmm hepinizi
inş cnm benim dua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?