Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ayyyy kıjlar edam hamişmiş çok sevindim bize bir umut daha doğdu Rabbim sağ salamet kucağına almayı nasip etsin inş. maşallah edama

maonyam yawyum beni özledin anlaşılan niye bu kadar sevindin beni görünce

kaç gündür burda yalnızım msnden o kadar yazı yazdım cvp vermedin kuşummmmm naz yapıom sanaaaane varrr sen beni o kadar beklettin nazımı çek nolucakkkk.şurda 2canlıyımmm

günaydın mııııııı,öğlen oldu baaaacım?
nerelerdesin bakim sen?
bak bi hamişimiz var.

kuzu valla bugünlerde düzenim çok bozuldu adam 3 gündür evde ne yattığımız saat ne kalktığımız saat belliadamdan bana fırsat kalmıyo kendi takılıyo bende göze batmıyım diye hiç sesimi çıkarmıyom yoksa 5 dakka takılsam 1 saat oluyo gözünde pc bağımlısı sanıyo beni evet balım çok sevindim ya edam inş. sağlıkla kucağına alsın bu sefer bebişini darısı bizlerin başına

maonyacım,tabiki iki canlısın,inşallah bebişin sıkı sıkı tutuncak annesine,rabbimin izniyle

hoşbulduk kızlar,eda hamileymiş,çok sevindim,Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inş.
amin canım sen nasılsın deryacım fındığın nasıl annesi Allaha emanet olun inş. darısı tüm topiğin başına canımmmmmmm
kaç gündür burda yalnızım msnden o kadar yazı yazdım cvp vermedin kuşummmmm naz yapıom sanaaaane varrr sen beni o kadar beklettin nazımı çek nolucakkkk.şurda 2canlıyımmm

ay ben senin nazını yerim fıstığım benim inş. bebişim inş. bebeğin seninledir bize bi umutta sen ol inş. burdan müjdeler ver kuzu ben hiç msn de görmedim seni hep kapalı oluyosun :44: zaten bu ara hep eşim pc nin başında

bakk mercimeğim benleysee hep burdan sana naz yaparımm haberin olsunnnn

zelallll kızzz sabah kalktım hiç halim yoktuu şimdi snei gördüm bi oynayasım var anlatamammmmm

kızlar dün eşime diyorumki.ben biraz çatlağımyaaa.bebeği fazla korkutmayalım.biraz gerçek kimlimizi saklayalım normal takliti yapalım diyorummmgörmemişin oğlu olmuş misali.bende bi tüp bebek yaptırdımmm sankiii 9aylık hamileyimmm

şuan 9günlük teyzesi.4gün dışarda döllendi.5gündürde içimde.9günlük ellerinden öper teyzesiii

ay küçücük daha,ne güzel erkenden öğrenmişim,ben adet günümün 4. gün gecikmesinde öğrendim,adetten önce hcg 0 çıkmıştı,şanslısın senhayırlı olsun tekrar,Allah tamamına erdirsin

bakk mercimeğim benleysee hep burdan sana naz yaparımm haberin olsunnnn

balım yeterki seninle olsun zelal teyzesi 9 ay onun nazını çekerrrrrrrr inş. bi tanem inş. Rabbim umutlarını umutlarımızı boş çıkarmasın sevindir bizi kuzum

derya çok yaşa sennnndaha öğrenmedimkii.

diyorumya görmemiş tüp bebek yaptırmışşş

hamile numarası yapıommmm sizeeeeee.sonucum haftaya bugünnn öğrencez

Allah seni sevindirsin her zaman aynısın Allah bozmasın neşeni canımmmmmmsen çok iyi bi anne olcan ben biliyom hı çatlağım diyosun o kadarı hepimizde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…